dan_ Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Puneti si voi harta cu benzinaria aia, ca nu stiu zona deloc si poate va astept intr-una gresita. Aici ai harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 pot sa vin si eu cu voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 pot sa vin si eu cu voi ? Sigur, daca nu te sperie viteza noastra extrema de croaziera, adica ~80-90 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 ok, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Cine nu a ajuns, ne prinde din urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 A fost super.Si surpriza pe care mi-ati facut-o,chiar a fost de neuitat.Multzumesc pe-aceastã cale ,conducerii centrale de partid si de stat... . Si apropo,acuma pun acidul în baterie...Pânã mâine,o sã stea la-ncãrcat.Joi,poate vin la Rond cãlare pe-altceva,decât pe Virogutzã Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Dan, ma intrebai cum ti se aud tobele fata de ale lui Vali. Cand am plecat de la ultima oprire am mers ceva vreme in spatele lui Vali, dup-aia m-ai depasit si tu, si sunetul s-a dublat. Adica tobele tale se aud mai tare ca ale lui Vali cand mergeti amandoi la drum intins, dar Vali conduce mai smucit cred, ca pe el il aud cum baga brusc in acceleratie. Darian: speram sa te vedem pe noua jucarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 a fost SUPER! Sper ca toata lumea a sjuns cu bine acasa @ Darian ne-am bucurat foarte mult ca te-am surprins placut! In rest, pozele vor vorbi de la sine :laugh: @kelshak - verde" la poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Gata! Am scos Cobrele din circulatie pana le mai temperez putin sunetul. Am pus la loc tobele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 A iesit foarte tare pana si vremea a tinut cu noi....asa ca ...ce sa zic ...." la mai multe iesiri de genu acesta", consider ca prin gestul facut astazi catre Darian am dat dovada ca suntem o gasca unita....acum sa vedem ce zic si pozeleee Sa fim sanatosi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Uriasule eu unul sunt mandru ca ma numar printre prietenii tai de motocicleala...ma bucur ca ti-a placut surpriza noastra. Dane sa stii ca as fi cel mai fericit daca toti am avea tobe galagioase,iar a mea sa se auda cel mai incet...chiar nu m-ar deranja...deloc. Danutzo de tine sunt cel mai incantat pt ca mergi cu noi de fiecare data...si o faci super bine...si daca cineva are alta parere,are meci greu cu mine,da? Ps. Dariane era sa uit...sa stii ca si Dragos(Dyonisos) a participat la surpriza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Imi pare rau ca nu am putut sa ajung azi cu voi. Abia astept sa vad poze! Eu a trebuit sa fac niste drumuri cu treaba si am iesit si eu prima data pe dn1 azi. Fo'70 de km. Am prins curaj. Mi-ar fi placut sa fiu cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 bai, super iesire, am ras azi de m-au durut falcile. sa stiti ca n-am pus nimic in tutunul ala dariane, joi nu mai ai scuza sa nu vii cu gs-ul. dane, cum ma sa scoti tobele????? sunt cele mai adevarate tobe, m-ai bagat in boala cu ele, de cand am ajuns acasa ma uit pe youtube la shadow+cobre. hai cu pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Bai Razvane spune frate ce avea tutunul ala un el...daca ai pus si ceva "iarba" decat iarba , atunci e bine...daca asa e din "fabrica" tot e bine... Dan_ hai cu foto !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Bey, sa le luam in ordine: mai intai pozele de la Piatra arsa: Aveti aici si arhiva cu toate pozele: http://dl.transfer.ro/PiatraArsa_Choperisti-transfer_ro-21oct-1f029a.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 @Vali, merci, dar merg pe pricipiul "Daca voi nu ma vreti eu va vreau" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Si acum poze de la iesirea de azi la Giurgiu: Arhiva cu toate pozele este aici: http://dl.transfer.ro/2012_10_21_Giurgiu_Choperisti-transfer_ro-21oct-241bd4.zip Link-urile sunt valabile 10 zile. Steliadis, asteptam si pozele profesioniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 super tari pozele dane, mai ales alea cu coifurile si ochelarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 dane, cum ma sa scoti tobele????? sunt cele mai adevarate tobe, m-ai bagat in boala cu ele, de cand am ajuns acasa ma uit pe youtube la shadow+cobre. Razvane, daca iti iei si tu niste Cobre le pun si eu la loc si sigur spargem toate geamurile pe unde trecem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Razvane, daca iti iei si tu niste Cobre le pun si eu la loc si sigur spargem toate geamurile pe unde trecem. bai, sa stii ca m-ai pus pe ganduri, imi plac tare de tot. in cat timp ti-au venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Le ai cam intr-o saptamana. La mine a durat mai mult pentru ca a avut distribuitorul extern cateva zile de pauza. Vin din America prin PartsEurope care le livreaza apoi catre distribuitorul local. In cazul meu am apelat la MetricMotion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Mutumim de poze dan_.....si de zgomotul original facut azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 sar'na. o sa sun si eu sa intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 sar'na. o sa sun si eu sa intreb. Cu placere! Ca sa iti usurez documentarea, aici gasesti Catalogul Cobra unde poti vedea codurile pentru fiecare produs: http://www.partseurope.eu/cms/images/stories/catalog_pages/Cobra_Products_Street.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Da, a fost foarte frumos si prin gestul fata de Darian cred ca am dat dovada ca ne pasa si ca putem sa ne numim "Grup" sau "Gasca" sau cum vreti voi. Important e ca nu doar ne simtim bine impreuna dar ne si respectam. Hai gata cu dulcegariile ca suntem cioparisti, ce mama naibii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate