morarugeorge Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Dintr-o fuga rapida pana la o mare unde sa ne putem scalda... a iesti altceva. Un total de 6000km (un pic peste) Alte poze: Echipa: Subsemnatul, Prietena si nu in ultimul rand "Calutul nostru" TDM 850 1997 Nafplio - Vechea capitala a Greciei Pe drum catre Sparti In drum spre Krestena Tentativa de a urca la manastirea din Basta (din drum asfaltat larg... din ce in ce mai ingust (1,5 metrii) pana la pietris... apoi bolovani... si acolo am zis stop... foarte abrupt (pt mine) ... in 10 metrii eram cam cu 3-4 metrii sigur mai sus iar acele de par nu aveau mai mult de 5 metrii efectiv trebuia sa-mi croiesc drum printre bolovanis si totusi sa mai iau si curba care era in urcare foarte abrupta. Ruine (aproape de Krestena) Noul pod suspendat pe care grecii (Patra) se lauda ca este mai mare decat cel din San Francisco (1,70 euro taxa). Am masurat 3km deasupra apei si restul pana la 5 este pe uscat. Lefkada Ruine (pe langa Preveza) Preveza In drum spre Kalambaka Meteora Meteora - Manastirea Varlaam (fusta obligatorie pentru femei) Meteora - Un butoi urias aflat in manastirea Varlaam foarte vechi de 13000 (treisprezecemii) litrii . In drum spre Edessa Granita Bulgaria - frig crancen (3 grade) si cum am plecat cu manusi de vara ... am improvizat. Iar restul de poze le voi anunta in viitorul apropiat unde pot fi vazute (aprox. 1000 de poze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 super misto pozele si peisajele bafta la cat mai multe calatorii de acest gen !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 FELICITARI! o excursie super adevarata! imi pare rau k nu am mers si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 La mai multe mii de km in stilul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sena76 Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 bravo tzoleo ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altrixkk Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 MAHHHHHH, data viitoare daca pleci fara mine iti tai lantul !!!!!! GG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 MAHHHHHH, data viitoare daca pleci fara mine iti tai lantul !!!!!! GG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Friend Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Super plimbare. Am trecut si eu asta primavara dar numai prin nordul Greciei de la Salonic pana la Igoumenitza. Cred ca au fost cele mai delicioase curbe din cite am trecut. De vis. Am fost in iunie si vremea a fost asa cum trebuie, temperatura max 27 de grade, soare cu nori. Sa tot hoinaresti pe munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Foarte frumos. Felicitari si la mai mare! Poate daca ai timp o sa ne povestesti mai multe. Sunt sigur ca ai ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 faina treaba! ieri cand am vazut pozele la Andrei (Scorpio-az) chiar ma gandeam cat de tare trebuie sa fie sa pleci la mare si sa te trezesti in Grecia. era o reclama mai veche la Bandit (parca) in care un tip pleca cu motorul pana in Germania si cand s-a dat jos era deja undeva pe langa cercul polar. cam asa ati facut si voi. GG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Octombrie 19, 2007 Autor Share Postat Octombrie 19, 2007 Restul de poze le-am pus pe www.script.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 faina treaba! ieri cand am vazut pozele la Andrei (Scorpio-az) chiar ma gandeam cat de tare trebuie sa fie sa pleci la mare si sa te trezesti in Grecia. era o reclama mai veche la Bandit (parca) in care un tip pleca cu motorul pana in Germania si cand s-a dat jos era deja undeva pe langa cercul polar. cam asa ati facut si voi. GG! da, este super tare sa pleci fara limita de timp (doar de bani )) stiu reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 (editat) Felicitari pentru calatoria frumoasa ! M-am delectat privind pozele voastre. Cat a durat si cam la ce costuri ? Unde v-a placut cel mai mult ? La cat mai mult timp liber si benzina in rezervor ! Editat Octombrie 28, 2007 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 Felicitari pentru calatoria frumoasa ! M-am delectat privind pozele voastre. Cat a durat si cam la ce costuri ? Unde v-a placut cel mai mult ? La cat mai mult timp liber si benzina in rezervor ! Calatoria a durat pe perioada banilor... 10 zile, peste 6000km. bani... 650e din care 80e suveniruri si 50e leva pentru bulgaria. cel mai mult mi-a placut partea de sud-vest si vest pe drumurile nationale si judetene (nu stiu cum le spune la ei). in zonele de munte pe drumuri care abia ca apareau pe harta era asfalt si era un fel de transalpina noastra doar ca era asfalt jos... in rest... peisaje extraordinare, curbe succesive de vis. cel mai dur a fost urcarea la manastirea Basta (pe labga orasjul Megalopoli, Peloponia), care a fost un esec... drumul era numai bolovani si mult prea abrut, tdm-ul s-a rasturnat pe spate peste cric. per total... abi astept sa plec iar de acasa in stilul asta... fara termen de intoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tony73moto Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 SAL,MARFA POZELE LA ANU AS MERGE SI EU.AM UN TDM PROASPAT PT MINE DIN 2000 ARATA SUPER SI CHIAR AS VREA SA FAC UN TUR MAI MARE ASA ASTA .POATE IMI SPUI UN CONSUM LA TDM_EU IN ORAS SI AFARA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Decembrie 11, 2007 Autor Share Postat Decembrie 11, 2007 SAL,MARFA POZELE LA ANU AS MERGE SI EU.AM UN TDM PROASPAT PT MINE DIN 2000 ARATA SUPER SI CHIAR AS VREA SA FAC UN TUR MAI MARE ASA ASTA .POATE IMI SPUI UN CONSUM LA TDM_EU IN ORAS SI AFARA. tdm-ul meu... oras 6-7 afara 4.4 cel mai bun consum intr 80-100 mers continuu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 DACA AI TDM iti tot vine sa faci d'astea .....felicitari ! frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 DACA AI TDM iti tot vine sa faci d'astea .....felicitari ! frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon_ Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Salut! Felicitari pentru calatorie! Vreau si eu niste informatii mai la subiect despre delaliile calatoriei/deplasarii in sine. Planuiesc o caltorie cu doua motoare pana in Grecia, mai in vara si vreau sa stiu la ce sa ma astept. Da-mi un private message daca esti dispus sa-mi raspunzi la cateva intrebari. Multumesc, si ... La Mai Mare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon_ Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Salut! Felicitari pentru calatorie! Vreau si eu niste informatii mai la subiect despre delaliile calatoriei/deplasarii in sine. Planuiesc o caltorie cu doua motoare pana in Grecia, mai in vara si vreau sa stiu la ce sa ma astept. Da-mi un private message daca esti dispus sa-mi raspunzi la cateva intrebari. Multumesc, si ... La Mai Mare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fred Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 faina excursia felicitari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Salut, Frumoase fotografiile voastre.Felicitari pt. excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 foarte tare frate.si eu posed un tdm,ne vedem anul asta pe undeva? Evident, poate punem la cale o calatorie intre TDM-isti si nu numai. --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 23:47 -------------Multumesc tuturor celor care au felicitat acest tur si promit ca urmatorul o sa fie si mai apetisant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate