SiD Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 damn. Salut. Va urasc (invidiez), vroiam si eu Sper sa nu pun de cearta. ...prea misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 mama, ce pofta de saramura mi-ai facut dane cu pozele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Salutare la toata lumea, vin si eu cu o propunere pt. patch Iti arde de șagă pe spinarea mea , Nelule ???...te-am dus in port la carciuma , ai halit ca un boier toate scoicile si pestii din Dunare si acum imi dai in cap ???...baiat de baiat Frumoasa plimbarea de azi...Nocturnule iti plac "pestele" ?... Bai gagiilor...auziti o propunere de la mine...saptamana viitoare miercuri dar mai ales joi va fi soare si cam 24-25 grade...in weekend nu stiu cum va fi...si vreau sa ajung si eu la Cabana Bolboci...am inteles ca e magnific locul...ce ziceti ?...facem o tura de o zi miercuri sau joi ?.....nu ma injurati...stiu ca e zi de lucru dar wtf ???...hai sa va aud ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Am pierdut saptamani ca sa nasc aceasta capodopera si tie nu iti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 mah, eu m-as baga. vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 @Dan, asa rau imi pare ca am gatiti toata ziua, ce ai tu in poze arata altfel @vali, nu ma mai joc, auzi la e, cand lumea se duce la munca in timpul saptamanii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Se primesc outsideri? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 @Razvan...esti adevarat...nu degeaba ai HONDA !!! @BabyAngel...nici nu ma gandesc sa nu mergi cu noi...venim si te luam pe sus si tot mergi cu noi !!! @Nazzy...ba da mah,imi place...deja am dat in lucru o rama pt ea...poi se poate !!! Se primesc outsideri? :| Sincer ???...nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) Daca ramane regula borsul asta de peste la Giurgiu si duminica viitoare (m-am uitat si e vreme faina 236 d egrade si soare) ne bagam si noi ... nu de alta dar imi ploua in gura. Editat Octombrie 14, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Se primesc outsideri? :| Calare pe un chopper esti binevenit. @Valentino1 Daca rezolv roata pana miercuri, poate imi iau si eu o zi libera si vin cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Se primesc outsideri? :| Ce vor sa zica baietii este ca, pe o vitezana te-ai plictisi teribil cu noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 eram si eu curios.. ca n-am apucat pana acu sa merg cu voi in afara... ce viteza de croaziera aveti cand mergeti in grup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 eram si eu curios.. ca n-am apucat pana acu sa merg cu voi in afara... ce viteza de croaziera aveti cand mergeti in grup? 80-90 in medie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 foarte tare... ma gandeam ca mergeti la 110-120... dar 90 e perfect (eu nu am termopanu' in fatza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) foarte tare... ma gandeam ca mergeti la 110-120... dar 90 e perfect (eu nu am termopanu' in fatza) Ma, pe autostrada, cand sunt singur si eu o tin undeva la 120-130.,Cu Dragstarul... cu Hornetul, cam 150 Editat Octombrie 15, 2012 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 nu cand esti singur.. intrebam cand se merge in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Cred ca 90 e ok. Eu am mers ieri prima data mai cu viteza (70-80) pe podul Basarab.. si mi-a intrat un vant sub casca de am zis ca mi-o ia pe sus de tot. Afar din oras inca nu am iesit. Poate imi fac curaj si ies cu voi cand se mai iese.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Nu deveniti patetici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Nu deveniti patetici... In ce sens? Nu inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Nu deveniti patetici... Chiar asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 nu suntem patetici.. era doar o curiozitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Cred ca 90 e ok. Eu am mers ieri prima data mai cu viteza (70-80) pe podul Basarab.. si mi-a intrat un vant sub casca de am zis ca mi-o ia pe sus de tot. Afar din oras inca nu am iesit. Poate imi fac curaj si ies cu voi cand se mai iese.. Ia strânge curelusa sub bãrbie asa cum trebuie,si n-o sã-ti mai decoleze.Am mers cu 160 km/h,cu braincap,si nu s-a mai ridicat,când am prins-o bine.Da,ok,nu eram cãlare pe Virogutzã,c-asta nici la vale,nu trece de 100 km/h(am detaliat,ca sã nu dau motiv golanilor,sã facã misto de mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 poate intereseaza pe cineva /index.php?/topic/31010-donatii-pentru-chopperisti/page__st__804&do=findComment&comment=3261918 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hansolo Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Ia strânge curelusa sub bãrbie asa cum trebuie,si n-o sã-ti mai decoleze.Am mers cu 160 km/h,cu braincap,si nu s-a mai ridicat,când am prins-o bine.Da,ok,nu eram cãlare pe Virogutzã,c-asta nici la vale,nu trece de 100 km/h(am detaliat,ca sã nu dau motiv golanilor,sã facã misto de mine ) Lasa Dariane ca faci tu a-bob-minatia sa mearga ! Nu o sa ma faca nimeni misto cand tu zbori la 150 p langa ei ! Bzzzzzzzzzzzz 4 cilindri in linie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate