mihaescu.cezar Postat Martie 30, 2023 Share Postat Martie 30, 2023 Acum 6 ore, cornelilinca84 a spus: Salutare din nou! Sper ca la postarea asta sa primesc și eu ceva răspunsuri așa că că rog, luați o pauza și ajutați un coleg la nevoie. 1. Am și eu nevoie de o schiță electrica pt ij 56. 2 . Are cineva un plutitor in stare ok pt un carburator k28? Sau de la ce tip de carburator as putea sa îl înlocuiesc pe cel original care e mort. Mulțumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 La 29.03.2023 la 23:34, cornelilinca84 a spus: Salutare din nou! Sper ca la postarea asta sa primesc și eu ceva răspunsuri așa că că rog, luați o pauza și ajutați un coleg la nevoie. 1. Am și eu nevoie de o schiță electrica pt ij 56. 2 . Are cineva un plutitor in stare ok pt un carburator k28? Sau de la ce tip de carburator as putea sa îl înlocuiesc pe cel original care e mort. Mulțumesc pt ajutor Recomand Jikov, modelul de pe TS. Ceva mai bun nu exista ( inca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 2, 2023 Share Postat Aprilie 2, 2023 La 29.03.2023 la 23:34, cornelilinca84 a spus: Salutare din nou! Sper ca la postarea asta sa primesc și eu ceva răspunsuri așa că că rog, luați o pauza și ajutați un coleg la nevoie. 1. Am și eu nevoie de o schiță electrica pt ij 56. 2 . Are cineva un plutitor in stare ok pt un carburator k28? Sau de la ce tip de carburator as putea sa îl înlocuiesc pe cel original care e mort. Mulțumesc pt ajutor Pe IJ-ul 56 folosesc carburator Pekar K62 cu jicloare de DNEPR ( cu atas de IJ Jupiter 4 incarcat, consum ~ 6L/100km, viteza de croaziera 70-75 km/h ) insa cu filtru sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai IJ Postat Aprilie 4, 2023 Share Postat Aprilie 4, 2023 Salut. Caut o aripă de ataș, un scaun, patbriz de Planeta / Jupiter 5 și șuruburile alea mai ciudate pentru prinderea atasului pe nucile motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Aprilie 4, 2023 Share Postat Aprilie 4, 2023 La 04.04.2023 la 18:21, Mihai IJ a spus: Salut. Caut o aripă de ataș, un scaun, patbriz de Planeta / Jupiter 5 și șuruburile alea mai ciudate pentru prinderea atasului pe nucile motocicletei O aripa am eu, dar e albastra. E posibil sa fie de 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
сука блять Postat Ianuarie 18, 2024 Share Postat Ianuarie 18, 2024 Salutare tuturor caut și eu cartere de minsk și piese.de.furca jambele ca.la.toate ruginite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 10, 2024 Share Postat Februarie 10, 2024 Salutare! Caut sistem prindere ataș velorex pentru motocicleta jawa 354. Cat de rare pot fi aceste motociclete im țară noastă de se găsea atât de greu piese pt ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Mai 5, 2024 Share Postat Mai 5, 2024 Christos a înviat! Sunt în căutarea a doua piulițe pt cilindrii de ij jupiter conform fotografiei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaescu.cezar Postat Mai 5, 2024 Share Postat Mai 5, 2024 Dimitar Samarov pe fb are de toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat August 13, 2024 Share Postat August 13, 2024 Salutare! Caut tobe in Jupiter 2/3 modelul "trabuc". Stătea cromului nu contează, mă.intereaeaza sa nu fie lovite tare și să fie complete . Nu contează partea pe care vin montate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Noiembrie 26, 2024 Share Postat Noiembrie 26, 2024 O bascula de Sinson are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate