mavetz Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 suntem cu choppere si enduro cei care mergem . adunarea este la 11.00 in biker's club otopeni. bem cafeaua si mergem . Vizitam salina si poate lacul de la grota miresei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 mai vin si speed-uri, Mavetz, nu uita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) Cam tarziu pt cafea la ora 11.Si plecarea la cat? Mai bine intalnire la 9,plecarea la 10 si mergem mai mult (poate la Vulcanii noroiosi dupa salina si lac). Editat Martie 26, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 Cam tarziu pt cafea la ora 11.Si plecarea la cat? Mai bine intalnire la 9,plecarea la 10 si mergem mai mult (poate la Vulcanii noroiosi dupa salina si lac). sa ajungem la 9 in biker's e inca frig dimineatza si apoi spre munte iar e mai racoare, nu e in regula sa ne prinda intunericul pe drum. drumul spre noroiosi din valeni e f prost, am fost pe acolo anul trecut cred ca am scazut in inaltime cu 2-3 cm cand am intrat mai tare in niste groape. erau in fatza 2 cu transalp care au trecut val vartej. am vazut tarziu transeele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 In principiu m-ar interesa si pe mine, dar as vrea mai multe detalii. Se despart doua grupe, chopper si enduro, sau se merge pe acelasi traseu la comun? Si pe traseul ales (daca este fix), cam cati km sunt de parcurs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 parcursul este urmatorul: biker's otopeni-ploiesti-boldesti-slanic prahova. ne-am putea intoarce pe traseul: slanic-alunis-brebu-campina-ploiesti-bucuresti. dar cred ca pe partea asta sunt drumurile destul de proate pt choppere. Am gandit sa mergem toti. dar si despartirea in 2 grupe e buna, pt ca sunt clase diferite de moto si alte stiluri de mers. asta mai discutam atunci, duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boaba_bw Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Eheee...Slanic.. Orasul in care m-am nascut si am copilarit...e frumos.Poate vin si eu,daca am timp si bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Atentie cu ora de intalnire.Sambata spre Duminica se dau limbile inainte asa ca ora 10:00 devine ora 11:00. Daca uitati sa dati ceasul inainte si ajungeti la 11 dupa ceasul vostru nu mai gasiti pe nimeni la club. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 as veni si eu la salina sper sa am drujba redi pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 parcursul este urmatorul: biker's otopeni-ploiesti-boldesti-slanic prahova. ne-am putea intoarce pe traseul: slanic-alunis-brebu-campina-ploiesti-bucuresti. dar cred ca pe partea asta sunt drumurile destul de proate pt choppere. Am gandit sa mergem toti. dar si despartirea in 2 grupe e buna, pt ca sunt clase diferite de moto si alte stiluri de mers. asta mai discutam atunci, duminica Pai tocmai de aia am si zis impartire in doua. Chopperele sunt foarte inflexibile in materie de drumuri proaste, iar enduroaiecele, daca nu vad o groapa, o balta, merg degeaba. Pana la urma cate motociclete o sa fie? Si cred ca ar trebui sa se discute inainte daca se face despartirea enduro - chopper. P.S. Mai trebuie luata in considerare si temperatura (nu numai schimbarea orei), si nu aia din Bucuresti, pentru ca e zona muntoasa si s-ar putea sa fie si zapada pe unele drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 (editat) Pai tocmai de aia am si zis impartire in doua. Chopperele sunt foarte inflexibile in materie de drumuri proaste, iar enduroaiecele, daca nu vad o groapa, o balta, merg degeaba. Pana la urma cate motociclete o sa fie? Si cred ca ar trebui sa se discute inainte daca se face despartirea enduro - chopper. P.S. Mai trebuie luata in considerare si temperatura (nu numai schimbarea orei), si nu aia din Bucuresti, pentru ca e zona muntoasa si s-ar putea sa fie si zapada pe unele drumuri. Zapada mai este doar sus la peste 1400-1800m, slanicul este abia la 400m. Despre numarul de motoare nu pot sa iti spun decat ca sigur vin eu si inca 5 ( shadow 600, suzi m800, virago 535, transalp600, 2xcbr600). Dar cel mai sigur de nr lor vom fi duminica inainte de plecare Editat Martie 27, 2008 de mavetz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PanD@ Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Zapada mai este doar sus la peste 1400-1800m, slanicul este abia la 400m. Despre numarul de motoare nu pot sa iti spun decat ca sigur vin eu si inca 5 ( shadow 600, suzi m800, virago 535, transalp600, 2xcbr600). Dar cel mai sigur de nr lor vom fi duminica inainte de plecare Sal. pot sa ma lipesc si eu de voi duminica? id :pandulinu Bafta. PS. Enduristule daca vii plecam impreuna din Dr Taberei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) E posibil sa vin si eu, dar nu pot sa garantez. Va rog daca puteti sa lasati un nr de tel aici sau pe pm. Ms Editat Martie 28, 2008 de iacomia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Ma bag si eu....CBR600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 SCHIMBARI DE PLANURI, ADUNAREA LA 10.00 IN BIKER'S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) PS. Enduristule daca vii plecam impreuna din Dr Taberei? Plecam domne ,plecam...dar mai vorbim Sambata seara ca de-abea atunci stiu sigur daca merg. <small>--- Mesaj completat în 28 Mar 2008 14:14 -------------</small><br/> SCHIMBARI DE PLANURI, ADUNAREA LA 10.00 IN BIKER'S OK dar ziceai ca-i frig iar dupa ceasul vechi o sa fie ora 9.Mie-mi convine. Editat Martie 28, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 Plecam domne ,plecam...dar mai vorbim Sambata seara ca de-abea atunci stiu sigur daca merg. <small>--- Mesaj completat în 28 Mar 2008 14:14 -------------</small><br/> OK dar ziceai ca-i frig iar dupa ceasul vechi o sa fie ora 9.Mie-mi convine. au mai fost cereri pt ora 10 de la amici ai mei, nu puteam sa nu tin cont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 au mai fost cereri pt ora 10 de la amici ai mei, nu puteam sa nu tin cont salutare. ma bag si eu, daca n-are nimeni obiectii duminica la 10 (ceasu nou) sunt la Bikers in otopeni vreme buna sa avem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 (editat) iaca si ceva date meteo: http://www.accuweather.com/world-forecast-...=3&metric=1 Editat Martie 28, 2008 de mavetz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Venim si noi vreo 3 motoare 1 buc. V-Strom si 2 buc. Varadero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 pana la urma vine vreo vitezana? ca m-ash baga si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 sal din ce am auzit dn1 inchis maine deci vedeti ce si cum si de unde pana unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 situatia de azi, de acum 30 minute de la academia de politie pana la aeroportul otopeni am facut 45 de minute cu consrva... culoarul unic este pe benzile 2 si3 iar la aeroport coloanele trec de pe benzile 2-3 spre dreapta traversand prima banda... asa ca pana acolo e jale... din cate stiu doar azi e simulare, maine se va circula normal. oricum maine e duminica si spre ploiesti va fi trafic redus, mai ales dimi... la intoarcere propun sa venim pe varianta DN1A este mai liner de obicei. Numai ca drumul e cam prost... --- Mesaj completat în 29 Mar 2008 15:52 ------------- pana la urma vine vreo vitezana? ca m-ash baga si eu mai vin 2 cebereee de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Musai costume de ploaie,vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Domnilor, daca mai e un loc la cafeaua de dimineata vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate