kidda Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cei care doresc sa vina la parastasul Elei si al lui Traian, dar nu stiu sa ajunga pe str. Agnita, sunt asteptati maine la ora 11.00 la Arc. La ora 11.30 maxim se pleaca. Daca aveti intrebari/nelamuriri ma puteti contacta la nr de tel: 0721.667.667-Silvia /index.php?showtopic=136150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Salutari! Si imi cer scuze de off topic! Pentru cei care sunt interesati de un virago 535cc de vanzare pun urmatorul link: /index.php?showtopic=262012 Scuze inca o data de off topic! Bafta si asfalt uscat! Poza cu Big Bad Wolf! Editat Septembrie 21, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriandracul Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Salut, ma cheama adrian (adi mortu) si abia ce mi-am luat un intruder vs. 800. am 22 ani si ma puteti recunoaste dupa geaca imprimata cu motorhead pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Salutari!Si imi cer scuze de off topic! Pentru cei care sunt interesati de un virago 535cc de vanzare pun urmatorul link: /index.php?showtopic=262012 Scuze inca o data de off topic! Bafta si asfalt uscat! Poza cu Big Bad Wolf! Pret de toamna 2900 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Salut, ma cheama adrian (adi mortu) si abia ce mi-am luat un intruder vs. 800. am 22 ani si ma puteti recunoaste dupa geaca imprimata cu motorhead pe spate Misto signatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Salut!Ma numesc Teo am 42 de ani si locuiesc in 23.Dupa 10 ani m-am hotarat sa ma intorc la prima dragoste motocicleta.Asa ca de putin timp mi-am cumparat un EN 500.Nu va inchipuiti cata bucurie,exact ce mi-am dorit si cred ca se si asorteaza cu varsta mea.Intre timp am descoperit si acest forum care m-a ajutat la multe...Imi permit sa postez o poza cu Rudolf al meu si sa va urez in continuare vreme buna si-un asfalt cat se poate de uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2008 Salut!Ma numesc Teo am 42 de ani si locuiesc in 23.Dupa 10 ani m-am hotarat sa ma intorc la prima dragoste motocicleta.Asa ca de putin timp mi-am cumparat un EN 500.Nu va inchipuiti cata bucurie,exact ce mi-am dorit si cred ca se si asorteaza cu varsta mea. Alta viata cu EN-ul fata de Simson si MZ Grea boala asta cu motoarele,recidiveaza si dupa ani buni ,se recomanda tratament intensiv cu vibratii,inclinari,demaraje,sanse de vindecare garantat 0 PS:sa o stapanesti sanatos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana A Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Buna. Sunt Dana si am un Dragstar din 2004. Stiu ca este deja frig, dar daca iesiti candva la o plimbare, mi-ar placea sa ma alatur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 Buna. Sunt Dana si am un Dragstar din 2004. Stiu ca este deja frig, dar daca iesiti candva la o plimbare, mi-ar placea sa ma alatur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Alta viata cu EN-ul fata de Simson si MZ Grea boala asta cu motoarele,recidiveaza si dupa ani buni ,se recomanda tratament intensiv cu vibratii,inclinari,demaraje,sanse de vindecare garantat 0 PS:sa o stapanesti sanatos !! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) Buna. Sunt Dana si am un Dragstar din 2004. Stiu ca este deja frig, dar daca iesiti candva la o plimbare, mi-ar placea sa ma alatur. bingo! se intaresc randurile celor cu dragstar ..... buna treaba bine ai venit si oricand la o plimbare si sa o stapanmesti sanatoasa si multi kilometri Editat Noiembrie 17, 2008 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 eu am sa descalec calut cand o da prima ninsoare..e frig dar macar sa nu ploua! pentru cei ce inca merg ..respect...nu de la zaraza ca dauneaa la 2 roti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Buna. Sunt Dana si am un Dragstar din 2004. Stiu ca este deja frig, dar daca iesiti candva la o plimbare, mi-ar placea sa ma alatur. Cheers Danuca de la un alt dragstarist poa' reusim sa facem o adunare a droagelor intr-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) eu am sa descalec calut cand o da prima ninsoare..e frig dar macar sa nu ploua! pentru cei ce inca merg ..respect...nu de la zaraza ca dauneaa la 2 roti.. asa logane bravo! nici eu nu am descalecat inca. azi dimineatza arata ceasul din intersectie 0 grade dar daca e uscat e ok Editat Noiembrie 19, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana A Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Multumesc mult. P.S.: Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat. bingo!se intaresc randurile celor cu dragstar ..... buna treaba bine ai venit si oricand la o plimbare si sa o stapanmesti sanatoasa si multi kilometri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 sal all pt cine intereseaza sa participe pe 1 decembrie /index.php?...5382&st=170 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beleth Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 pai ... chiat ca am mai postat pe aici si pe la Virago zone... sa ma prezint si aici. Eu sunt Octav, in fine profilul il am completat, detin o Yamaha Virago Xv535 din `94. Uitati si poza sper sa ne vedem la anu pe drum (inca nu am permis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Buna. Sunt Dana si am un Dragstar din 2004. Stiu ca este deja frig, dar daca iesiti candva la o plimbare, mi-ar placea sa ma alatur. smile.gif Cheers Danuca de la un alt dragstarist poa' reusim sa facem o adunare a droagelor intr-o zi. poate facem un club al posesorilor de Yamaha. Exista o asociatie Star Touring and Riding http://www.startouring.org/. Este asemanatoare cu HOG (harley owners group). In primavara o sa ma inscriu si eu la ei si poate organizam un Chapter Romania daca vor fi mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 pai ... chiat ca am mai postat pe aici si pe la Virago zone... sa ma prezint si aici. Eu sunt Octav, in fine profilul il am completat, detin o Yamaha Virago Xv535 din `94. Uitati si poza sper sa ne vedem la anu pe drum (inca nu am permis ) Bun venit !! Ai toata iarna inainte ca sa te pregatesti pt.permis si sa te inscrii din timp,am auzit ca primavara e cam inghesuiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosn69 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 CRIMINAL!! de mortal. le ai la lucru manual..frumos lucrat trage un pic cu Drifter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Alex ce-ti mai face garajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aerographer Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 BINE AI VENIT PS:ai muncit ceva la Simson nu gluma !! bravo tie si te asteptam cu ea la soare !! Executam lucrari de aerografie pentru motoare,casti,componente separate,auto,cu vopsele speciale USA,in Bucuresti,zona soseaua Chitilei. Timpul de executie,in functie de complexitate si programare poate varia intre 1-4zile. Asiguram pastrarea modelelor in colectia noastra timp de 2 ani,astfel incat in cazul avarierii motorului sa putem reface modelul intreg sau partial,la un pret de cu pana 40% mai ieftin decat pretul initial. Preturile sunt urmatoarele: Casca 130 euro Rezervor 170 euro Aripa 125 euro Carena mare 175 euro Carena mica 145 euro Codita 110 euro Motor complet 700 euro Taxa de urgenta lucrare(24 ore) val. initiala +50% Taxa de lucrare unicat(rezervare model unui singur client) val. initiala + 80% Pentru detalii si programari e-mail adress. soralanvelope@gmail.com, tel. 0766 486 544 ,persoana de contact dl. Sorin Zaharia. Va multumemim,si asteptam sa ne contactati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) Alex ce-ti mai face garajul? Sta Suzy in el de nu are treaba,cred ca are 15-20 grade inauntru,e de 5 stele,astept putin soare sa o aerisesc !! Editat Ianuarie 17, 2009 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Salut,incepe un nou an si sper sa fie mai bun decat cel vechi.Sa fie un an cu multe iesiri si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate