steliadis Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Stelicaaaaa, slow down tati sa nu cumva sa te hiperventilezi.... :burnout: stai linistit fratioare ca stau bine cu termostatul, mai bine spune-mi ca ajungi si tu maine cu tot cu patchul ala :-)))) in alta ordine de idei cine-mi recomanda si mie un service moto la care sa-mi schimb si eu cauciucurile pana la excursia de we Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAMCRO Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 stai linistit fratioare ca stau bine cu termostatul, mai bine spune-mi ca ajungi si tu maine cu tot cu patchul ala :-)))) In curte la BMW Filaret (la primul semafor de la Liberty Center faci stanga si e a doua poarta pe dreapta) e un baiat priceput care schimba anvelope! Nu are treaba cu BMW este doar ca si reper. Bafta!!! in alta ordine de idei cine-mi recomanda si mie un service moto la care sa-mi schimb si eu cauciucurile pana la excursia de we Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 in alta ordine de idei cine-mi recomanda si mie un service moto la care sa-mi schimb si eu cauciucurile pana la excursia de we Eu am fost la Cesar pt. revizia de primavara si am fost foarte multumit. /index.php?/topic/537449-bucuresti-str-ing-pascal-cristian-nr4-service-general/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 super prin urmare pentru maine suntem cam asa Razvan, Nocturnus, Valentino, Steliadis. DStar , Samcro, BabyAngel, AdinaMhl si io,si io.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Probabil si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 prin urmare pentru maine suntem cam asa Razvan, Nocturnus, Valentino, Steliadis. DStar , Samcro, BabyAngel, AdinaMhl, Darian, Paladin ...deja 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Pe maine. P.S. vine si adinamhl cu o Honda Doamne Doamne ce-mi mai place cand vad ca se strang Honde multe.....la mai mare umbracilorrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Doamne Doamne ce-mi mai place cand vad ca se strang Honde multe.....la mai mare umbracilorrrr stai sa vezi cate "iamahe" vin :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (...), Darian, Paladin (...) Si 2 Vulcane La ce ora e pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Si 2 Vulcane La ce ora e pana la urma? intre 7.30 si 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 intre 7.30 si 8 La 19:30 este intalnirea dar daca se va pune problema de plecare o sa asteptam pana aproape de ora 8. BTW daca cineva intarzie mai mult dar stie ca vine ar fi bine sa anunte... va las telu meu 0722896645 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 La 19:30 este intalnirea dar daca se va pune problema de plecare o sa asteptam pana aproape de ora 8. BTW daca cineva intarzie mai mult dar stie ca vine ar fi bine sa anunte... va las telu meu 0722896645 bafta hello, 7:30 ramane am un bilet in plus la RHCPin tribune in fata scenei in primul rand.sau daca stiti pe cineva. tks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 (editat) si inca ceva daca are cineva un aparat foto, altul decat telefonul, ar fi super ok ... eu l-am uitat acasa. Dar promit sa-l am la excursi de sambata ps - donez doua cauciucuri de dragstar. Au carne pe ele, se prezinta f bine singura problema este anul 2000 pe spate si 2003 pe fata. Cauciucurile sunt aici - http://www.autoagust...-moto-bucuresti. Le pastreaza maximum o saptamana Editat August 30, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 si inca ceva daca are cineva un aparat foto, altul decat telefonul, ar fi super ok ... eu l-am uitat acasa. Dar promit sa-l am la excursi de sambata ps - donez doua cauciucuri de dragstar. Au carne pe ele, se prezinta f bine singura problema este anul 2000 pe spate si 2003 pe fata. Cauciucurile sunt aici - http://www.autoagust...-moto-bucuresti. Le pastreaza maximum o saptamana vin eu cu aparatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 (editat) vin eu cu aparatul super!!!! ps - donez doua cauciucuri de dragstar. Au carne pe ele, se prezinta f bine singura problema este anul 2000 pe spate si 2003 pe fata. Cauciucurile sunt aici - http://www.autoagust...-moto-bucuresti. Le pastreaza maximum o saptamana guma fata s-a dat Bravo domnilor si doamnelor, felicitari pentru mobilizarea exemplara... 12 motoare e ceva... adica un inceput :-)) am vrut eu sa pun 12 motociclisti dar nu ma lasa astia :-( Editat August 30, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 O poza facuta cu telefonul: Au zis altii ca fac poze mai bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Deci? Unde mergem Sambata? Veliko Tarnovo? Retrag... eu nu am talon la moto, asa ca nu pot sa merg in Bulgaria. Haideti la Vulcanii Noroiosi. O sa fie un drum foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Poi nu a ramas stabilit Veliko?...ne intalnim sambata dimineata la ora 09:00 in benzinaria Rompetrol de la capatul Pantelimonului(dupa Cora)...la 09:15 plecam spre Calarasi...pe drumul vechi sau pe autostrada...cum vreti(eu prefer drumul vechi)... Ps. Misto intalnirea de la rond...dar plimbarea cam scurta si prost organizata...trebuie sa mai discutam la capitolul plimbari in grup... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Hai la Vulcani sa pot merge si eu. Plimbarile prin aglomeratia din Bucuresti nu sunt prea grozave. Tot mai bine e sa iesim afara din oras. Hai Dinamo I-au rezolvat si pe ucrainienii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Ok...stam in tara daca vreti...dar la vulcani nu prea avem ce face...poate ne mai gandim si la alte variante........iar daca te mai iei de cătzeii mei o sa iti vopsesc mobra in rosu alb...si pun si aripioarele de HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) Putem sa facem aproximativ plimbarea de care am vorbit ieri, dar fara sa trecem granita: Cam asa Starea drumurilor pare sa fie buna. Nu stiu daca e si interesant. Sau ceva de genul asta. Giurgiu-Zimnicea e trecut ca drum prost, dar sunt doar ~30 KM. Eu vin in principiu pe oriunde va hotarati voi, nu prea ma intereseaza destinatia. Editat August 31, 2012 de Paladin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) Bun avem 3 trasee. Haideti sa votam ... eu o sa centralizez voturile TRASEUL 1 - Bucuresti - Vulcanii Noroiosi si retur (sau putem face intoarcerea prin Ploiesti pt diversificare) 300 km TRASEUL 2 - Bucuresti - Oltenita - Daia - Bucuresti 306 km (aveti harta pusa de Paladin) TRASEUL 3 - Bucuresti - Giurgiu - Zimnicea -Bucuresti (asta este un pic mai lung dar nu de nefacut, tot cu harta de la Paladin) 372 km Indiferent de rezultatul votului plecarea are loc sambata la ora 9:00 a.m. din benzinaria Petrom din capatul Colentinei. votul se inchide azi la ora 15 START VOT Editat August 31, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) http://[media]http://[ Bun avem 3 trasee. Haideti sa votam ... eu o sa centralizez voturile TRASEUL 1 - Bucuresti - Vulcanii Noroiosi si retur (sau putem face intoarcerea prin Ploiesti pt diversificare) 200 km TRASEUL 2 - Bucuresti - Oltenita - Daia - Bucuresti 306 km (aveti harta pusa de Paladin) TRASEUL 3 - Bucuresti - Giurgiu - Zimnicea -Bucuresti (personal mi se pare un pic cam lung dar nu de nefacut, tot cu harta de la Paladin) 372 km Indiferent de rezultatul votului plecarea are loc sambata la ora 9:00 a.m. din benzinaria Petrom din capatul Colentinei. votul se inchide azi la ora 15 START VOT si pozele de aseara. Editat August 31, 2012 de BabyAngel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Eu votez pt traseul 3 si mai propun unul: Bucuresti-Predeal-Bran-Cheile Gradistei/Fundata-Targoviste-Bucuresti....parerea mea unul dintre cele mai frumoase si "pictoresti" trasee de facut cu motoreta....Steliane nu trage ca doar am propus !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) Eu votez pentru Vulcanii noroiosi Stiu ca sunt relativ plictisitori, dar cum zicea filozoful, drumul conteaza, nu destinatia. Daca mai are cineva alte sugestii, cred ca sunt binevenite. Edit: Prin Bran-Fundata tot am fost vara asta, si cred ca mai toata lumea. Dar daca vreti, eu vin. Bun avem 3 trasee. Haideti sa votam ... eu o sa centralizez voturile TRASEUL 1 - Bucuresti - Vulcanii Noroiosi si retur (sau putem face intoarcerea prin Ploiesti pt diversificare) 300 km TRASEUL 2 - Bucuresti - Oltenita - Daia - Bucuresti 306 km (aveti harta pusa de Paladin) TRASEUL 3 - Bucuresti - Giurgiu - Zimnicea -Bucuresti (asta este un pic mai lung dar nu de nefacut, tot cu harta de la Paladin) 372 km Indiferent de rezultatul votului plecarea are loc sambata la ora 9:00 a.m. din benzinaria Petrom din capatul Colentinei. votul se inchide azi la ora 15 START VOT Editat August 31, 2012 de Paladin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate