Kali Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Doua degetzele sus cei din Militari, hai! Ca noi am cam ramas de izbeliste. Dr. Taberei s-a inchegat, Crangasi-1 Mai, la fel, numai noi nu. Io - Kali Suzuki GSx600F negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 "bbbrezent" ApriliaPegasoStrada 650 - neagra, ce trezeste locuitorii linistiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Io- NeBuN@Ke Honda Cbr 600 F2 - alb cu rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 hop si io ca vad ca e loc.... stau la apusului Yamaha Thundercat 600R - alb cu rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 (editat) Prezent si eu cu un Suzuki SV1000s arginitiu pe la Veteranilor Hai! Care mai sunteti? Editat Ianuarie 14, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 prezenta Transalp 400, stau in Zona Kali adica Lujerului, Cora NU FACEM SI NOI O INTALNIRE SAPTAMANALAAAAA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Kali, vad ca are noroc topicul tau bvo!!! dai o bere pey hai sa ma trec si eu, cu toate ca nu-s de acolo. dar poate va fi gajica de acolo si impluct, voi fi si eu: ionut, 20 ani zuzuki gs 500 F 2006. azi am fost la garaj, i-am dat o cheie. abia astept caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Bre, si io p-acilea, Veteranilor cu Uverturii. Fiarele-s la curte... --- Mesaj completat în 14 Jan 2008 22:57 ------------- prezenta Transalp 400, stau in Zona Kali adica Lujerului, Cora NU FACEM SI NOI O INTALNIRE SAPTAMANALAAAAA??? O idee buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2008 yes, yes.. Abia astept vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) 'nieatza! ashea da, adunarea in milita(u)ri! io, Ion(ut), adicatelea dupa cum zice unii, Jon, fara H, aka 'jonlup' prin internet. pe diagonala de pieatsa gorjului, o libelula SV650s neagra, stocata langa banca transilvania. momentan e stocata in service, dar o sa fie prezenta la inceput de sezon \:makeout:/ <small>--- Mesaj completat în 15 Jan 2008 07:19 -------------</small><br/>si ca sa completez la completare, propun primele propuneri de locatie de desfasurare a "ostilitatilor": 1. Bugsy - langa pieatsa veteranilor 2. Gedi - Gorjului, pe str. Moinesti, langa calea ferata - ceva mai ascuns, ce-i drept, dar destul de ok, fara manele. propun ca "zi de lucru" una din: luni, marti, miercuri sau joi... nu vreau vineri-sambata-duminica pen'ca astea propun sa le folosim pentru plecari negociate in celelalte zile hai, dati si voi cu parerea. <small>--- Mesaj completat în 15 Jan 2008 07:44 -------------</small><br/> Prezent si eu cu un Suzuki SV1000s arginitiu pe la Veteranilor Hai! Care mai sunteti? sv1000... mmm-mmm-mmm.... unde il tii ascuns? vazusem un sv650s albastru (metalizat?) chiar langa cele 2 statii de metrou gorjului (dreapta, cand mergi spre iesirea din oras)... ai idee cine e, al cui e... ? Editat Ianuarie 15, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daseth Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Kawa En500A, la veteranilor in spatele pietei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Era si timpu. Babanu' suzuki gsxr 600 srad. bravo Kali. salutare tuturor si hai cu caldura aia odata --- Mesaj completat în 15 Jan 2008 08:48 -------------Am uitat adresa . veteranilor normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Dan Radu Honda CBF 600 Militari-Valea Lunga ..in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2008 Asa, copiii mei, iesiti la lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 'nieatza! ashea da, adunarea in milita(u)ri! io, Ion(ut), adicatelea dupa cum zice unii, Jon, fara H, aka 'jonlup' prin internet. pe diagonala de pieatsa gorjului, o libelula SV650s neagra, stocata langa banca transilvania. momentan e stocata in service, dar o sa fie prezenta la inceput de sezon \:makeout:/ <small>--- Mesaj completat în 15 Jan 2008 07:19 -------------</small><br/>si ca sa completez la completare, propun primele propuneri de locatie de desfasurare a "ostilitatilor": 1. Bugsy - langa pieatsa veteranilor 2. Gedi - Gorjului, pe str. Moinesti, langa calea ferata - ceva mai ascuns, ce-i drept, dar destul de ok, fara manele. propun ca "zi de lucru" una din: luni, marti, miercuri sau joi... nu vreau vineri-sambata-duminica pen'ca astea propun sa le folosim pentru plecari negociate in celelalte zile hai, dati si voi cu parerea. <small>--- Mesaj completat în 15 Jan 2008 07:44 -------------</small><br/> sv1000... mmm-mmm-mmm.... unde il tii ascuns? vazusem un sv650s albastru (metalizat?) chiar langa cele 2 statii de metrou gorjului (dreapta, cand mergi spre iesirea din oras)... ai idee cine e, al cui e... ? Mai, mai cita lume. Chiar nu ma gindeam. Frumos Jonlup, SV-ul nu mi-l tin ascuns. Il tin in fata scarii, doar ca scara aia e un pic ascunsa N-am nici o idee cine e cu sv-ul albastru si ca sa fiu sincer nu ma asteptam sa fim atitia prin zona asta. Se cere o iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2008 Stabilim o sambata pt testarea unor sucuri/beri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Stabilim o sambata pt testarea unor sucuri/beri? I'm in! Simbata e bine pentru mine. In principiu merge si in timpul saptaminii, dar sa fie dupa ora 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Intrebare: chiar langa gura de metrou de la Armata Popoului dinspre Veteranilor, pe o alee in fatza unei scari, sta o extrem de frumoasa motoreta marca Honda, naked, am venit si eu langa ea si m-am holbat ca babuinul dar nu mi-am dat seama ce tip e. Oare ma poate lamuri posesorul? in rest cand stabiliti voi, I'm in. Io zic sa ne gasim o carciuma, nu stiu nici un loc de drojdit in zona mea. Cora , Plaza , Sir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 hop si eu in spate la dr.pusca pana ne demoleaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Intrebare: chiar langa gura de metrou de la Armata Popoului dinspre Veteranilor, pe o alee in fatza unei scari, sta o extrem de frumoasa motoreta marca Honda, naked, am venit si eu langa ea si m-am holbat ca babuinul dar nu mi-am dat seama ce tip e. Oare ma poate lamuri posesorul? in rest cand stabiliti voi, I'm in. Io zic sa ne gasim o carciuma, nu stiu nici un loc de drojdit in zona mea. Cora , Plaza , Sir Motoreta este naked sau semicarenata? In zona aia am vazut o semicarenata gri cu rim stripes-uri rosii si de la distanta mi s-a parut ca e o Yamaha FZ6 Fazer. Loc de drojdit a spus cineva de Bugsy. Stiti unde e? Cum vi se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 I'm in! Simbata e bine pentru mine. In principiu merge si in timpul saptaminii, dar sa fie dupa ora 18 de acord, i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Cred ca se numeste Trattoria di Bugsy (scuzati ortografia, nu stiu exact cum se scrie) si e pe undeva intre Rasaritului si Veteranilor, pe Iuliu Maniu, pe partea cu Timonierului, nu cu piata PS: Propun sambata ca zi de drojdit, pen' ca io muncesc de luni pana duminica si am numai sambata libera.. Editat Ianuarie 15, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Da, stiu si eu unde e, e spre fostul Sheriffs, cum vii dinspre Veteranilor, pe partea cu Sheriffs. Am trecut numa prin fatza... nush ce licori minunate se gasesc inauntru... Alte propuneri mai sunt? Spre Politehnica? Mai e bodega aia de Dream Pizza de langa Mega Image, nu e cine stie ce, dar au pizza, bere si niste clatiteeeeeee sa iti inchizi copiii in casa si vara e si afara, chiar langa parcare. Sambata cand? In timpul zilei cam am treaba si unii mai muncesc, in timpul serii nu prea o sa se gaseasca doritori doarece o sa fie plecati la troscanit in alte parti...am zis si eu, nu dau cu paru'. @ Borris: da, e argintie, da e semicarenata, dar mie mi s-a parut Honda, cel putin asa scria parca pe ea Eu zic ca e un CBF, prietenul zice ca e un CB carenat mai shmeker. Oricum, frumoasa jucarie! Editat Ianuarie 15, 2008 de b16dmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Da, stiu si eu unde e, e spre fostul Sheriffs, cum vii dinspre Veteranilor, pe partea cu Sheriffs. Am trecut numa prin fatza... nush ce licori minunate se gasesc inauntru... Alte propuneri mai sunt? Spre Politehnica? Mai e bodega aia de Dream Pizza de langa Mega Image, nu e cine stie ce, dar au pizza, bere si niste clatiteeeeeee sa iti inchizi copiii in casa si vara e si afara, chiar langa parcare. Sambata cand? In timpul zilei cam am treaba si unii mai muncesc, in timpul serii nu prea o sa se gaseasca doritori doarece o sa fie plecati la troscanit in alte parti...am zis si eu, nu dau cu paru'. La Bugsy sunt aceleasi licori care se gasesc in orice crisma, doar ca mi se pare ca sunt cam scumpe pentru zona (parerea mea). Mai e inca un bar putin mai spre Gorjului de Bugsy, dar imi convine si Dream Pizza. Clatitele alea rulz La troscanit ma pot duce si dupa ce troscanesc cu voi, deci la mine ora nu e o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Hotarati-va si dati un comunicat cu adresa bodegii! Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate