fata verde Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ketzien, superbe motoarele ! jawa mi'a picat cu tronc rau de tot . asa ceva imi doresc si eu... sa le stapaniti sanatosi, si ... la cat mai multi km fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Mda nu se vede nimic. Nu am alta poza, insa promit sa asist la o sedinda foto cat de curand pari a fi draguta misto semnatura lui disney multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 misto semnatura lui disney deacord... numai ca e cam mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 PAI SĂ SE VADĂ!!! plus ca eu nu postez asa des (azi fiind o zi mai mult decat speciala din pct asta de vedere), asa ca nu fac abuz de spatiul forumului. HA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Un pic de rabdare Disney, acum incerc sa scot ceva de pe telefon. PS: Iti sunt datoare pentru sustinerea oferita pana acum Chiar...tu niciodata nu pui poze, nu iti arati figura pe forum Iti place sa fii o enigma in spatiu virtual jawa mi'a picat cu tronc rau de tot . asa ceva imi doresc si eu... Hai mai, cum asa?Nu tu carenate supersonice?Taman o Jawa? Bravo, ce pot sa zic Poate refacem comunitatea comunistilor asa cum a fost odata, chiar si pe forum...nu numai cativa nebuni de sex masculin, ci si fete... pari a fi draguta Chiar este, doar ca ii place ei sa stea palmata pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fata verde Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Hai mai, cum asa?Nu tu carenate supersonice?Taman o Jawa?Bravo, ce pot sa zic Poate refacem comunitatea comunistilor asa cum a fost odata, chiar si pe forum...nu numai cativa nebuni de sex masculin, ci si fete... domnu' oreleu, ce pot zice... asa's io, mai demodata iar de carenate supersonice... numai de bine si ... thanks, but no, thanks . in schimb, daca'mi gadili retina cu o motocicleta clasica, sau un cruiser/chopper... atunci m'ai cucerit pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 domnu' oreleu, ce pot zice... asa's io, mai demodata iar de carenate supersonice... numai de bine si ... thanks, but no, thanks . in schimb, daca'mi gadili retina cu o motocicleta clasica, sau un cruiser/chopper... atunci m'ai cucerit pe loc OK, tine aproape intai la colutl pasionatilor de oldtimere, apoi ne auzim la SMAEB Fac niscaiva anunturi mai tarziu pe tema asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) pari a fi draguta Multumesc de floricica Disney. Chiar este, doar ca ii place ei sa stea palmata pe forum Mai bine sa ma cunoasca putini/e si buni/e decat multi/e si..... degeaba. PS: Scuze de joia trecuta, nu prea am avut timp sa stam de vorba, insa o sa incerc sa ma revansez joia asta Editat Martie 31, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Multumesc de floricica Disney. Mai bine sa ma cunoasca putini/e si buni/e decat multi/e si..... degeaba. PS: Scuze de joia trecuta, nu prea am avut timp sa stam de vorba, insa o sa incerc sa ma revansez joia asta Si eu am intrat foarte curioasa cand am vazut ca ai postat - am crezut ca ai pus poze Oricum mie mi-a povestit cate ceva Gixxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Nu cred ca am pus poze pana acu, asa ca here it goes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) Si eu am intrat foarte curioasa cand am vazut ca ai postat - am crezut ca ai pus poze Oricum mie mi-a povestit cate ceva Gixxx Treci TE ROG pe PM LE: pai am pus o poza, numai ca e mica. Editat Martie 31, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioanatio Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 ia sa ma bag si eu in seama...k e sezonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Te sustin si eu cu singurele mele poze bune Editat Aprilie 6, 2009 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Hyosung RT 125 Karion aka "nisipar" - Locatie : Ilioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariscipri Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 eu si r1 sotului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 ... si yo p-aici .... si la loc de cinste, fi-miu pe care-l vedeti in avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) Ete si cu armasaru meu cateva poze noi: ps: acu e curat Editat Mai 11, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Hop si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 my 2 girls v-strom 650 si foxy03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjagirl Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 hello:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Poze cu grupul vesel ....sambata pe langa Pitesti ...nu stiu sigur unde ca ne ratacisem in cautarea autostrazii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo-ac/dc Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Iata-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simona_a Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) Din lipsa de inspiratie (probabil) deschid topicul asta.Mi-am dat seama ca pe putine dintre voi va "cunosc" dupa cum aratati. Putine aveti poza la profil. Poze,poze....... T. ps: m-am lovit de "problema" asta in vara cand am cunoscut-o pe Reli; a trebuit sa dam 10 tel si 5 mesaje ca se ne identificam Salutare, Nou venita pe forum, salut motociclistele si atasez cateva poze, sa facem cunostinta! Simona Editat August 5, 2009 de simona_a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate