BabyAngel Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 sunt de acord sa ne vedem in Centrul Vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 O sa vin si eu, ca saptamana asta scap mai devreme. Pot sa sugerez Beer O'clock? http://www.beeroclock.ro/ E pe Gabroveni si au multe feluri de beri (ei zic ca 165, nu le-am incercat pe toate)... Daca tot mergem fara motoare, macar sa bem ceva bun. Daca e lumea de acord, dati un telefon la ei pt. o rezervare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) sunt de acord sa ne vedem in Centrul Vechi Sar'na Sefa...bai e clar pt toti,da?...ne vedem in CV...de la orele 19:00 e bine Sefa? sau schimbam ??? Cine mai vrea sa mearga si inca nu a dat banutzii de avans,maine vine cu ei.Cu mine mai e cum e...da' cu Serifa e nasoala treaba baieti Editat Octombrie 29, 2012 de valentino1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Sar'na Sefa.....da' cu Serifa e nasoala treaba baieti Sã fiu de nu-i fac cadou de Sãrbãtori,asa ceva... E-un patch.Din pãcate n-am gãsit si vreunul cu "Dana County"...sau "Harley County"... Editat Octombrie 29, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 deci unde ne vedem? e misto la beer o'clock dar e 10-15 lei o bere eu as propune curtea berarilor, multe mese, bere timisoreana la 0,5/1 l, mancare ok. sau la beraria smardan, dar e mic locul. daca mai stiti si voi alte locuri, propuneti si hai sa stabilim unde ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Dacã vrea careva,pot s-aduc kit xenon complet,cu 24 $.Are balast slim,bec bi-xenon H4,culoare 6000K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Mai astia care aveti dube si masini mari, care ma ajuta si pe mine sa duc Hornetul la un service? am gasit sa-l dau si trebuie sa-l repar urgent Mentionez ca nu e distanta mare. Ofer recompensa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Vrei sã-l duci la un service anume ?C-altminteri,pot sã-ti dau nr. de tel. al mecanicului meu.Are si dubã,sã poatã sã-ti ia mobra...Tot la el,l-am dus si pe @NewSteel. Sau,vorbeste cu @bogmad.El mi-a adus GS-ul acasã, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Vreau sa-l duc prin zona Semanatoarea, Maniu, Crangasi, sau ceva de genul asta. Ma intrebam daca aveti voi dube, ca asa pot sa gasesc pe net o groaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Hai fetelor...unde ne vedem diseara???...ramane Curtea berarilor?...Serifa ??? Hai fetelor...unde ne vedem diseara???...ramane Curtea berarilor?...Serifa ??? Ok domnilor...a ramas stabilit sa ne vedem la ora 19:00 la Curtea berarilor in Centrul Vechi...prezenta obligatorie...recomand taxiul ca mijloc de transport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinamhl Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 vreti sa mergem la concertul Batranului John Mayall? Este la Sala Palatului pe 11 noiembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Cine zicea c-ar vrea indicator de treaptã de vitezã? Existã,e universal,se lipesc niste senzori lângã schimbãtorul de viteze,si-un afisaj,pe ghidon/bord/oriunde la vedere...Si nici nu-i scump ; 28 $ ! http://www.ebay.com/itm/Super-Thin-6-Speed-Blue-Universal-Digital-Neutral-Gear-Indicator-for-Motorcycle-/330788883448?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4d048dcbf8&vxp=mtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 vreti sa mergem la concertul Batranului John Mayall? Este la Sala Palatului pe 11 noiembrie. a inviat adina oameni buni... si mai mult chiar ne-a bagat in seama...iti vad honditza in fiecare zi la bloc...semn ca si pe ea ai cam abandonat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinamhl Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 saluttt eu nu am mai vazut-o, chiar imi este dor si de ea, trebuie sa o curat, au aparut pete de rugina apropiindu-se cuncertul, de mine mult asteptat, cum stiu ca choperistii iubesc bluesul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Hai fetelor...unde ne vedem diseara???...ramane Curtea berarilor?...Serifa ??? Ok domnilor...a ramas stabilit sa ne vedem la ora 19:00 la Curtea berarilor in Centrul Vechi...prezenta obligatorie...recomand taxiul ca mijloc de transport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 No comment... @traian: Mã da'ce marcã-i aia "Sizuki"...?! La profil,ai asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 am dat la facut primul set de patchuri... s-a abonat la el "alexVN". O sa il vedeti la el zilele astea. Apoi comenzile se fac saptamanal Asa cum v-am zis, pretul pentru fiecare set e cat vrea sa dea fiecare... un set ca asta (1 patch mare + 8 mici ) pentru cei din afara grupului CDLR este de 160 ron, pentru cei din grup... cat se vrea si daca se vrea (de preferat intre 50 si 160).... PS: pentru voi se fac si pe datorie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Mddea...asa cum banuiam "ai dreaq choperisti" doar de caterinca si misto-uri e buni...Traiane nu stiu ce cauti intre asa hahalere,da' sigur te vei transforma si tu...ca toti ceilalti,de altfel Mie tot imi pare ca am uitat sa mai trecem ceva pe hartie...oricum daca mai e ceva treceti si voi aici...da' poate nu incepeti cu magarii ieftine...ca incep si va injur...hai "fetelor" sa ne organizam misto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 ca sa stiti despre ce patchuri e vorba: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 ca sa stiti despre ce patchuri e vorba: neata, neata... ma bag si eu la un set. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 ca sa stiti despre ce patchuri e vorba: Salutare! Ma bag si eu la un set ..multumesc, sa imi comunici cum/cand pot face plata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 dupa ce-mi iau o vesta ma bag si eu la un set de patch-uri. vali, doar intreb, ai trecut pe lista BAUTURA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Mai baieti (si fete), vremea pentru week-end se anunta in felul urmator: Bran: http://www.weather.com/weather/weekend/Bran+ROXX0093:1:RO 10-13 grade. Bucuresti: http://www.weather.com/weather/weekend/Bucharest+ROXX0003:1:RO 18 grade Sanse de ploaie: 0-10% Eh? Eh? Sigur nu vine nimeni cu motoru? Eu as pleca de vineri pe la 11, sa prindem caldura. PS: Darian, sa stii ca branza aia nu-i autorizata, o sa-i dau in judecata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate