Pacasac Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Da... trebuie sa te prezinti imediat la sectia de politie pe raza careia s-a produs accidentul Sper sa-l gasesti pe urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 (editat) sal,duba este cumva maro metalizat? stiu una in zona,daca"crezi ca te ajuta pot sa-ti dau mai multe detalii,0730770116 Editat Mai 10, 2007 de sageata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Juvett Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 multumesc mult de tot uameni buni. Maine ma duc la politie. exipira cele 48 de ore abea la ora 20 deci pana atunci am timp sa imi fac capacul de alternator si sa o duc pe piciorusele ei. Multuemsc voua inca o data. Legea noua spune ca trebuie sa te prezinti imediat dupa ce s-a petrecut accidentu. Politia te lasa sa intarzii cu obligatia sa te prezinti in aceeasi zi. Ai termen pana la 12 noaptea. Dupa se trateaza ca si nedeclararea accidentului si poti sa ramai fara permis. Eu zic sa te duci si inainte sa dai declaratia sa intrebi pe unul din politistii de pe acolo cum sa procedezi. Sau sa muti ziua accidentului. ....bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 Eu am fost atunci, am dat declaratie. a scris si a semnat politaiul, a atasat la declaratia mea proba de alcool in aerul expirat. Practic eu trebuie acum sa ma duc numai pentru a-mi trece daunele la moto meu. "sal,duba este cumva maro metalizat? stiu una in zona,daca"crezi ca te ajuta pot sa-ti dau mai multe detalii,0730770116" NU stiu daca era metalizata, era intuneric, asta e un detaliu de finete pe care nu aveam cum s il remarc la ora aia. Uf. Si ma duc peste el il casapesc si daca nu e el? .. dar ma rog asa preventiv ar merita o bataie.. daca totusi e el? HEA HEA Serios acum :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aderfriend Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 man...tocmai am vazut un model maron prin zona bl timisoara(liceu Petru Maior) cu numarul B 37 TOL...nu am avut timp sa ma uit dupa urme, dar merita incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 (editat) Salutari sinner. Am vzut o duba astazi in trafic exact asa cum ai descris-o tu. VW...murdara si obosita de culoare maro. Nr era B 37 VWG. Sper sa te ajute. Duba am vazut-o la ora 12 pe Ion Mihalache la intersectie cu Turda. Mergea spre Domenii. Multa bafta in prinderea vinovatului! Editat Mai 10, 2007 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 sinner am vazut o duba d'asta veche pe str. amurgului(drumul de la rahova care duce in ferentari..) cred k avea B xx FAE( nu stiu exact:( ) m-am uitat la ea si era lovita pe partea stanga k si cum ar fi fost zgariata de ceva..dar nu mai avea gemuri laterale la usile din fatza ...usa de pe laterala dreapta lipsea....ce m-a mirat este faptul k urmlele de cauciuc arata cum k nu este de mult timp acolo;) merita sa treci numa bine si asfalt uscat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 Nu avea geamuri laterale nici asta din cat eimi aduc aminte. dar avea geam la usa din spate. Fratilor multzam mult pt informatii. sa incerc acum sa vad cum dau de el. Desi sincer sa fiu.. nu prea pot dovedi nimic atata timp cat.. poate spune ca nu era acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 am vazut si eu una dintre alea de la gp batteries,dar era modelul ala si mai vechi decat asta.... bafta la prins nenorocitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 (editat) berbecule, iar ai stricat motoreta! Editat Mai 11, 2007 de zaradi99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Ce insensibil esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate