chino Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 (editat) Salutare, Am vazut ca toti si-au facut topicuri cu detinatori de R6, GSXR etc etc dar de ZX6R/10R nu am vazut pe niciunde... asadar incep eu. ZX6R din 98, cumparat in nov.06 la 30.025 km facuti pana acum aproximativ 1000 km Azi i-am luat bujii NGK Iridium , maine ulei Castrol Superbike si filtru, iar pe viitor o sa iau si filtru de aer K&N, o toba carbon sau ceva frumos si scaritze sport NEXT ! ! Editat Martie 5, 2007 de chino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 mai e unul /index.php?...c=56309&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Si eu... Kawasaki zx6r din 2006 , il am din vara , aproximativ 9000 de km , pana acum sunt super multumit de el . Am pe el filtre k&n , ulei motul 15w40 parca , amortizor de ghidon , mansoane rizoma aurii , capete de ghidon , crash protectors R&G , tobe gpr thunder line , stop cu semnale incluse fumuriu si un set de gume michelin pilot power 2ct (190 pe spate sa dea mai bine la terese ) . Pun si poze.... NEXT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 off-topic-zi-mi ,te rog ,cum si-a pus amicul tau ,pe gsxr-ul de 600 ,acea banda reflectorizanta?...merci si inca odata ,scuze pt off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 off-topic-zi-mi ,te rog ,cum si-a pus amicul tau ,pe gsxr-ul de 600 ,acea banda reflectorizanta?...merci si inca odata ,scuze pt off-topic daca te uiti mai atent si eu am , avem un prieten care are mana pentru asa ceva ... se pun cu multa rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 senzatie cum arata gpr-urile alea cosmine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 (editat) senzatie cum arata gpr-urile alea cosmine De ale mele nu zici nimic ? si asa suna my 636 with GPR exhaust Editat Martie 6, 2007 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 stiu pantero le-am vazut, dar nu te-am laudat ca ti se urca la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Vai pantera ce suport de numar ai Kosmine unde ai tu ma banda ca eu nu vad nimic..!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Vai pantera ce suport de numar ai Kosmine unde ai tu ma banda ca eu nu vad nimic..!? apropo pantera de ce nu iti pui numaru sub codita in spatele tobelor (sau ma rog unde incep finalele) asa esti si scutita de politie: "ce domne asa e motocicleta facuta" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 apropo pantera de ce nu iti pui numaru sub codita in spatele tobelor (sau ma rog unde incep finalele) asa esti si scutita de politie: "ce domne asa e motocicleta facuta" ... Pt ca raman fara talon Dar asa cum e pus se acopera foarte simplu cu piciorul:D....si-asa nu folosesc frana spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Pt ca raman fara talon Daca te bazezi ca modul in care e prins acum te scuteste de probleme, eu zic sa nu-ti faci sperante prea mari. Ajunge sa dai de vreun militian batut in cap si se va lega de tine . Mai bine pune-l sub codita ca da mai bine si oricum, tot acolo esti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albertodb Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Super tare se aude toba aia..............deja cred ca imi iau si eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 daca tot e sa ne prezentam exemplarele ce poarta cu mandrie numele de Kawasaki, sa vina si randul meu. Deocamdata are pe ea toba Acrapovic carbon, K&N, si mansoane Rizoma. Am dat comanda pt manete si scarite sport din aluminiu taiat in masa, tot aurii, ca se asorteaza cu furca si etrierele. Nenea Arthur sa traiasca. Mai pe la vara, vor urma si alte up-graduri, dar de performanta(astea le tin secrete) Am uitat sa zic ca e modelul 636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 daca tot e sa ne prezentam exemplarele ce poarta cu mandrie numele de Kawasaki, sa vina si randul meu. Deocamdata are pe ea toba Acrapovic carbon, K&N, si mansoane Rizoma. Am dat comanda pt manete si scarite sport din aluminiu taiat in masa, tot aurii, ca se asorteaza cu furca si etrierele. Nenea Arthur sa traiasca. Mai pe la vara, vor urma si alte up-graduri, dar de performanta(astea le tin secrete) Am uitat sa zic ca e modelul 636 frumos ia zi-mi ai avut ceva probleme cu radaru ? adica numarul sta bine ascuns acolo ? ceva asemanator i-as face si eu insa tre sa tai chestia aia de plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Probleme cu radarul nu am avut pt ca nu am iesit la drumuri lungi cu ea, (am luat-o in noiembrie), doar in oras si ceva imprejurimi. Dar sunt si eu curios daca o sa mearga schema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Am hotarat sa fac topicul acesta special pt ZX6R/636 pt ca nu a postat nici un posesor de ZX-10R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Am hotarat sa fac topicul acesta special pt ZX6R/636 pt ca nu a postat nici un posesor de ZX-10R. Pantero, nu se iau conservarii de tine cu numaru ala ? Pe mine m-au luat la intrebari doar ca am uitat sa le pun inapoi dupa ce am dus pe cineva acasa, daca nu cumva sunt suporturi de zgariat masinile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Pantero, nu se iau conservarii de tine cu numaru ala ? Pe mine m-au luat la intrebari doar ca am uitat sa le pun inapoi dupa ce am dus pe cineva acasa, daca nu cumva sunt suporturi de zgariat masinile. Si mie mi se pare cam ciudata amplasarea numerelor...si arata cam urat. Mi-e greu sa cred ca daca numerele sunt puse sub codita frumos, alaturi de un zambet de bikerita, talonul iti va fi suspendat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Pantero, nu se iau conservarii de tine cu numaru ala ? Pe mine m-au luat la intrebari doar ca am uitat sa le pun inapoi dupa ce am dus pe cineva acasa, daca nu cumva sunt suporturi de zgariat masinile. Pana acum nu am avut probleme...sper sa n-am nici de-acum inainte. Oricum, daca maraie careva...carbonul e bine prins de manusi Si mie mi se pare cam ciudata amplasarea numerelor...si arata cam urat. Mi-e greu sa cred ca daca numerele sunt puse sub codita frumos, alaturi de un zambet de bikerita, talonul iti va fi suspendat. Mie imi place cum arata Cat despre "farmecele" mele...prefer sa nu risc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Si motorul meu momentan stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 senzatie cum arata in alta ordine de idei ... dupa ce am mesterit putin la mobra am filmat-o .... FARA toba : http://www.youtube.com/watch?v=gYzXq_2Jtoo pur si simplu simteam ca ma apasa pe piept sunetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Si motorul meu momentan stock. welcome Horatiu la clasa mai mare ... hai ca o sa punem de plimbari cat de curand,fosta generatie POC de A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Si motorul meu momentan stock. Pe unde va intalniti in Ploiesti ,caci s-ar putea sa dam maine o fuga mai multi pe acolo si poate ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Ete si pe Joiana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate