darian Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 As zice întâlnirea tot la rond,si de bãut un suc sau ce-o vrea fiecare,la Biker's-ul din Otopeni,dac-o mai fi deschs,la ora aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Eu lucrez din pacate miercuri In alta ordine de idei, unde ne vedem joi? ramane tot la rond sau stabilim un loc nou cu o terasica unde bem o bere fara alcool? @BabyAngel, cum e cu sportsterul? Nu ne mai tine in suspans acum cateva minute am batut palma in principiu, saptamana viitoare sper sa trec de testul de incercat duminica a plouat si oricum m-a impresionat asa de mult cum arata incat ..nu nimeream nici seaua oricum nu prea mai dorm de cand l-am vazut, problema este unde il tin? in fata blocului/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) = problema este unde il tin? in fata blocului/ Da.Pui husã moto,pe el,si nu mai vede toatã lumea,ce mobrã e.Si nici nu se mai urcà toti ghertzoii,sã-si "facã pozã pe harli,mânca-ti-as !" Editat Septembrie 18, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 acum cateva minute am batut palma in principiu, saptamana viitoare sper sa trec de testul de incercat duminica a plouat si oricum m-a impresionat asa de mult cum arata incat ..nu nimeream nici seaua oricum nu prea mai dorm de cand l-am vazut, problema este unde il tin? in fata blocului/ Felicitari, sa-l porti sanatoasa. Pai tine-l unde ai tinut si marauderul. Ia-i o husa, si la iarna gaseste-i un garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Felicitari, sa-l porti sanatoasa. Pai tine-l unde ai tinut si marauderul. Ia-i o husa, si la iarna gaseste-i un garaj. merci, asa voi face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Sã fie-ntr-un ceas bun !!!!! Acuma,din "'fata cu mobra aia micã" din gascã,i-ai luat pe toti E si blondã.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 acum cateva minute am batut palma in principiu, saptamana viitoare sper sa trec de testul de incercat duminica a plouat si oricum m-a impresionat asa de mult cum arata incat ..nu nimeream nici seaua oricum nu prea mai dorm de cand l-am vazut, problema este unde il tin? in fata blocului/ Ioi ca frumoasa-i. Suuuuper! Sa o stapanesti cu sanatoasa si fara incidente! iti dai seama ca o sa ne cocotam pe rand pe ea? Referitor la tinut in fata blocului, eu folosesc: lant+ Husa+ blocator pentru discul de frana. Poti adauga si alarma , doar pentru siguranta ta sufleteasca. Hai, adu-o mai repede ca deja balim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Ioi ca frumoasa-i. Suuuuper! Sa o stapanesti cu sanatoasa si fara incidente! iti dai seama ca o sa ne cocotam pe rand pe ea? Referitor la tinut in fata blocului, eu folosesc: lant+ Husa+ blocator pentru discul de frana. Poti adauga si alarma , doar pentru siguranta ta sufleteasca. Hai, adu-o mai repede ca deja balim are alarma. sper sa ma simt ok pe ea si dau de baut Sã fie-ntr-un ceas bun !!!!! Acuma,din "'fata cu mobra aia micã" din gascã,i-ai luat pe toti E si blondã.... sa fie Doamne ajuta! aseara am visat-o ca o incercam si am cazut cu ea si n-am mai luat-o pentru ca avea persoanlizat pe rezervor "o tipa blonda" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) acum cateva minute am batut palma in principiu, saptamana viitoare sper sa trec de testul de incercat duminica a plouat si oricum m-a impresionat asa de mult cum arata incat ..nu nimeream nici seaua oricum nu prea mai dorm de cand l-am vazut, problema este unde il tin? in fata blocului/ foarte tareeeee. Sa o stapanesti fara incidente... si sa o alergi asa cum trebuie acum sa curga "berilii" ps - nu sta prea mult pe ganduri. baga un drum, un ochi de mecanic si ia-o Editat Septembrie 18, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 foarte tareeeee. Sa o stapanesti fara incidente... si sa o alergi asa cum trebuie acum sa curga "berilii" ps - nu sta prea mult pe ganduri. baga un drum, un ochi de mecanic si ia-o vor curge beri, vinuri va multumesc pentru felicitari si incurajari, sper ca ma mai primiti in gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 acum cateva minute am batut palma in principiu, saptamana viitoare sper sa trec de testul de incercat duminica a plouat si oricum m-a impresionat asa de mult cum arata incat ..nu nimeream nici seaua oricum nu prea mai dorm de cand l-am vazut, problema este unde il tin? in fata blocului/ Foarte frumos. Abia astept sa te vad cu el. Multa lume isi tine motocicleta in fata/spatele blocului, me included. Intr-adevar, o husa ar fi buna ca iti apara motorul si de ploaie si de curiosi. Eu m-am decis sa tin motocicleta in spatele blocului pentru ca e mai la fereala. Am cumparat de curand o husa noua, dar n-am folosit-o de cand m-am mutat. Motivul? Stau la etajul 4, in bloc fara lift si mi-e lene sa fac 2 drumuri pentru dus/adus prelata. Mai exista un dezavantaj cu prelata... pisicile. De cate ori puneam husa pe motor gaseam pisici cuibarite pe acolo. Si nu m-ar deranja asa de tare, chit ca imi umpleau motorul de fire de par si de noroi, dar mi-au zgariat rezervorul si saua cu ghearele. Si inca o faza cu husa - am avut alarma pe motocicleta si nu puteam sa o folosesc cand ii puneam husa, mai ales daca batea vantul mai puternic, pentru ca tot incepea sa sune. Poate nici alarma mea nu era cea mai smechera, dar de intamplat mi s-a intamplat. Pana la urma am scos alarma de tot ca incepuse sa ma enerveze si pe mine si pe vecini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) ... Editat Septembrie 18, 2012 de DStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 ... si pe marauder am husa, tot radea vecinul meu de mine tot cu motor si el si vara si iarna a lui sta in natura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Dănutzooooo...ce belea e motorasul ăla...este foarte foarte misto...in cazul in care bati palma cu proprietarul sa dea Dumnezeu sa nu ai probleme cu el si sa te poarte linistita acolo unde vrea sufletelul tau...si sa fim si noi cu tine ...doar sa mai vrei tu sa iesi cu noi de-acum incolo :banana Referitor la parcarea motoretei incepi si cauti un garaj in apropiere de casa si pentru 100 lei pe luna esti asigurata si dormi linistita...nu te mai complici cu lanturi,huse samd...garajul e sfânt...parerea mea !!! Si asteptam invitatia la cârciumă :cheers...eu mananc si beau mult...si inca o data,felicitari pt posibila achizitie...si chiar de nu o iei noi tot te iubim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Dana, foarte frumos motorul. Arata bine de tot asa negru. Daca-l iei, sa-l stapanesti sanatoasa, sa-l plimbi fericita si fara incidente. Eu as zice ca motorul asta nu e de tinut in spatele blocului, mai bine cauti sa inchiriezi un garaj ieftin pe langa tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) Foarte frumos. Abia astept sa te vad cu el. Multa lume isi tine motocicleta in fata/spatele blocului, me included. Intr-adevar, o husa ar fi buna ca iti apara motorul si de ploaie si de curiosi. Eu m-am decis sa tin motocicleta in spatele blocului pentru ca e mai la fereala. Am cumparat de curand o husa noua, dar n-am folosit-o de cand m-am mutat. Motivul? Stau la etajul 4, in bloc fara lift si mi-e lene sa fac 2 drumuri pentru dus/adus prelata. Mai exista un dezavantaj cu prelata... pisicile. De cate ori puneam husa pe motor gaseam pisici cuibarite pe acolo. Si nu m-ar deranja asa de tare, chit ca imi umpleau motorul de fire de par si de noroi, dar mi-au zgariat rezervorul si saua cu ghearele. Si inca o faza cu husa - am avut alarma pe motocicleta si nu puteam sa o folosesc cand ii puneam husa, mai ales daca batea vantul mai puternic, pentru ca tot incepea sa sune. Poate nici alarma mea nu era cea mai smechera, dar de intamplat mi s-a intamplat. Pana la urma am scos alarma de tot ca incepuse sa ma enerveze si pe mine si pe vecini. Husa se poate modifica jos,ca sã nu mai aibe fiarele,pe unde intra.mai ales dacã e una gânditã si facutã de mine,fix pe mãsurile motocicletei,nu asa-zis universalã @AngelRadios (cã doar ai motiv,nu...?!) : cum o aduci de la Cãlãrasi ? Vrei platformã specialã pt. moto ? Te duci pân-acolo,cu ceva,si vii pe ea,cãlare ? Editat Septembrie 18, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 acum cateva minute am batut palma in principiu, saptamana viitoare sper sa trec de testul de incercat duminica a plouat si oricum m-a impresionat asa de mult cum arata incat ..nu nimeream nici seaua oricum nu prea mai dorm de cand l-am vazut, problema este unde il tin? in fata blocului/ wow, e superb! sa te duca pe drumuri cat mai frumoase si fara incidente! in ce cartier stai? ai putea sa-l lasi intr-o curte, de ex; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Eu o tin pe a mea in fata casei (e o alee care se infunda, asa ca nu am mare trafic), cu roata din fata blocata cu antifurt, si cu husa pe ea daca o sa stea mai mult de o zi sau daca ploua/bate vantul. Alarma n-am; nici problema cu pisicile, dar am cu cainii, care sunt intr-o permanenta concurenta sa-si marcheze mai bine husa. Mai ingrijorat as fi daca ar fi intr-un garaj ascuns pe undeva, ca la cate kile are e greu de furat fara sa faca aia scandal si sa se sesizeze lumea, dar daca garajul e retras si nepazit, poate intra aia cu platforma in el si o iau pe sus, sau ii desfac contactul in liniste etc. Si cu husa nu se vede ce e sub ea, atrage mult mai putin atentia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasi71 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 combinatia perfecta...o blonda calare pe un Harley negru mat. Sa te bucuri de ea , si multi km ...de placere (am inteles ca tipul asta de motor creaza senzatii prin vibratiile ce le produce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Am inteles ca o metoda buna de a se fura din fata blocului este cu skateboard-ul; Pun roata fata pe el si il imping; fara zgomot,fara pb ; so.. Cat despre senzatiile de pe un Harley...trebuie sa incerc si eu neaparat unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Dana, uite un alt hd la 4000 eur: /index.php?/topic/680232-harley-davidson-unicat/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 rupand un pic discutiile pe tema HD, as reveni la intalnirea pe care teoretic ar trebui sa o avem maine seara. Spun teoretic din 2 motive: 1 - fiindca maine la ora 7 sunt 63% sanse sa ploua cf weather - http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/Bucharest+ROXX0003:1:RO?pagenum=3&nextbeginIndex=24 2 - fiindca de luni am primit atributii in plus la locul de munca ceea ce inseamna ca ora de iesire s-a mutat undeva spre 19:40. Daca in general cu vremea nu ne prea putem pune, cu programul de la job ar fi o solutie. Si anume sa gasim un loc ceva mai apropiat de academia militara, astfel incat sa pot ajunge si eu in 5-10 minute. Oricum, una peste alta tinand cont de vreme, ar trebui sa vedem daca ramane in picioare intalnirea de maine sau nu. Si abia dupa vedem unde ne putem intalni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Dana, uite un alt hd la 4000 eur: /index.php?/topic/680232-harley-davidson-unicat/ Oau, asta da scadere de pret, de la 5800 la 4000... rupand un pic discutiile pe tema HD, as reveni la intalnirea pe care teoretic ar trebui sa o avem maine seara. Spun teoretic din 2 motive: 1 - fiindca maine la ora 7 sunt 63% sanse sa ploua cf weather - http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/Bucharest+ROXX0003:1:RO?pagenum=3&nextbeginIndex=24 2 - fiindca de luni am primit atributii in plus la locul de munca ceea ce inseamna ca ora de iesire s-a mutat undeva spre 19:40. Daca in general cu vremea nu ne prea putem pune, cu programul de la job ar fi o solutie. Si anume sa gasim un loc ceva mai apropiat de academia militara, astfel incat sa pot ajunge si eu in 5-10 minute. Oricum, una peste alta tinand cont de vreme, ar trebui sa vedem daca ramane in picioare intalnirea de maine sau nu. Si abia dupa vedem unde ne putem intalni. Eu spun prezent maine. Ne putem intalni in RnR bar(regie, baietii au mai fost), e aproape de Eroilor. Pe de alta parte eu sunt deshis la orice alta propunere. Si da, ar fi frumos sa nu ne ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 rupand un pic discutiile pe tema HD, as reveni la intalnirea pe care teoretic ar trebui sa o avem maine seara. Spun teoretic din 2 motive: 1 - fiindca maine la ora 7 sunt 63% sanse sa ploua cf weather - http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/Bucharest+ROXX0003:1:RO?pagenum=3&nextbeginIndex=24 2 - fiindca de luni am primit atributii in plus la locul de munca ceea ce inseamna ca ora de iesire s-a mutat undeva spre 19:40. Daca in general cu vremea nu ne prea putem pune, cu programul de la job ar fi o solutie. Si anume sa gasim un loc ceva mai apropiat de academia militara, astfel incat sa pot ajunge si eu in 5-10 minute. Oricum, una peste alta tinand cont de vreme, ar trebui sa vedem daca ramane in picioare intalnirea de maine sau nu. Si abia dupa vedem unde ne putem intalni. Eu as fi cel mai fericit cu Academia Militara ca e aproape de casa Deci? La intalnirea de maine vedem si noi un Harley printre noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinamhl Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 sau unde il tin eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate