LaurBalaur Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Asa cum spune si titlul topicului acesta este noul meu SUZUKI GSX-R 600 X-'99. Km 29 mii, toba Leo Vince SBK, semnale micute, cauciucuri Michelin Pilot Sport Cup, adus de 1 luna in tara, si stare tehnica ff buna... Deja am inceput sa-i dau consumabile noi, chiar daca cele de pe ea sunt ok, asa sunt eu sa stiu ca totul e ok si sa nu planga... Gataaa cu prezentarea, ma duc sa ma dau cu ea ca e un soare afara ... Imi urez singur km cati mai multi si sa ma bucur de ea f f f mult... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Frumoasa foc ! Sa va bucurati unul de altul si la cat mai multi km fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 super tare motoreta! s-o stapanesti sanatos, multi km si fara incidente!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 ooo balaure, te-ai upgradat si tu! multi multi multi km fara incidente si vezi ca fata de 55 de cai, asta trage nu gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 sa il cala resti sanatos is sa ai grija de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 super motorul... daca nu sunt indiscret.. cat a fost? ca ma intere si pe mine in viitorul apropiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Aoleu, da schimba Laure jantele alea roz..de domnisoara.. Frumoasa foc in rest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Aoleu, da schimba Laure jantele alea roz..de domnisoara.. Frumoasa foc in rest! merge mah si cu roz .. o face mai sexy! LaurBalaur sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Decembrie 16, 2006 Autor Share Postat Decembrie 16, 2006 Multumesc...multumesc... Un singur cuvant am de spus dupa plimbarea de azi : DEMENTIALAAAA... M-am dat pana acum azi, asa vreo 3 ore de inceput si.... mai am de invatat pana sa o stapanesc ff bine, insa tot 2 roti are si nu mai sunt la primul motor asa ca... sper sa ajung sa ii cunosc mofturile repede... pacat ca vine iarna peste cateva zile... P.S.: Jantele sunt rosii, nu roz, nu le schimb culoarea, asa a vrut ea sa o cunosc.. in pijamale roz... Si se aude LeoVince ala de sparge timpanu, si are DB-killerul pus, ma gandeam sa-l scot inainte, insa acum inteleg de ce e pus acolo, sa nu surzesti dracu ... Huh... frumos...mai bag si maine cativa km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 bravo Laurentiu , felicitari! Sa ai partede ea ! Norocc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Naspa motor . Ai grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Frumoasa trotineta, sa o stapanesti sanatos si sa va bucurati unu de altu cat mia mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 Naspa motor . Ai grija de ea. Mersi mah vitezistule... Stai linistit ca am grija de ea... pacat ca deja nu mai pot sa ma dau cu ea, uitate-te ce urat e afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Salut, frumos foc motoru`, este cumva cea de la italia motors? cand am fost sa o vad era vanduta ahh, da las k mai aduc ei, bafta multa si te salut cu faru` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Motorul arata asa cum trebuie.Sa il stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul.Cine este vanzatorul?Ca mai rar asa motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erol.. Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Sa aveti grija de voi Daca ai vreo inregistrare cu sunetul motorului avand toba asta, as vrea sa o aud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 super marfa.. exista si romani fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 deci la anul putem merge si noi cu o viteza decenta la intrunirea de la brasov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2007 deci la anul putem merge si noi cu o viteza decenta la intrunirea de la brasov... Ce intelegi prin decenta... Am vazut ca R6-le tau s-a dus la amicul tau Silviu, sper sa-l foloseasca la fel de mult ca tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Abia acum am vazut topicul... felicitari.Banuiesc ca ti-o doreai de mult.Ma bucur pentru tine. asfalt uscat ps: dupa ce o vei cunoaste mai bine sa ne spui si noua ce poate motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 Abia acum am vazut topicul... felicitari.Banuiesc ca ti-o doreai de mult.Ma bucur pentru tine. asfalt uscat ps: dupa ce o vei cunoaste mai bine sa ne spui si noua ce poate motoreta Mersi... Treptat, treptat incep sa o cunosc... si poate nu gluma Cateva poze de azi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate