Sari la conținut

Moartea Pe 4 Roti! 19.04.2007 - Sard, JudAlba


axi
 Share

Postări Recomandate

Astazi in timp ce ma plimbam cu scuteru prin localitate, am auzit sunetul sirenei de la politie :what:

ma duc dupa ei, si intr-o curba foarte stransa un atv, era facut praf :eek: ......Pe sofer nu l-am mai vaz pt ca salvarea plecasedeja.....din kate am observat accidentul s-a produs datotita ne adaptarii vitezei.... :D

Atv cum am spus era praf (mai ales fata)......partea naspa e ca in localitate s-a bagat canalizarea, iar domnii de la drumuri l-au mai repatar.....martorii zic ca din fata venea o masina, care a trecut pe contraseens :sick: :what: iar atv-istul a scapat controlul :ok: :D

Mentionez ca accidentul s-a produs la 8 km de orasul Alba, in satul sard(my vilige)...Ramane de vazut a cui este vina, dar in cel mai mare procent e a drumarilor si a fraerului cu conserva :hug: .....

Aveti mare grija cu atv>>>>nu au stabilitate!!!!!si eu am accidentat un atv la 80, tot intr-o curba....nu are control deloc!!! :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de cind a dat coltu' ierbii, am impresia ca e plin bucurestiu de atv-uri! majoritatea nesimtiti.

Ai dreptate :hug: :what:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu vad o gramada de turbati pe aici care se dau cu ATV de parca ar fi superman. Iau curba pe 2 roti. Cum frate sa iei curba cu 2 roti in aer? Chiar ca nu au nici o stabilitate cacaturile astea. Si prind si viteze mari.

 

Sunt suficient de idioti incat nu realizeaza ca un ATV nu are stabilitatea unui autoturism..Iti da insa o falsa senzatie de siguranta, stiu din proprie experienta. Sa vedeti inconstienti pe ATV la Sinaia, pe drumul spre cota 1400..unii au chiar si copii pe sa, intre el si nevasta sta inghesuit puradelu'... Acolo sa vedeti curbe luate pe doua roti, sau, si mai rau, prea repede si ajuns pe contrasens in curbe fara cea mai mica urma de vizibilitate...

Asta e. Pana la urma ajungi sa crezi ca totusi selectia naturala este cea care poate pune frana la manifestari de genul asta...chiar daca poate suna cinic ce spun eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De revelion am inchiriat 3 ATV. Eram 4 oameni dar, desi facusem rezervare, inainte sa ajungem noi cineva a facut accident cu unul din ATVeuri si l-a busit.

Din intamplare, fericire, ce o fi, am fost singurul care nu a facut accident.

In rest:

- un ATV ajuns in rau - pierdut controlul intr-o curba.

- un ATV intrat in copac - tipul era francez, motociclist de 20 de ani, nu se mai urcase pe ATV, nu stia cum e cu stabilitatea lor, la prima curba mai serioasa a intrat in decor. Dupa nu a mai avut nici o problema, dar a redus drastic viteza.

- un ATV cazut intr-o rapa dupa ce a intrat prin doua garduri. Tot pierderea controlului in curba. Aici a fost putin mai nasol pentru pilot pentru ca a fost proiectat in cap si, pentru comoditate, si-a ales o casca prea larga. S-a ales cu probleme la coloana, o mica hemoragie craniana (in retragere acum) si o arsura de la textilul castii pe fata (acum nu se mai cunoaste).

 

Nimeni nu ne-a facut instructajul cand le-am inchiriat din punct de vedere al stabilitatii. "De aici se porneste, asa se schimba RND, asa se franeaza". That's all.

Personal l-am inclinat prea rau, m-am speriat, am pus piciorul jos si m-am lovit putin de tot la picior. Oricum, francezul o zis ca e mai periculos decat pe doua roti. Nu stiu daca e asa... dar sper sa vad in curand :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu vad o gramada de turbati pe aici care se dau cu ATV de parca ar fi superman. Iau curba pe 2 roti. Cum frate sa iei curba cu 2 roti in aer? Chiar ca nu au nici o stabilitate cacaturile astea. Si prind si viteze mari.

Pai da

ai foarte mare dreptate!

mai ales acum cu inchiriatu.......... toti cei care nu cunosc inkireaza .. :sick: si mai auzi pe cate unu:"IL INKIRIEZ SI DE NU II DAU DE II ZBOARA ROTIILE" :what: :what: :D

eu de as fii ministruu admin.si internelor as da o lege sa nu se mai poata conduce atv, da cetree persoanele cere nu sunt instruite!!! :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi am aflat cestea proasta ca conducatorul atv-ului a murit , iar pasagerul este in stare de coma ;) :smoke: :nono:

Dumnezeu sa-l ierte!!! si sa-l odihneasaca in pace!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau sa aflu asa ceva ...odihneasca-se in pace ..iar pasagerului multa sanatate...Si eu sunt contra ATV-urilor prin orash...la doi pashi de mine e o pizzerie unde se inkiriaza si ATV-uri...le forjeaza astia pana la 3-4 dimineata...i-am promis unuia o galeata de cartofi de la etajul patru pt ca si cu geamurile inkise le auzi ca sunt vai de mama lor motorasele alea..ca sa nu mai vb de idiotii cu okelari de soara pe post de casca si cu pasageri asemenea..ATV-ul pt mine reprezinta o masina utilitara ( merge pe munte, pe plaja ) si asa va ramane...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt astia care se cred in ATV ca in masini decapotabile. Mai precis cred ca considera ATV-ul Aro decapotabil sau Jeep decapotabil. ATV-ul nu are aceeasi stabilitate ca conservele. Daca vor masina de teren sa isi ia Jeepuri. Si sa-i faca un tuning sa il faca decapotabil. Si apoi poate sa iasa pe unde vrea cu el. Dar ATV-ul nu e masina decapotabila.

Editat de Exil
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri, pe drumul dintre Rasnov si Poiana Brasov - DN1 C cred. Din drum lateral forestier doua ATV au iesit fara nici o greata, fix in fata mea. In cel din fata taticu', in ATVul din spate onorat mostenitoru' fameliei, un drac de max 7 ani - nu putea sa conduca stand in sa, asa ca mergea in picioare. Am crezut ca nu vad bine... dar din pacate asa era. Totul la ora de varf, in timpul pranzului. Parinti inconstienti. Am fost curios sa vad ce fac..daca intra imediat intr'o curte, ceva. De unde. Au continuat sa mearga pana in Poiana. Asta credea probabil ca ATVul e masinutza de balci... si drumul public tarlaua lu' bunic'su.

Editat de classic_vld
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

r.i.p. :nono: ;)

 

sanatate multa pt pasager.. sper sa se faca bine

 

 

 

of-topic: parerea mea e ca atv sau moto sunt la fel de periculoase pe mana cui nu le cunoaste sau celor care sunt teribilisti)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ATV-ul este un vehicul utilitar si foarte putin pentru sosea,sunt niste masinarii foarte interesante si utilitatea lor nu se poate contesta,insa pe mainile unuia care crede ca ATV-ul combina senzatia motocicletei cu siguranta si stabilitatea masinii e periculos....Dumnezeu sa-l ierte pe conducator si sa-l salveze pe pasager :nono:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ATV-ul este un vehicul utilitar si foarte putin pentru sosea,sunt niste masinarii foarte interesante si utilitatea lor nu se poate contesta,insa pe mainile unuia care crede ca ATV-ul combina senzatia motocicletei cu siguranta si stabilitatea masinii e periculos....Dumnezeu sa-l ierte pe conducator si sa-l salveze pe pasager :lol:

:nono: Parerea mea este ca ATV-urile sunt facute numai pt teren accidentat, nu "SOSEA!!!!!!!!nici nu stiu de ce le lasa sa se inregistreze ca autovehicul? ;) !!!!

Aveti foarte mare grija cu ele, ca sunt mai periculoase decat par!!!

:smoke:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut!

 

Stau in Arad, intr-un cartier proaspat asfaltat. De cand au asfaltat astia strazile din cartier, in fiecare seara, mai ales in week-end forjeaza astia atv-urile de numa-numa! Ma mir ca pana acum nu au fost inca incidente grave... In zona sunt 2 centre de inchiriaeri atv-uri...

Atv-urile sunt masinarii interesante, da trebe conduse cu cap! Pe motor daca pici, mai te rostogolesti, mai scapi.. da cu atv-ul daca te rastorni si vine magaoaia peste tine - ala esti!

Mai nasol e ca nu am vazut pe nimeni in Arad sa poarte macar o casca de protectie cand se urca pe atv-uri. Culmea culmilor, ieri pe la 7,30 seara (deja incepuse sa se intunece afara) pe strada poetului o mamica isi plimba pruncu d e7 -8 ani pe atv.. .da era un atv din ala micut! Si ce era mai interesant, mamica in spate, pruncu la ghidon.. pe o strada foarte circulata, circula tir-uri pe acolo, fara casca, fara lumini... La astia c esa le mai zici, decat R.I.P. ! Daca s fi sunat la politie sa reclam ceea ce vad, probabil ca mi-ar fi cerut intai toate datele din buletin, m-ar fi pus sa repet, sa spun daca am beut, etc... Apoi ar fi considerat ca nu reprezinta o urgenta sau un pericol ceea ce spun io acolo, asa cum s-a intamplat in urma cu 1 an cand am reclamat ca noaptea pe o strada cu 2 benzi pe sens si neiluminata circula in voie 2 cai ;) pe mijlocul strazii si ca de-abia i-am evitat. Politaul aflat la 200 de metri dadea in continuare linisitit o amenda pentru nepurtarea centurii, tocmai in momentul cand dispeceratul ii transmitea prin statie reclamatia mea :nono: . L-a durut fix la banana...

Scuze de off-topic!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da ;) Domnii politisti te taxeaza doar cand vor ei, si din lucruri marunte!!!dar cand cineva incalaca legea (nu intodeauna) ignora fapta. , de parca nu s-ar intampla!!! :smoke: pacatul lor :nono:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...