maro Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Miercuri, 29 iunie, la ora 12:00, va avea loc inmormantarea lui Radu... Toti cei care vor sa-i fie alaturi pe ultimul drum sunt asteptati... Cu moto cat mai multe... Asa ar fi vrut el... Sincere condoleante familiei! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! P.S. Detalii despre loc, cat de curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Iunie 27, 2005 Admin Share Postat Iunie 27, 2005 Cortegiul funerar se va forma in Piata Matache, incepand cu ora 10, de unde se va merge la cimitir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aly Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Vom fi alaturi de Radu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 too sad way too sad sper ca cei care participa sa se comporte civilizat, fara rasete sau demonstratii de maiestrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Sa vedem ce putem rezolva cu cele lumesti (servici) ca sa putem fi alaturi de el pe ultimul drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Ipman,vin si eu,daca scapi de servici da-mi de veste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 miercuri, ora 12.00 piata matache, ora 13.00 bisercia Sfintii Voievozi. Dumnezeu sa il odihneasca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 condoleante familiei si cunoscutilor. cand si cum s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 @arunescu: a fost unul dintre cele mai dezbatute accidente de o buna perioada incoace... ai detalii AICI Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 pt detalii privind locatia, va rog http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...c&p=82904#82904 sunt asteptati toti cei ce l-au cunoscut, precum si cei care nu l-au cunoscut, ar fi frumos sa fim cat mai multi cu motocicletele(dorinta familiei). La ora 11.00-11.30 ar fi bine daca veti reusi sa ajungeti. Multumesc. dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crashmx Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 dumnezeu sa-l ierte.... ...voi fi acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca, sper sa pot scapa de serviciu macar o jumatate de ora sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Vin si eu. In negru... Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 R.I.P. .....toti ne ducem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 RIP voi incerca sa ajung si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Ajung si eu... shontac-shontac... Dumnezeu sa-l ierte.. Ati strans ceva bani pentru o coroana sau o jerba?... @Ry: ma iei si pe mine?... o sa las carjele acasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 As vrea sa ne intalnim diseara la Everest la ora 21 sa strangem niste bani pentru o coroana. Cine vrea sa faca un gest este asteptat acolo. O sa stau o ora in parcare in fata la EVEREST, pentru cine nu ma cunoaste ma numesc RADU si vin cu un BMW alb. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 R.i.p dumnezeu sa fie langa tine si sa stii ca nu te vom uita si nici eu chiar daca nu te`am cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) Silviu, fratele lui Radu, a citit tot ce ati scris despre el si vrea sa va multumeasca tuturor pentru gandurile voastre catre Radu. Rugamintea lui catre voi, este de a veni in seara aceasta (marti 28 iunie) in jurul orei 23.00 in P-ta Matache , in numar cat mai mare,cu tot cu motoare, ptr a merge impreuna la locul accidentului.Este dorinta familiei lui Radu, deci sunteti asteptati si bine veniti toti, fie ca l-ati cunoscut sau nu. Editat Iunie 28, 2005 de Motozone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) Celor care nu vor veni in seara aceasta, fratii lui Radu le transmit ca maine sunt asteptati in numar cat mai mare ,cu tot cu motoare, pentru a se alatura cortegiului funerar, de acasa la biserica si apoi la cimitir.Asa si-ar fi dorit si Radu. Apoi,dupa inmormantare, sunteti invitati de familie la restaurantul Monte Carlo( in Cismigiu). Tot familia va roaga ca maine,(in masura in care puteti) sa nu va grabiti sa plecati inapoi spre treburile voastre si sa-i acordati lui Radu,pe ultimul lui drum in lumea aceasta,cat mai mult din timpul vostru. Celor care l-au cunoscut, nu le va fi greu, fiindca nota 10 ptr Radu este insuficienta si necuprinzatoare in a-l descrie pe el, asa cum a fost! Personal, sansa ca l-am cunoscut reprezinta o mare onoare! Putini oameni ca el!!! Dumnezeu Sa-l odihneasca si fie sa ramana vesnic in memoria noastra! Editat Iunie 28, 2005 de Motozone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 E trist ceea ce s-a intamplat si cuvintele nu isi mai au rostul... Realitatea cruda a lumii in care traim a mai facut o victima, Radu nu mai este printre noi. Desi nu l-am cunoscut, il rog pe Dumnezeu sa-i dea odihna vesnica si iertarea pacatelor. Sincere condoleante familiei! Alexandru Georgescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 RIP!!! abia acum vad si io ce s-a intamplat... sper ca voi ajunge si io maine in timp util in piata matache... am prima ora de condus de la sc pt A... daca nu ajung, Hellrider, te rog da-mi un tel sa stiu si io unde ajungeti (biserica)... sau oricine poate... thx... o sa vin cu bicicleta, ca motor inca n-am voie raul:0744158180 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tun de bus Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 e tragic ce s-a intamplat. dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 (editat) Dumnezeu sa il ierte si sa ii fie tarina usoara . Am sa incerc sa ajung si eu in jur de 11.30 -12.00 . Editat Iunie 29, 2005 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate