SpeedFreak Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 aprox 2 Mb, right click, save target as -----------> Clip sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 al cui e kwak-ul ? misto, o schimbat bine vitezele, 100-200 km/h pe o roata e f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 smeagol, vezi ce poate motoreta vecinului?! acum ca ai vazut...treci la nani ca poate vine iar visul ala frumos in care ai si tu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 mmmm very niiicee!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Nice!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Cine pilota ZX-R-ul verde? E meserias nu gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Cine pilota ZX-R-ul verde?E meserias nu gluma. E teapa,motoru' e pe stander si Sabin e cu un afis cu o poza cu autostrada si cu cerul,cind sus,cind jos.Ati inteles miscarea?E simplu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 ah...frodo,frodo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedFreak Postat Ianuarie 12, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2005 (editat) am uitat sa specific a cui e motoreta si cine o cunducea, greseala mea motorul e a lui Sabin (stock zx6r) iar rider`ul e Andi toate cele bune Editat Ianuarie 12, 2005 de SpeedFreak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 am uitat sa specific a cui e motoreta si cine o cunducea, greseala mea motorul e a lui Sabin (stock zx6r) iar rider`ul e Andi toate cele bune Nu va lasati pacaliti! Eu tineam de capatu' celalalt al afisului. Maestrul era la comenzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Absolut misto. Respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Numai minciuni.....riderul este nimeni altul decat treningo-teraso-smoke-ul nostru DENIS , stapanul meniurilor ( toate cele 3 parti ) iar in spate alerga dupa el smeagol in vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Frumos, foarte frumos... Deci pana la urma cine a fost rider-ul? Andi sau DENIS? oricum respecte tuturor...pe ce distanta a fost facuta "figura"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Oau! Minunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedFreak Postat Martie 23, 2005 Autor Share Postat Martie 23, 2005 (editat) La vara sper sa facem niste filmulete mai lungi si mai misto, wheelie, stoppie, viteza, curbe si cam tot ce tine de o motoreta super sport. EMVTarts, eu am filmat wheelie`ul asta, faza cu Andi era doar o gluma (ca intre prieteni ), referitor la distanta, cred a fost de vre-un km dar nu sunt sigur. Toate cele bune Editat Martie 23, 2005 de SpeedFreak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 (editat) deci se pare ca este un inceput de GHOST RIDER ROMANIA? Doar ca nu prin oras deocamdata sa ne auzim cu bine la vara... ar fi tare o faza la vara pe autostrada Soarelui in care sa vin cat mai multi "biciclisti" si cu un cadru de undeva de sus (de pe podul din filmulet) sa faca un burn-out (doar dak au consumabile ) Editat Martie 23, 2005 de MVTarts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 NO COMMENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voshod175 Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 cred ca se putea mai bine!!!glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Misto!!! Un inceput bun pt ghost rider!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 @ Hector18 vezi mah ca iar ti se urca lumea-n cap cu Ghost Rider-ul!!! Taci si faci ar trebui sa fie deviza (nu incurajez nici un fel de manifestare care sa incalce legile din romania ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipicus Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 La vara sper sa facem niste filmulete mai lungi si mai misto, wheelie, stoppie, viteza, curbe si cam tot ce tine de o motoreta super sport. EMVTarts, eu am filmat wheelie`ul asta, faza cu Andi era doar o gluma (ca intre prieteni ), referitor la distanta, cred a fost de vre-un km dar nu sunt sigur. Toate cele bune Foarte misto! Distanta a fost in jur de 750 m (765 cu presupunera unei acceleratii constante- clip-ul video ofera toate informatiile timpi ... viteza). mmmmmm.... tare misto! (ma repet??? ) C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 (editat) Ajutati-ma si pe mine sa inteleg. Unde este melcul vitezometrului ? La mine e analogic si e pe roata fata, iar daca fac un wheelie, nu o sa-mi mai arate viteza pentru ca roata fata se cam opreste din invartit si in nici un caz nu accelereaza. Daca este pe roata spate, atunci, daca faci un burnout, o sa-ti arate viteza de sa zicem 100km/h daca stai pe loc? Sau este cumva legat cu turatiile motorului (si cutia de viteze), caz in care nu prea arata viteza reala (nu ia in calcul rezistenta aerului) ? Nu prea e logic in nici unul din cazuri...sau sunt eu mai in urma cu tehnologia. Si la 200km/h nu e prea mare frecarea cu aerul, ca dintr-un wheelie sa ajungi pe spate cu motorul peste tine? Imi vine greu sa cred ca este reala, dar si daca este trucata, in ambele cazuri, felicitari autorului! Editat Aprilie 16, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 parca am mai vazut pe undeva clipuletzul... oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Chiar, care e faza cu vitezometrul? la ce roata are melcul? ce indica viteza la zxr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Chiar, care e faza cu vitezometrul? la ce roata are melcul? ce indica viteza la zxr? Faza asta e ca si ghicitoarea..."Manastire `ntr-un picior / Ghici ciuperca ce e" Daca omu merse doar pe roata spate 750 m, si indica vitezometrul corect , tu cam pe care crezi..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate