darian Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 (editat) "Signore Il Capo di tutti capi" ...mai pe searã,poate mã scapi de seaua Luminãtziei Voastre... .În clipa de fatzã,lucrarea e-n stadiu avansat Editat Ianuarie 2, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Grazie Big fella..., ma oggi non più come arrivare a voi... stanno consumando alcol... ci vediamo domani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Dacã preferati sisteme intercom cu bluetooth,decât cu statii talkie-walkie,vã recomand modelul din link. Fatzã de restul modelelor existente, care se pot interconecta maximum 3 aparate,la astea,se pot 6...plus telefon,mp3,GPS...Dac-as lua dintr-un foc 3 seturi (6 aparate) ,cred cã mi-i le-ar da si cu 80$/setul. Evident,existã avantaje si dezavantaje fatzã de comunicarea prin statiile de emisie-receptie. http://www.ebay.com/itm/2-BT-Interphone-Bluetooth-Motorcycle-Helmet-Multi-Intercom-headset-6-Riders-/261078473989?pt=Intercoms_Access_Controls&hash=item3cc97d5d05#shId. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 fetele astazi vreau sa vin sa discutam despre logo. O sa vin cu laptopul si poate-l incropim pe loc... @darian - daca iei statii, cu siguranta vreau si eu o bucata.. sau un set. Mai degraba o bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Ce dracu' sã faci doar cu una ?! Minimum 2,ca sã ai cu cine vorbi...Pot sã iau oricând,statii sau sisteme BT...Discutãm disearã,ce statii vrei (noi sau s/h,mai slabe sau mai puternice,simple sau sofisticate,etc...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 a, ok.. vorbim.. eu vreau doar pentru telefon... si pentru atunci cand mai ies cu voi... da-mi si mie poza cu logoul ala de ma bateai la cap.. cu motocicleta aia stilizata.. ca nu o mai gasesc... 10x poti sa dai pe mail: skija80@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Asa cum am vorbit la tel.,discutãm disearã...Dacã nu uit,iau cu mine casca cu sistemul Midland BT2 montat pe ea,si-o statie walkie-talkie plus cablul de legãturã.Asta,ca sã vezi cum functioneazã. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) de astea ce ziceti? Editat Ianuarie 3, 2013 de skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 mie imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Si mie imi place...restul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 deci.. se aduna luema azi in centru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Si mie-mi place,asa.Desi,la prima vedere,asa,pe romb,parc-ar fi un semn de circulatie...Ia vezi cum ar iesi într-un oval culcat? Stiu,iar sunt cârcotas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 ) pai asta se vrea. Un semn de avertisment... adica.. "ATENTIE, MOTOCICLST PUTUROS IN FATZA" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Da mah Uriasule...e bine asa...romb cu fond galben e semn ca vom avea prioritate...mereu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) mHa,ha...Misto,chiar...! Nu mã gândisem la faza asta... Editat Ianuarie 3, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Ciocaristi de weekend...pt cei care nu am reusit sa ne strangem ieri , propun sa ne vedem azi sau maine in CV de la orele 19:00...prezenta obligatorie,se va striga catalogul... Deci hai sa votam : vineri sau sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Mie mi-e tot una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Sambata, ca azi nu pot! Sau cei care nu pot veni azi sa vina maine sau....cum decideti voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Cu @skija si cu @metricmotion mã -ntâlnesc mai pe searã,pe la 19.30 ,în CV. Dacã mai vrea/poate careva,e bine-venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 ezact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Cu @skija si cu @metricmotion mã -ntâlnesc mai pe searã,pe la 19.30 ,în CV. Dacã mai vrea/poate careva,e bine-venit. In primul rind imi cer scuze ca m-am egat de Darian, dar n-am stiut cum sa ma bag si eu pe aici. In al 2-lea rind - nici acum nu va inteleg cum puteti merge pe chestiile acelea - (gluma prosta) Mai OAMENILOR, voi sinteti constienti ca sinteti mult, dar mult mai normali ca si caractere decit cei cu motoare genul meu? Pe aceia nu-i auzi decit ca se fac tigani, eventual nu sitiu ce provocare de frina la liniuta, etc. Tocmai am cumparat o Kawa 300 (sport), dar peste ceva ani am sa iau si eu cu siguranta una ca a voastra. In concluzie (ca am lalait-o rau) sinteti niste oameni frumosi .... ca atare am sa ma uit tot timpul pe aici. Sa aveti un an nou mai bun si mai fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Foarte misto patchurile si originale, nu am mai vazut in genul acesta. Eu sunt 100% pentru, dar intrebarea e: pe ce le punem? Dariane, se mai aude ceva cu vestele alea? In alta ordine de iei, azi si maine sunt tare busy, asa ca nu contati pe mine. Voi fi insa prezent joia viitoare. In primul rind imi cer scuze ca m-am egat de Darian, dar n-am stiut cum sa ma bag si eu pe aici.In al 2-lea rind - nici acum nu va inteleg cum puteti merge pe chestiile acelea - (gluma prosta) Mai OAMENILOR, voi sinteti constienti ca sinteti mult, dar mult mai normali ca si caractere decit cei cu motoare genul meu? Pe aceia nu-i auzi decit ca se fac tigani, eventual nu sitiu ce provocare de frina la liniuta, etc. Tocmai am cumparat o Kawa 300 (sport), dar peste ceva ani am sa iau si eu cu siguranta una ca a voastra. In concluzie (ca am lalait-o rau) sinteti niste oameni frumosi .... ca atare am sa ma uit tot timpul pe aici. Sa aveti un an nou mai bun si mai fericit! Multumim pentru aprecieri, desi stiam deja lucrul acesta Te asteptam, mai pe la batranete, asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Fain domnilor...hai ca SlowRidersu' prinde viata...usor,usor...poate mai stabilim maine in CV una alta...se pare ca ne place la vreo 10 dintre noi ultimul patch...Skija tata iti spun bravo...de luni incolo te punem la treaba !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 maine cred ca apar si eu prin cv. ma duc cu niste prieteni la o bere si daca mai sunteti pe acolo ne vedem. ne auzim la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 primul sau al doilea? eu as merge pe al doilea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate