Paladin Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) Din pacate vremea se anunta nu tocmai perfecta sambata, si cu sanse mari de ploaie duminica. Eu as zice sa dam o tura scurta, de exemplu Valea Doftanei, sau foarte scurta, de exemplu Caldarusani (unde nu e absolut nimic de facut), cu intoarcere pe DN1 si mancat pe langa Snagov. Editat Septembrie 12, 2012 de Paladin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 si mergem si pe la ai mei prin fata casei cu motoarele cu al tau in frunte Nu nu nu...nu merg eu primu' ca poate alor tăi nu le place galagia de la mobra mea si imi iau un par in dinti de la ăl bătrân... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Din pacate vremea se anunta nu tocmai perfecta sambata, si cu sanse mari de ploaie duminica. Eu as zice sa dam o tura scurta, de exemplu Valea Doftanei, sau foarte scurta, de exemplu Caldarusani (unde nu e absolut nimic de facut), cu intoarcere pe DN1 si mancat pe langa Snagov. si eu as merge pe o ruta mai scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Din pacate vremea se anunta nu tocmai perfecta sambata, si cu sanse mari de ploaie duminica. Hai mah Andrei ca nu va ploua sambata...am eu informatiile mele...si daca e sa ploua fugim tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Uuuuu...!!!Ce-as merge pânã-n Vamã...Da' cu mobra asta micã,trece uichendu',pân' ajung si eu,acolo..Apropo...i-am schimbat uleiu' (m-am si speriat ce negru si putzin era ),si-acuma,pe cheiul gârlei,am atins si 80 km/h.M-apropiam de semafor,cã poate trecea si de 140/h... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Uuuuu...!!!Ce-as merge pânã-n Vamã...Da' cu mobra asta micã,trece uichendu',pân' ajung si eu,acolo..Apropo...i-am schimbat uleiu' (m-am si speriat ce negru si putzin era ),si-acuma,pe cheiul gârlei,am atins si 80 km/h.M-apropiam de semafor,cã poate trecea si de 140/h... noroc cu semaforul ca altfel te lua radarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Eu sunt dispus la orice ture vrea grupul. Doar ziceam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Ma, si eu as prefera o tura mai scurta, de cateva ore. Dar vorbim joi. Eu o sa ajung pe la 7 la rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 În primul rând,sã stim sigur c-o sã fie vremea bunã de-o iesire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Azi la 19:00 sunt la rond... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 (editat) si eu vin in jur de 19.15, daca sunteti de acord... pt identificare, aista mi-s io Editat Septembrie 13, 2012 de Iantza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 si eu vin in jur de 19.15, daca sunteti de acord... pt identificare, aista mi-s io si eu 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Iantza, te asteptam sa balim si noi putin la hd-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Dragilor, daca gasiti careva in zona Colentina una bucata cobur piele Held cu tinte si trei catarame va rog sa va adresati subsemnatului care in prostia lui nu l-a asigurat corespunzator si care are pregatite o sama de beri reci ca recompensa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Vin si eu cu un prieten,una bucata vn800+una bucata vt750 7:00-7:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Mai nene ce vreme e afara...daca e asa si maine nici nu ma gandesc sa scot Printzesa la plimbare...da' vedem noi ce-o mai fi până maine,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Mai nene ce vreme e afara...daca e asa si maine nici nu ma gandesc sa scot Printzesa la plimbare...da' vedem noi ce-o mai fi până maine,nu? Eu am ajuns pe intuneric la servici si abia acum mi-au dat drumu din beci (doar sa dau o tura pe afara, dup-aia trec inapoi), da' vad ca e soare. A fost furtuna ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Eu am ajuns pe intuneric la servici si abia acum mi-au dat drumu din beci (doar sa dau o tura pe afara, dup-aia trec inapoi), da' vad ca e soare. A fost furtuna ceva? cine-mi spune si mie cat consuma intruderul de 1800? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Cine se baga la o tura sambata? Variantele ar fi asa: 1 - tura foarte scurta (85 km), cu oprire la un restaurant pe malul lacului: Caldarusani - Snagov - DN1 2 - tura scurta (120 km), Barajul Paltinu: Valea Doftanei 3 - tura medie (350 km): Barajul Siriu, variante prin ploiesti sau Urziceni. Ar mai fi varianta propusa de Valentino (4), cu drum la mare, sau sa mergem cu Dana (daca se mai duce) la Calarasi sa vada (vedem) un Harley (5). Va rog spuneti care veniti si votati, sau si mai bine, mai propuneti variante. Dar tineti cont ca dupa ora 5 sunt sanse de ploaie, mai ales spre munte; de altfel lumea nu prea parea entuziasmata de trasee lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 cine-mi spune si mie cat consuma intruderul de 1800? cat vrea el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 cat vrea el.... bine ca esti tu destept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Eu vreau sa vad marea la sfarsit de sezon...o sa mai vina un bun prieten de-al meu...asa ca eu propun plecare spre mare sambata dimineata la ora 08:30 la intrarea pe A 2 de la Policolor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Eu vreau sa vad marea la sfarsit de sezon...o sa mai vina un bun prieten de-al meu...asa ca eu propun plecare spre mare sambata dimineata la ora 08:30 la intrarea pe A 2 de la Policolor sa alergam...zic Compania Națională de Autostrăzi Âşi Drumuri Naționale din România /CNADNR/ a anunțat, vineri, într-un comunicat de presă, că anulează restricția de viteză de 100 km/h, impusă pe A3 BucureÂşti-PloieÂşti, sectorul cuprins între Moara Vlăsiei-PloieÂşti. Astfel, începând din 14 septembrie, se ridică restricția de viteză impusă pe Autostrada A3 BucureÂşti-PloieÂşti, pe sectorul cuprins între km 26+000 - km 68+250, Moara Vlăsiei-PloieÂşti. Potrivit CNADNR, pe acest tronson viteza maximă de deplasare va fi de 130 km/h, conform reglementărilor legale în vigoare, ca urmare a finalizării lucrărilor de optimizare a siguranței traficului rutier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Din pacate eu nu o sa mai pot merge, am primit de lucru pentru tot weekend-ul Drum bun si sa va distrati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 sa alergam...zic Compania Națională de Autostrăzi Âşi Drumuri Naționale din România /CNADNR/ a anunțat, vineri, într-un comunicat de presă, că anulează restricția de viteză de 100 km/h, impusă pe A3 BucureÂşti-PloieÂşti, sectorul cuprins între Moara Vlăsiei-PloieÂşti. Astfel, începând din 14 septembrie, se ridică restricția de viteză impusă pe Autostrada A3 BucureÂşti-PloieÂşti, pe sectorul cuprins între km 26+000 - km 68+250, Moara Vlăsiei-PloieÂşti. Potrivit CNADNR, pe acest tronson viteza maximă de deplasare va fi de 130 km/h, conform reglementărilor legale în vigoare, ca urmare a finalizării lucrărilor de optimizare a siguranței traficului rutier. trebuie sa rezolv niste treburi asa ca nu pot sa vin maine, iar pentru viziionare HD a ramas pe duminica. si daca e frumos fac o primbare cu moto pana la Calarasi. distractie faina si asfalt uscat! sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate