zudiac Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 cumpar camera spate minsk 125 urrrrrgent!!!!! 0720829639 kosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 CUMPAR camera pe 21.Dau la schimb 18(cred ca am si 19) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 cumpar camera spate minsk 125 urrrrrgent!!!!!0720829639 kosti originala de minsk e 300\18, una bucata am eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 caut sa cumpar dnepr sau ural in stare estetica buna ( chiar daca are rugina sau e lovit sa fie intreg ) iar motorul si cutia sa fie complete doar estetic ( nu ma intereseaza sa functioneze ) deoarece va fi piesa de muzeu intr-un bar moto. astept pm sau reply cu poze. extind cautarile la orice comunista , uralul fiind mult prea rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 salut eu intre timp am dat ij-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dybuk Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Ma ajutati si pe mn caut niste piese de jawa 350 '634' . un set de segmenti noi pistoane si cilindri in stare buna . platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_mihai Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 As avea si eu nevoie de urmatoarele pentru un minsk: -placi presiune ambreiaj sau cum le-o zice, alea de metal de is prinse intre discurile de ambreiaj, macar 2 bucati, ideal 6 -saiba aia de cupru care vine in capul cotului de la toba intre cot si cilindru (nu aia care se infileteaza) -una bucata oglinda originala de minsk ca am numa una Daca se intampla sa aveti asa ceva da-ti un pm . Multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Caut si eu o mobra cu totul si funtionala daca se poate, de 50 cmc Daca are careva, dati-mi un mesaj va rog! Editat Aprilie 11, 2010 de Pantera Neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolblue Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 ceau,am eu o furca de pe un kawasaki gpz 400,dublu disk,completa si functionala,la 320 ron cu pompa cu tot,transport inclus.se potriveste pe ij insa nu stiu daca-ti place.. nu e spitzata nu mai vinzi nimic de pe moto? de ex motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jac30 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 caut o roata spate pe 18 dau la schimb una e 16 de mz es sau eventual doar janta pe 18 si clindru de mz es 250 multumesc! Mesaj completat mai adaug la lista lant primar ,ghidon cu comenzi si far de ij 56 daca are cineva. Mesaj completat mai adaug la lista lant primar ,ghidon cu comenzi si far de ij 56 daca are cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Am nevoie de : - furca (de preferat cu tot su sistemul de prindere pe cadru , chiar si bilele ) ) - roata fata / spate pe 16 (am roti pe 18 accept si schimb ) si deocamndata atat ; pentru un cz 175 sport ! P.S. astept PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Cauta pe net firma de la Oradea. Eu acolo am gasit pt Jawa 638Pistoane cu tot cu segmenti si bolturi. Nu merita sa te complici. Trimiti cilindrii la alezat si vin inapoi cu tot cu pistoane. si segmenti la cota la care au alezat cu tot cu bolturi si rulmenti. Ce nu gasesti lael este ambielajul care fie in rectifici, fie cauti la cineva care face ucraina sau ungaria. Sper sa ti fie de folos info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 cumpar ornamentul din capatul tobei de jawa 350ts.....tel 0767838313 sau pm.....multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Jac 30 Am roata de Ij Jupiter daca convine pun poza Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jac30 Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Jac 30Am roata de Ij Jupiter daca convine pun poza Numai bine salut! daca este pe 18 da, pune o poza. ai si cuplajul de la pinion? o vinzi sau la schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Jak 30 da are si cuplajul sper sa fie identic ca la Ij eu prefer un schimb cu roata de MZ pe 16 deoarece la atas am asa ceva. Pun maine poza Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Am nevoie urgent de furca (jambe,juguri, tot sistemul ) cz sport 175 sau orice altceva care sa se potriveasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Am nevoie urgent de furca (jambe,juguri, tot sistemul ) cz sport 175 sau orice altceva care sa se potriveasca! 350 ron transport inclus [roata pe 19] Editat Aprilie 19, 2010 de motoristu66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Caut pentru un amic o tobă ce CZ 450 din 62. Caut una care să fie ok, în stare bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jac30 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Jak 30 da are si cuplajul sper sa fie identic ca la Ij eu prefer un schimb cu roata de MZ pe 16 deoarece la atas am asa ceva. Pun maine poza Numai bine salut! ti-am trimis niste pm-uri, oare nu le-ai primit sau??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 jac 30 Le-am primit am raspuns am pus si poza te sun astazi Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jac30 Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 jac 30 Le-am primit am raspuns am pus si poza te sun astazi Numai bine ok. incerc sa pun aici o poza cu roata mea. astept sa ma suni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Nu am semnal de la servici lucrez intr-o vale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 salutare cine are din intamplare un carburator de mz es 175/1 ? si ceva piese de mz rt 125? in special electrice - aprindere ( dinam, magnetou) - cutia cu contactul cu 5 pozitii, releul de aprindere - capacul din aluminiu care acopera dinamul - cutia din tabla pt baterie? - ghidon cu manere, si sapca ( ornamentul care acopera ghidonul) - stopul de pozitie, frana spate cam astea sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Aurelian am pus poze cu dinam pe PM nu se potriveste? majoritatea dinamurilor de la moto nemtesti sunt facute vla VEB si se cam potrivesc Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate