unforg1ven Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Frumoasa excursie, toata lumea a mers exemplar. Grupul a ramas strans mai pe tot parcursul excursiei ceea ce rar iti este dat sa vezi.Serpentinele superbe, 90% din ele le-am prins goale Cativa dintre membrii grupului bucurandu-se din plin de soselele libere, au lasat scantei in urma lor datorita galeriilor care s-au atins de asfalt Frumos se inclina ducati pe curbe mester omu. Timp frumos, cativa stropi rataciti de ploaie. Ne-am oprit sa mancam la cheia, o cafelutza in Brasov-Piata Sfatului si retur Bucuresti. Inca o data felicitari grupului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Frumos imi dau palme ca n-am mers si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 (editat) Capitolul 1. Adunarea la Arcul de Triumf. Capitolul 2. Regruparea la Ploiesti Capitolul 3. Oprire la Valeni Capitolul 4. Am ajuns la Cheia Continuarea in numarul viitor. Unii mai si muncesc... Editat Mai 13, 2007 de Sensei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Fain, bravo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 1. Merci pt poze, Sensei. Cei care mai au, va rugam nu ezitati sa le postati 2. Trebe sa repetam experienta. Grupul a fost super si drumul la fel Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 As fi venit si eu dar ,deh, politia romana a considerat ca merit o pauza de o luna! Frumoasa iesire, bravo voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Multumim mult de poze! Postez si eu imediat ce imi dau seama cum se face... Grup foarte frumos, ne-am simtit bine, cand repetam excursia? Weekendu' viitor - venim cu propuneri? Oarescum off topic: cine vine cu mine la Oradea la intrunire pe 1 - 3 iunie? Iar drumul e el un pic mai lung, dar merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 super tare grupul.mie imi pare rau ca de la cheia nu am mai continuat drumul spre brasov,dar datoria de parinte isi spune cuvantul.sper ca si cu alte ocazii sa pot onora cu prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Noi ca sa evitam aglomeratia am urmat urmatorul traseu BUC - URZICENI - BUZAU - NEHOIU - SIRIU - BRASOV (sleep o noapte) - CHEIA - PLOIESTI - BUC Am parcat sa radem de "radar". Doar e drum public! (Mielu + Baiazid) Pauza de tzigare Shit, mi s-a spart un rulmet la roata spate. Nu stiam de ce vobleaza. Naspa fara cric central Beleaua a fost ca a ramas colivia rulmentului in roata: TNX DLI, Pacasac, Skywalker... pt: rulmenti, telefoane la mecanici La un Papanas la Mara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 N-ai de ce tipul Pana la urma cum ati scos chestia aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Poze si de la mine! La Ploiesti La Cheia La Brasov Nush cum faceti sa reduceti pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Nush cum faceti sa reduceti pozele... Eu le reduc cu Corel PhotoPaint. E ca si cum ai bate cuie cu laptopul, dar asa mi-e mie mai bine. O metoda simpla: www.shrinkpictures.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Cel mai la indemana de operat poze este cu editorul nativ de imagini al windows-ului- paintbrush, pe numele lui real pbrush.exe . Il deschideti din linia de comanda - apasati Start -> alegeti Run... , scrieti acolo pbrush, se deschide aplicatia - din meniu File - Open - selectati poza de micsorat, apoi din meniul Image -> Stretch/Skew - ii scrii procentele de redimensionare pe verticala, respectiv orizontala, dai save si gata. Am fost si eu pana la Sacele si inapoi, imi cer scuze grupului ca am taiat-o mai devreme, dar la 4 trebuia sa fiu inapoi in Bucuresti. Oricum, cel putin am avut grija sa salut pe toata lumea, la intoarcere, in mers. Data viitoare sper sa vin si eu la plimbare, acum am fost la "training de viraje", am descoperit ca mai am multe de invatat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Continuare din numarul trecut... Capitolul 5. Masa Capitolul 6. Plecarea din Cheia spre Brasov Capitolul 7. Un mic incident, din fericire fara urmari grave Capitolul 8. Brasov, Piata Sfatului Cine vrea pozele la rezolutia maxima sa-mi trimita PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 v-am vazut pe majoritatea dintre voi . eram cu un transalp negru . ma intorceam din Brasov . am facut si o poza cand am stationat , nu stiu pe cine am pozat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Cateva poze si de la mine.Mi s-au terminat bateriile in Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Ce marfa e prima poza de la Dan 06, barbatii stau in rand pregatiti de plecare si din spate o persoana de sex feminin incearca sa se infiltreze printre ei, ca deh doar suntem in perioada cand egalitatea dintre barbati si femei domneste pe pamant si vrea si ea sa fie in pas cu vremurile, din cate imi aduc aminte nu a reusit. HEHE MALE POWER ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Multumim pt poze, si cand mai facem o iesire la fel ? Tot traseu mai virajat ca in linie dreapta ma ia somnul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 (editat) Ce marfa e prima poza de la Dan 06, barbatii stau in rand pregatiti de plecare si din spate o persoana de sex feminin incearca sa se infiltreze printre ei, ca deh doar suntem in perioada cand egalitatea dintre barbati si femei domneste pe pamant si vrea si ea sa fie in pas cu vremurile, din cate imi aduc aminte nu a reusit. HEHE MALE POWER ! ! ! Si te-a deranjat atat de tare faptul ca am incercat sa imi fac loc printre voi? P.S. Multumesc celor care au facut poze! Editat Mai 14, 2007 de Miha_Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanVstrom Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Da domnule ! Foarte frumos ! Mai mergem si alta data, multumim de poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Si te-a deranjat atat de tare faptul ca am incercat sa imi fac loc printre voi? Eu am vrut sa fiu gentleman si sa-ti fac loc dar mi-au dat baietii coate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeceu Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 In calitatea mea de veteran, va felicit pe toti pentru modul in care s-a "mers" si nu in ultimul rand, felicitari organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_Bert Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 A fost o excursie reusita. Cu siguranta voi incerca sa mai vin cind se mai merge undeva. Jos palaria pentu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate