sorcer Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Care sunteti din judetul Hunedoara prezentativa aici!! Sa dati si detalii sa ne cunoastem mai bine !!! Hai ca incep eu Stau in Petrosani, am 20 de ani si ma chinui cu o jawa 350 din '91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Petrosani, 38, Kawa EL250/1994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 salut,am inteles ca este un bar de rock in Deva? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 nu stiu !! In petrosani in schimb este !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predu Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 sunt unele carciumi in deva, da sunt subtiri. by the way eu sunt predu din deva. motor suz. intruder 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanP Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 salut,am inteles ca este un bar de rock in Deva? B. Este, in centru, langa Reno. Patronu' imi zicea asta toamna ca daca vin bikerii la el la birt cu motoarele, le da 10% reducere. Inca nu mi-o dat . Dan, 29, Aprilia Pegaso 3 650/1997, nascut, crescut in Deva, acum locuiesc in Timisoara dar vin destul de des in Deva. Sa ne vedem la o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Uite niste oameni civilizati! Nu ca noi in Alba Noi mai intai ne-am scos ochii dupa care o sa mergem la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Moto-comuniste, hai la noi la o bere ca ochii ti-i scoatem noi Apoi venim noi la tine in Alba si sa vedem pe unde scoateti camasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Horatiu din calan (sat chitid)!!! deocamdata stau pe tusa ca nu am motor ci doar o motoreta cu pedale!!! Daca scoate-ti ceva ochi spuneti-mi si mie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Noi ii scoatem ochii la Moto-Comuniste si la clanul lui numai cu o iesire faina, daca avem ocazia. Cred ca nici tu nu te-ai gandit la altceva. Sa-ti realizezi visul si sa ne vedem pe sosea, shobolan19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Multzam fain Zoly! Sper sa pot onora invitatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Mircea Trif, MZ150, albastru, HD90BLD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 (editat) Laurentiu din Petrosani , 23 ani, ducati paso 906/89 Va salut pe toti shi ... HAI VARA HAI!!! ahhh era sa uit... o pozna Editat Februarie 12, 2006 de Ducati_RIder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Februarie 25, 2006 Autor Share Postat Februarie 25, 2006 Mircea Trif, MZ150, albastru, HD90BLD Din ce oras esti ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predu Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 pentru cei din deva, hunedoara, simeria, ....oriunde nu sunteti fani sa stabilim si noi un loc de intalnire pe saptamana? astept propuneri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Vine caldura... Poate. Loc bun de adunare: Calan bai de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Petrosani iz my city va salut 20 ani calaresc un suzy gsxf600 din 93 si o poza poate asa ne recunoastem si noi ca suntem putini in vale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Bruno, locatia indicata ma duce cu gandul ca esti "campat" in Arad acum, ceea ce e bine pentru tine Dar cu siguranta ne vom vedea prin zona. Bun venit topicul lui Sorcer, ca el incearca sa ne mai adune pe net in timp ce Darkrider e cu intalnirile in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Ma alatur si eu clubului, ca totusi, vara asta "sunt campat" in zona (Vulcan). Daca se stabileste ceva intalniri zonale, ma bag si eu, in functie de program. Daca nu, ma duc pe munte, ca si acolo e frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 so,unde este barul ala de rock in Deva?am auzit ca undeva sub cetate? ce bar e langa Reno?sau e vorba de Renault? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanP Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 so,unde este barul ala de rock in Deva?am auzit ca undeva sub cetate? ce bar e langa Reno?sau e vorba de Renault? B. Daca vezi statuia lui Traian ca in poza, esti cu spatele la bar. Il cheama Bar Rock, sau ceva de genu. E in fosta casa de pensii. O poza mai de aproape nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 hai sa stabilim un loc de intalnire !! macar cei din vale daca restu nu vor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Daca vezi statuia lui Traian ca in poza, esti cu spatele la bar. Il cheama Bar Rock, sau ceva de genu. E in fosta casa de pensii. O poza mai de aproape nu am gasit 10x. man.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Mey dar baietii din HD nu zic nimiK ca sunt destui biro, casa,sandor,adi,cretu...h3h3 si astia is numa cu vitezane ca pe restu nu ii stiu cu, comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Sambata pe la pranz, la Mintia, in zona podului peste Mures, am depasit un falnic posesor de Jawa. Tare fain ii statea, fain motorul si frumos calarit. Care esti ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate