Admin ADMIN Postat August 13, 2005 Admin Share Postat August 13, 2005 Salut, Am fost sunat de Razvan Radu (Trancanici) care ne-a informat ca azi dimineata a avut accident Cristi Velicu, cunoscut sub porecla de Comunistu' pentru bucuresteni. Cristi este in stare destul de grava, avand neaparat nevoie de donatori de grupa AB NEGATIV. Este la Spitalul Bagdasar, si din cate am inteles are cateva fracturi la picior, iar starea lui inca nu a fost stabilizata. Va rugam, cei care aveti aceasta grupa sau care stiti persoane dispuse sa doneze, sa ia legatura URGENT cu Razvan Radu (Trancanici) la numarul 0722.364.118. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Modoficati postul: cei care au grupa AB sunt primitori universali, adica pot primi sange din orice grupa. Multa sanatate lui Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat August 13, 2005 Autor Admin Share Postat August 13, 2005 In tabelul din link-ul de mai jos sunt specificati toti donatorii acceptati pentru AB NEGATIV, respectiv toate grupele cu RH Negativ. http://www.sangepentruviata.ro/grupedesange.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 POATE PRIMI SANGE DE LA ORICE GRUPA. .CU CONDITIA SA FIE RH NEGATIV!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlueBiker Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Ma ofer sa donez ,dar nu stiu ce rh am shi sunt din Focsani.Nr meu de telefon este 0727146337.Daca e neaparat nevoie vin in Bucuresti.Insanatosire rapida lui Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Alveola, AK Raptor...in situatii de extrema urgenta poate primi sange de alt grup (si ala in cantitati limitate) dar e bine sa primeasca AB negativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Cand citesc topicurile astea imi vine sa ma dau Asta pt ca sunt 0- si pot dona oricui dar... am talasemie minora: nimic grav , o chestie genetica care imi interzice sa donez... dupa cum spuneam Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 io zic sa va interesati ceva mai bine... pe langa faptul ca aveti RH negativ, inainte de a fi transfuzat, sangele vostru trebuie sa treaca prin niste teste de analiza ceea ce duce oricum la intarzierea procesului de transfuzare... poate este valabila aceiasi procedura ca in cazul accidentului de la Constanta, atunci cand s-a donat orice grupa in contul respectivului, iar acesta a beneficiat cu prioritate de sange... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
junioru Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 nu stiu ce grupa am... cred ca RH negativ, il sun acum pe razvan sa imi spuna ce am de facut... mai aduc 2 prieteni cu mine sa vedem ce putem face...numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trancanici Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 io zic sa va interesati ceva mai bine... pe langa faptul ca aveti RH negativ, inainte de a fi transfuzat, sangele vostru trebuie sa treaca prin niste teste de analiza ceea ce duce oricum la intarzierea procesului de transfuzare...poate este valabila aceiasi procedura ca in cazul accidentului de la Constanta, atunci cand s-a donat orice grupa in contul respectivului, iar acesta a beneficiat cu prioritate de sange... 224146[/snapback] Acum am venit de la Cristi. Starea lui este in continuare incerta spre bine. Hai sa va spun care este starea generala: In urma impactului cu auto utilitara cu pricina Comunistu are rupte ambele maini, piciorul stang fracturat in trei locuri si soldul stang rupt+ problema principala CAPUL, are cateva cheaguri pe creier care ii tine pe doctori in loc pentru al opera. De aceea este nevoie de sange ATENTIE NUMAI AB negativ maine 16-08-2005. Cine are aceasta grupa si vrea sa il ajute pe Cristi va astept maine sa donati la institutul de hematologie Bucuresti. Va rog sa imi comfirmati pana deseara care dintre voi poate si are grupa de care are Cristi nevoie sa ne intalnim dimineata la institut. Va multumim si speram sa se faca bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 :(intereseaza-te dc se poate proceda ca si in cazul baiatului de la constanta(sa donam in contul lui,kiar dc nu avem aceeasi grupa ca si a lui).iar de e asa o sa fiu si eu la donat.astept raspuns insanatosire grabnica COMUNISTULE.ITI SUNTEM ALATURI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 spuneti adresa Institutului de hematologie bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Institutul de Hematologie Str. C-tin Caracas nr.2-8, sector 1 Tel: 659 60 60, 650 74 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Imi aduc aminte ca se putea dona si in alt oras, numai ca trebuia specificat pentru cine. Asa s-a intamplat cand a avut unul din fratii Hayabusa accident. Se poate si in cazul asta? Ajut cu ceva daca donez in Brasov si spun ca e pentru Cristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Nu conteaza ce grupa de sange aveti.La institut se mentioneaza inainte de donare pentru cine este sangele (numele pacientului si spitalul unde este internat).Ei folosesc sange din rezerva si nu de la voi. :(intereseaza-te dc se poate proceda ca si in cazul baiatului de la constanta(sa donam in contul lui,kiar dc nu avem aceeasi grupa ca si a lui).iar de e asa o sa fiu si eu la donat.astept raspunsinsanatosire grabnica COMUNISTULE.ITI SUNTEM ALATURI 224366[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 s-a deschis un cont azi, pentru cei ce vor sa-l ajute pe Comunistu. o sa va dau detalii cand o sa-mi trimita sora lui toate datele. numai bine asta a fost cererea mai multor cunoscuti care nu sunt din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Salut !..nu se poate dona chiar la spitalul Bagdazar ??? (din cate stiu ,la unele spitale se poate dona chiar acolo ...) insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 donati sange in numele lui cristi... nitescu are dreptate - totusi din cate am vorbit la spital, cazul sau este special, NU POATE PRIMI SANGE DECAT DIN ACEEASI GRUPA CU RH-ul NEGATIV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 nasol insanatosire cat mai rapida si donati fratilor sange care aveti aceeasi grupa de sange .. ca va dau eu vin dupaia rosu .. eu am 17 ani si habar nu am ce grupa am sry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trancanici Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 (editat) PENTRU A-L AJUTA PE CRISTI. S-A DESCHIS CONTUL LA BCR - APARATORII PATRIEI nume ALBU MARIANA RO26RNCB5045000184200001 ESTE SORA LUI. AJUTATI-L PENTRU CA ESTE NEVOIE DE FAPTE NU DE VORBE. O SA-L OPEREZE JOI PRIMA DATA, URMEAZA ALTE 5-6 OPERATII.. MULTUMIM Editat August 17, 2005 de trancanici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 si cu donatul cum ramane mai?se poate dona si sange cu alta grupa?(asta in contul lui cristi).e deschis si un cont pt donatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Ii doresc lui Cristi insanatosire grabnica si sa revina cat mai repede pe 2 roti. Cred ca nu e asa o paguba in buzunarele noastre daca lasam fiecare niste bani in contul deschis pentru Cristi. Bafta maxima si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 cristi a fost operat azi la picioare si este spre bine. sa nu credeti ca s-a terminat aici. mai urmeaza si ale operatii pentru care este nevoie de ... bani. multumesc in numele lui celor care l-au ajutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 cam cat ar fi o suma minima/medie care sa o donam?..si in ce cont.?cum se face?(p.s. am doar 16 ani nu ma prea pricep nu ma injurati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 nu ai voie de la 18 Ani asa am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate