suzukigsx550es Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Caut sa inchiriez garaj liber in orice zona sau loc pentru doua motociclete intr-un garaj. Trimite-ti mesaj privat. Multumesc. Mesaj completat Am gasit garaj langa Plusul de la Insula de Agrement la blocurile de vis-a-vis. Garajul este 150 RON/luna. Acum as avea nevoie de un coleg de garaj cu care sa impart costurile. 50 RON plateste colegul care vine. Impartim suma totala la numarul de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 as vrea sa inchiriez un garaj in zona narcisa . daca este loc am fi vreo 3 sau chiar 4 cu motociclete. daca stie cineva vreun garaj va rog postati aici , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 daca nu gasesti incearca prin ura in drum spre aeroport la dreapta erau acolo numere de telefon pe garaje cu inchirieri si vanzari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
preddy Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 ofer si eu 3 locuri pentru motociclete in zona Garii langa Plus sau Vama..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 ofer un loc sau doua in garaj, zona in spatetele billa 2 de pe miorita, chirie modica, se merge pe principiul primul venit primul servit, exclus scutere.relatii 0765266616 mitica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
preddy Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 LOC LIBER PENTRU 1 2 MOTOCICLETE LANGA PTTR...DETALII 0742888656 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Septembrie 25, 2011 Autor Share Postat Septembrie 25, 2011 garaj liber pt zona Narcisa mai exact garajul este lunga strandu Letea incap 4-5 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 garaj Alecu Russo, zona scolii nr. 20 - loc pentru 1-2 motoare, pret 50 lei de caciula 0749624356 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Caut sa inchiriez garaj in Bacau. (doar daca are curent) Cornel - 0744.44.1330 corneliu.adam@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Caut sa inchiriez garaj in zona 9 mai,preferabil in zona dintre Muzeu si Ciupercute.Astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adelline Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Caut si eu un loc intr-un garaj pentru un choparas . Preferabil unde mai e cineva Eu stau in zona Bicaz (Narcisa) astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Rider Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Am gasit un garaj in spate la Kaufland, dar nu lasa mai jos de 200 ron/luna, impartit la 4 - 50 ron de fiecare. Se mai baga cineva? 07.57.57.55.55 - Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 (editat) Ma bag eu pt garajul de la kaufland ,daca mai e valabil,de la 1 mai. SAU ASTEPT OFERTE DE GARAJE,PREFERABIL TOT IN ZONA KAUFLAND-PECO MOL-CYBERNET Editat Aprilie 7, 2012 de Nationalistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Salut! scuze ca fac topic separat ,insa la rubrica dedicata vad ca nu intra mai nimeni. Caut un loc intr-un garaj cu motoare,evident sa impartim chiria frateste.Stau in spate la kaufland,si desi am mai vazut garaje unde sunt mai multe motoare (de la etajul 9 se vad multe lucruri vrute si nevrute ) ,pe cei care i-am intrebat aveau garajul plin.Asadar,are cineva nevoie de un coleg de garaj in zona kaufland? Am nevoie incepand de la 1 mai,dar se poate si mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Daca gasesti ceva, sunt si eu interesat. Stau pe partea cealalta a Colentinei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Daca gasesti ceva, sunt si eu interesat. Stau pe partea cealalta a Colentinei. pai el nu sta in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Sunt un ametit >.> Rog un admin sa imi stearga postul (si pe asta si pe cel de dinainte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Chiar nu este nimeni cu un loc disponibil?Nu neaparat in spate la kaufland,se accepta orice pe o raza de cateva minute de mers de la kaufland (liceu economic,posta 8,catedrala etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionRevived Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 caut garaj in zona milcov(pompieri).. sau zona apropiata.. gen aleco russo, bazar, cornisa... sa inchiriez desigur daca are cineva sau cunoaste pe cineva care are va rog anuntati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
my_lupu Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 caut garaj in zona aleea parcului 0743-741.468 Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_ddevil Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 caut garaj in zona mioritei. pm! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaimutaGalbena Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 La fel, in zona Mioritei de mijloc, Banca Nationala, Piata Nord, share also. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Racky Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 (editat) Era un anunt pe mercador postat de o tanti, care inchiria in zona Bancorex cu 300 RON, dar eu zic ca e cam multicel . ANUNT Editat Martie 4, 2013 de Racky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Si eu (inca) caut garaj in zona kaufland. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate