The Hammer Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 poza 1 poza 2 eu unu cand am vazut-o imi venea sa-mi bag cutitu-n gat de ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 E frumoasa rau. Dar nu-mi place culoarea jentilor. In rest e foarte frumoas. Sunt curios cum arata din spate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Noiembrie 18, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2005 oricum un lucru este clar : acum chiar ca s-a dus naibii toata concurenta la 125. Mai ca nu mai am rabdare pana in iulie sa-mi iau 600 , as vinde-o pe a mea sa o iau p'asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Imi place si mie dar parca fata este copiata de pe un 600rr honda si cica apare in martie anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reddog Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 de acord cu hihi. e super mishto da jantele trebuiau sa fie negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 Sau gri sa fie in contrast cu culoare ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 Imi place si mie dar parca fata este copiata de pe un 600rr honda si cica apare in martie anul viitor Daca te uiti mai bine seaman cu RSV..............Da pe culoare alb ati vazuto??? SUPER MARFA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Noiembrie 19, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2005 pai pune poze si nu te mai lauda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 Hammere, nu treci la un 250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 nu zic ca nu e frumoasa, dar parca e prea colturoasa si incarcata. imi place culoarea jantelor, cred ca ar arata foarte bine toata vopsita asa. cum zicea cineva mai sus, seamana foarte bine cu rsv, cred ca chiar mai bine decat seamana cbr 125 cu cbr 1000 sau 600. in general imi place, vazuta pe viu cred ca e foarte impunatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 mie sincer nu prea-mi mai place. seamana prea mult cu Derbi model ???... parca nu mai e " RS " nush...nu datzi dar mie-mi placea mai mult cum arata ea inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 mie sincer nu prea-mi mai place. seamana prea mult cu Derbi model ???... parca nu mai e " RS " nush...nu datzi dar mie-mi placea mai mult cum arata ea inainte Tocmai dasta' e mai frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Noiembrie 20, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2005 Hammere, nu treci la un 250? nu... mai am pana in iulie si sper la un 600 Yamaha sau Kawasaki. Oricum italiana nu imi mai iau niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 nu... mai am pana in iulie si sper la un 600 Yamaha sau Kawasaki. Oricum italiana nu imi mai iau niciodata. de ce? sunt probleme cu fiabilitatae? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 E un pic hazardat sa judeci toate mobrele italienesti cu experienta unui RS 125 in spate. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Poze cu rs2006 alb poze cu rs2006 alb Cu toate ca ma asteptam mai mult la varianta alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 E un pic hazardat sa judeci toate mobrele italienesti cu experienta unui RS 125 in spate. Bafta corect....dar nici ceva bun nu am auzit despre ele. nici nu am zis ca oi fi eu vreun mare cunoscator.dar toata lumea mi-a confirmat parerea.si cand doi iti spun ca esti beat...te duci sa te culci nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 si eu am auzit ca in general motoarele italiene au probleme cu fiabilitatea, dar in special rs-ul, insa sunt si motociclete din italia care, cel putin din cate am auzi sunt comparabile cu cele japoneze la capitolul fiabilitate ducati si moto guzzi, e adevarat ca sunt si mai scumpe decat majoritatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Vedeti spuneti voi ca rs'urile sunt proaste la fiabilitate..etc Darn majoritatea care isi ia permisu A1 isi cumpara rs125....nu zic ca nu isi cumpara CBR..MITO sau RAPTOR..etc.......Da nu asa multi Parerea mea.....daca am gresit cu ceva spuneti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Vedeti spuneti voi ca rs'urile sunt proaste la fiabilitate..etc Darn majoritatea care isi ia permisu A1 isi cumpara rs125....nu zic ca nu isi cumpara CBR..MITO sau RAPTOR..etc.......Da nu asa multi Parerea mea.....daca am gresit cu ceva spuneti in primul rand vreau sa zic ca nu am absolut nimic cu cei care au rs, dar cred ca explicatia e simpla: unii(daca nu multi) aleg rs pentru ca este "cool", sport si arata agresiv, dar si ca majoritatea prietenilor cu motoare au rs. tind sa nu tina cont de faptul ca o sa aiba probleme cu ea, consuma mai mult ca alte moroare de 125 si de ce sa nu recunoastem este incomoda, cel putin fata de alte modele. asta e opinia mea, care nu prea imi plac sportivele, deci s-ar putea sa fiu subiectiv... nu sariti ca doar mi-am dat cu parearea, bafta si un sezon cat mai lung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 in primul rand vreau sa zic ca nu am absolut nimic cu cei care au rs, dar cred ca explicatia e simpla: unii(daca nu multi) aleg rs pentru ca este "cool", sport si arata agresiv, dar si ca majoritatea prietenilor cu motoare au rs. tind sa nu tina cont de faptul ca o sa aiba probleme cu ea, consuma mai mult ca alte moroare de 125 si de ce sa nu recunoastem este incomoda, cel putin fata de alte modele. asta e opinia mea, care nu prea imi plac sportivele, deci s-ar putea sa fiu subiectiv... nu sariti ca doar mi-am dat cu parearea, bafta si un sezon cat mai lung! Eu unu' cand fac 16 ani imi iau rs 125...nou...in garantie daca sunt probleme o duc la UM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Eu unu' cand fac 16 ani imi iau rs 125...nou...in garantie daca sunt probleme o duc la UM corect, dar ar fi trist sa stea mai mult in service decat sub tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HnX Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 E mult prea misto modelul asta nou. Fac 16 ani in mai si chiar vrea un motor. Am vb. cu ai mei de luat imi iau un motor trebuie sa aleg. Ma orientasel spre Honda pentu ca e fiabila, dar RS-ul asta arata foarte frumos ma face sa-mi schimb decizia . Tot am citit pe forum ca este mult mai fiabila Honda decata Aprilia puteti sa ma lamuriti DE CE?. Si in ce masura motorul in 2 timp contribuie la faptul ca Aprilia e mai putin fiabila . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Rs ul nou e tot in 2t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Rs ul nou e tot in 2t? Da...voi certati`va in continuare eu mi`am dat comanda de rs125,vreau putere (il delimitez full power of course) si nu ma intereseaza fiabilitateea ca nu`l tin mai mult de un an.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate