DAC MOTORS Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Pai cand s'a inchis sezonul trecut ca sa se deschida asta, ca io nu mi'am dat seama?>!?! Venim!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 ma inscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) Tare... Editat Aprilie 5, 2007 de newprofiler1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Dai cu spritu pan' la ziua, pe soseaua gatului. Nu stiu ce m-ar putea tine departe..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 - eu atat am de spus, si repet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Sezonul s-a inchis la petrecerea de inchidere de sezon, ca sa raspund circotasilor. Bravo baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Prezent...presimt ca o sa iasa si mai lata Vine si domnu' viceprimar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 ma inscriu si eu ma party daca nu intru in primii 150 vin cu micii de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Foarte tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 Deci, dragi prieteni, motivul pentru care carevasazica: - sunt invitati doar posesori de A / A1 ca sa ne facem muci in grup organizat sub forma de breasla - in acelasi timp se accepta un /o invitat/a ca sa nu zica lumea ca bikerii sunt rasisti - acceptam doar peste 18 ani din cauza ca.....folositi-va imaginatia.... ce NU se accepta: - demonstratii de maiestrie si virtuozitate motociclistica pe Matei Voievod, in curtea barului, in bar, pe mese, pe scaune sau pe alti invitati (look wheelie and stoppie with no hands, no wheels, no teeth etc!) - turarea aiurea si degeaba de motociclete, scutere, invitati sau invitate ce se accepta si se insista asupra acestui aspect: - sa va distrati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Deci, repet , deci ... PS: va rog sa luati in seama regulile expuse de DAC MOTORS ca stie ce spune ... doar el organizeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 (editat) 1. Iar spritz...bine ca nu sunt pe antibiotice ca ultima data.. 2. In semn de compasiune crestineasca sunt invitati si cei ce au bagat mana intr-o "oala cu magiun" si au imprumutat o pereche de manusi...aviz amatorilor Editat Aprilie 6, 2007 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Ma refeream la petrecerea ITALIAMOTORS si ziceam: Au fost parti bune si parti proaste (ca pe oriunde) Am sa le enumar pe cele proaste ca sunt (din p.d.v. al meu) doua: 1 - muzica 2 - unii participanti profani (ex: vezi manusile lui Stephon) Restul numai de bine Si acum solutiile problemelor (mele si nu numai) : 1 - "Ursu'" avea muzica si sonorizare corespunzatoare, deci nu inteleg de ce "digei" ? 2 - Acces mai exclusivist (ce mama naibi) moto only party .Venea motociclistul calare sau pe jos si putea veni cu amica/amicul pentru care sa "garanteze"-ma rog intelegeti chestia aia "e cu mine " ca in filmele cu mafia. hai ca am luat-o razna (data viitoare poate...) In concluzie ma bucur ca mai gandeste cineva ca mine si iata ca a aparut o data viitoare si au aparut niste reguli de participare Felicitari !!! P.S. Si daca era important : Vin si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Va fi SUPER PETRECERE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 He he he... once again Acolo o sa fim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 ma bag si eu la asta! sper ca am cu cin-sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 ma bag si eu la asta! sper ca am cu cin-sa Asta-i grija ta? Tu vino ca sigur o sa ai cu cin'sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Vor fi multe surprize. Va asteptam la cea mai tare petrecere moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Nenea dacmotors, am o intrebare: Eu daca am permisul suspendat vin cu procesu' verbal? da daca n-am platit amenda? si daca am facut si contestatie? am facut si un curs de legislatie pentru reducerea perioadei de suspendare... mai bine vin cu toate actele in copie + original si un dosar "cu sina" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Nenea dacmotors, am o intrebare: Eu daca am permisul suspendat vin cu procesu' verbal? da daca n-am platit amenda? si daca am facut si contestatie? am facut si un curs de legislatie pentru reducerea perioadei de suspendare... mai bine vin cu toate actele in copie + original si un dosar "cu sina" si eu la fel....astept raspuns..se poate si din astia mai ilegali? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 @plescoi rulez @blackmoonrider - veniti cu dovada sau cu copie dupa P.V. sau cu certificatul de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate