shakal Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 http://www.tion.ro/Timis-local/Timis-local-106920.shtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 RIP Acolo sunt f putine detalii, poate afla cineva mai multe... Condoleante familiei si apropiatilor... am ramas din nou fara cuvinte..la cate se intampla in ultima vreme, cred ca as putea sa pun msj asta drept semnatura.... Nu se mai termina seria asta neagra ? in 3 zile cred ca au fost suficiente pt tot anul...ajunge.... Ingrijorator....mare minune de n-o fi din nou neatentia soferului de dacie, care probabil n-a putut sa arunce dra.cu' ochii aia in oglinzi de 10 ori.... inca o data, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 http://wizard.expres.ro/vest/?news_id=1878...a98283e8a5c4954 acesta este al doilea motociclist care a murit in judetul Timis in acest an.... Doamne, ajuta-ne si apara-ne de conserve ca de restul ne ferim noi singuri....!!! R.I.P. Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fedhater Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giaredrose77 Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 R.I.P. Deja m-am saturat sa tot scriu la sectiunea asta.. Vad ca moare lumea pe capete.. Ce se intampla?? Condoleantze familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 http://wizard.expres.ro/vest/?news_id=1878...a98283e8a5c4954 acesta este al doilea motociclist care a murit in judetul Timis in acest an.... Doamne, ajuta-ne si apara-ne de conserve ca de restul ne ferim noi singuri....!!! R.I.P. Shaq Dumnezeu sa ne fereasca de toate relele de pe pamant. R.I.P. Condoleantze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 R.I.P. Nu se poate deja sunt prea multi morti sa te mai poti uita la cineva in ochi si sa i spui ne vedem la anul. Asa ca oameni buni hai sa ne vedem sanatosi cat putem de des si sa ne simtim bine ca ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Claudiu Buda, de 25 de ani http://wizard.expres.ro/vest/?news_id=1878...a98283e8a5c4954 > > Accident rutier grav > Marti, in jurul ora 14,30, politistii din Sannicolau > Mare, au fost sesizati ca pe str. Andrei Saguna s-a > produs un accident implicate fiind o Dacia 1310 si o > motocicleta. > > Cu ocazia primelor cercetari s-a stabilit faptul ca, > in momentul in care conducatorul autoturismului > Dacia 1310 a efectuat o manevra cu spatele si a > parcat masina, a fost lovit din spate de o > motocicleta iar in urma impactului motocicleta a > fost proiectata intr-un stalp de retea electrica de > pe marginea carosabilui. > > Victima a fost transportata la Spitalul Judetean din > Timisoara insa acesta a decedat pe relatia > Sannicolau Mare â Timisoara. > Ambii conducatori auto posedau permise de conducere > pentru categoria de autovehicule pe care le > conduceau. > > La fata locului s-a deplasat o echipa complexa de > cercetare din cadrul Inspectoratului condusa de un > procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul > Timis, care efectueaza cercetari in vederea > stabilirii imprejurarilor in care s-a produs > accidentul si persoana vinovata. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 A mai fost pus si aici : /index.php?showtopic=20152 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Mai este deschis un topic cu acest accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 sorry nu vazusem ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Condoleante familiei indoliate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo5peb Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 R. I. P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Condoleante....nu mai am curaj sa intru in sectiunea asta, nu mai pot suporta ierderea inca a unui prieten/cunoscut ARADUL e in DOLIU, deja s-au dus 2 in doar o sapt...prea mult ptr sufletul meu....altii se lasa... R.I.P. celor care lau cunoscut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 r.i.p. Condoleante familiei Si aveti, fratilor, grija.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 (editat) R.I.P. Claudiu. A fost colegul meu de facultate si tot timpul a iubit motocicletele. Alte cuvinte nu mai am acuma. Imi pare enorm de rau ca nu am vazut mai devreme sa pot merge sa-l conduc pe ultimul drum, i-ar fi placut sunetul motoarelor. Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca. Editat Iunie 3, 2005 de Meste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 (editat) A fost colegul meu de facultate. Ma lasa picioarele. Doamne fereste. Citind artcolul ma rugam sa nu fi murit............ Am petrecut 5 ani impreuna aproape zi de zi. Tot timpul i-au placut motocicletele.......................................Ramai cu bine Clau. Stie cineva cand e inmormantarea?????? R.I.P. Condoleantze familiei indoliate. Editat Iunie 3, 2005 de Meste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 R.I.P. Trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 R.I.P. Claudiu. A fost colegul meu de facultate si tot timpul a iubit motocicletele. Alte cuvinte nu mai am acuma. Imi pare enorm de rau ca nu am vazut mai devreme sa pot merge sa-l conduc pe ultimul drum, i-ar fi placut sunetul motoarelor. Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca. da acum sunt chiar convins ca ceva se intampla.in strainatate o fi la fel oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate