motoradu Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Am citit azi in presa centrala din Cluj:"Un motociclist tunisian a fost proiectat prin aer mai mult de 60 de metri,dupa ce a derapat din cauza vitezei cu care circula,ieri,pe str.Pavlov.El s-a accidentat usor la cap si a fost tratat la clinica Chirurgie I.Victima nu este proprietarul motocicletei,despre care spune ca a imprumutat-o de la proprietar fara sa il instiinteze".Ori a avut aripi,ori mare noroc a avut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Bause Red Bull inainte si se antrena pentru Flugtag, de aceea a reusit sa zboare atit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 pote era parapantist plecat de la mitigul aviatic de duminica de la Siria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Poate nu stia drumul si a zis sa se inalte putin sa vada pe unde . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Nu am inteles nimic.. presa asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Mai 2, 2007 Autor Share Postat Mai 2, 2007 Totusi,man....60 de metri in aer si sa nu patesti mare lucru...Altii au murit in 5-10 metri,e drept ca fara echipament.Oricum,nu i-au mai ramas decat 8 vieti.Sa aiba grija de ele!!!Eu unul nu mai dau motocicleta la nimeni imprumut sa mi-o aduca zob!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusack Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Au incercat tunisienii sa lanseze primul om pe orbita. Data viitoare vor incerca sa depaseasca 100m, apoi ... sky is the limit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Probabil drumul era cu denivelari si saracu tot statea in aer din metru in metru... Dupa vreo 500 de m a strans 60 de m in aer si a inceput sa-l doara capul... de la casca nelegata care a stat si ea, respectiv, vreo 20 de m in aer... In final e bine de stiut ca nimeni nu a murit de la aere, dar si sa uram sanatate si un Saprosan motociclistului... Cat despre stirĂ, cam toate miros ca "aerele"... Sanatate, ca in rest avem de toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Nu ma era defapt somalez si se stie ca somalezii practica levitatia,acum asta saracu nici nu mergea pe motocicleta a trecut una pe langa el si l-a luat curentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Am trait sa o aud si pe asta Ce sa zic...insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Cred ca nu au idee cam ce inseamna 60 m inaltime......... Mi se pare extrem de exagerat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 60 de metri?! Stirea era cumva pe prima pagina a ziarului? Oricum.. ar fi ceva pt cei de la Mythbusters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Pacat, cand vezi ca pe un topic de la accidente a ajuns sa se faca caterinca, mare pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 daca nu ar fi fost vorba despre un tunisian cred ca nu mai conteneati cu injurii la adresa celor ce administreaza drumurile, cu pareri de bine ca nu a fost grav s.a.m.d. totusi ganditi-va ca putea fi unul dintre voi si poate ca nici nu apuca sa citeasca stirea in ziar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusack Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Pai 60m in aer e cam cat poate sa sara ziaristul ala care a scris ineptia, sau erau 60 cm? ce mai conteaza acum.... Sau a zburat in lungime 60m? Daca s-a lansat la 45grade ii ajung si 65kmh pt a parcurge 60m, si asta considerand frecarea cu aerul. Apropo un mic set de calcule: Inaltimea unui etaj 2.7m => a sarit pana la etajul 21 La momentul impactului cu solul avea 123 kmh viteza verticala ( nu am considerat frecarea cu aerul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Mai 2, 2007 Autor Share Postat Mai 2, 2007 Nu stiu cum e si cu calculele astea...dar eu cand am picat cu bicicleta vreo 1,5 metri in aer am cazut destul de rau-incercam sa merg fara maini,dar m-am dezvatat-de aceea m-am mirat ca a scapat cu probleme usoare!Ziarul e de incredere-l-au mai confirmat 2 persoane,dar totusi 60 metri...cred ca intra in Guiness Book dupa ce iese cu copciile de la chirurgie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 daca e adevarat a avut enorm de mare bulan! au mai sarit si altii de la etajul 10 si n-au avut mai nimic... o fi cazut si omul asta pe ceva moale... eu stiu, o sura de paie sa mama ma-sii.... e foarte greu de crezut si nici eu nu prea cred dar nu imposibil 100%. oricum... insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) off: deci sa inteleg ca voi va inchipuiti ca omul a fost proectat la o distanta de 60 m de sol!? ...adica spre stele!? ... . Ar fii putin mai logic sa te gandesti la 60m ca distanta in plan orizontal de la A la B ca si in cazul alergarii la 50m viteza. (Sper sa nu mai aud comparatii gen ..bloc cu 10 -20 etaje caci simnt cum ma apropriu incet, incet de punctul in care voi da delete la userul "crz-one" ) Editat Mai 2, 2007 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) Oare mai toti userii sunt beti de la 1 Mai? parca ati fi carutasi nu motociclisti,cate accidente ati auzit voi in care pilotul sa fie proiectat in sus?Daca avionul zboara 1000 de km inseamna ca se duce pe luna? Editat Mai 2, 2007 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Seby, cred mai degraba ca majoritatea celor care au scris pana acum comenteaza pur si simplul "profesionalismul" celor care au scris stirea. Nu e totuna sa spui "a fost proiectat la 60 de metri distanta" sau "60 de metri in aer".. A doua variant asuna mai spectaculos, iar ziaristii asta vor: spectacol! Fie el si morbid, nu conteaza, trebuie s aumple paginile si sa vanda ziarul! Pana acum nimic concret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 In aer pina a atins prima oara... ceea ce oricum e ciudat. Posibil daca a sarit de pe un dig, deal ceva si avea viteza mare. Mai degraba cred ca au masurat distanta intre motor si unde au gasit omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 @Vrajitorul : corect si obiectiv ca intotdeauna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) Densitatea aerului nu cred sa fi fost foarte mare, asa ca raman 2 variante: ori avea tunisianu portanta unui condor, ori era un tunisian de origine somaleza si batea vantul. Oricum, senzational. M-am ingrozit si m-am minunat in acelasi timp. Mai vreau stiri din astea. Editat Mai 4, 2007 de Sanchez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Numai tarani pe topicul asta.Faceti misto de un om accidentat.SA VA FIE RUSINE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 O fi cazut pe vreun skateboard si s-a dus cu el 50-60 metri, dupa care a atins pamantul. Oricum, sigur e ca ziaristul care a scris stirea are creierul perfect neted. @paulynos: relax man, nimeni nu face misto de motociclist, ci de ziarist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate