Raul_R1 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Hai sa vedem ce motoare au si cei din Baia Mare si Maramures... Eu am sa pun poze mai tarziu, ca aku iara ma imbarc in avion, cand ajung la destinatie am sa pun shi eu poze cu motorishk mea... Aici intra si maramuresenii care sunt plecati la lucru/facultati prin alte judete/tari... Hai sa vedem ce "SCULE" avem !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) ok cad ca inca nu a pus nimeni hai ca pun eu cateva poze cu cateva motoare a unor persoane care nu prea intra aici - raul - vtx 1300+ crf dl bulzan - vtx 1300 andrei- shadow -750 bogdan - shadow 750 otto- cb 400 +xt ovi- fmx+ cbr 1000 akos- ninja 750 + inca cateva care mai mishuna prin baia mare dar au fost vandute de fosti proprietari altor persoane din zona si nelipsitele etz-uri cu fosti lor proprietari( sa nu imi sariti in cap cei cu etz-urile ca am pus pozele astea ) pt inceput e destul PICT5997.AVI Editat Aprilie 17, 2007 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 daca aici intra si cei plecati prin alte judete "cu treaba" atunci pun si eu cu mobra mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 28, 2007 Autor Share Postat Aprilie 28, 2007 Hmm... ahop shi eu cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur_sm Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 ok cad ca inca nu a pus nimeni hai ca pun eu cateva poze cu cateva motoare a unor persoane care nu prea intra aici - raul - vtx 1300+ crf dl bulzan - vtx 1300 andrei- shadow -750 bogdan - shadow 750 otto- cb 400 +xt ovi- fmx+ cbr 1000 akos- ninja 750 + inca cateva care mai mishuna prin baia mare dar au fost vandute de fosti proprietari altor persoane din zona si nelipsitele etz-uri cu fosti lor proprietari( sa nu imi sariti in cap cei cu etz-urile ca am pus pozele astea ) pt inceput e destul Fain baieti, frumoasa demonstratie. felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 As pune si eu poze da momentan nu mai am motor Am doua de vanzare da alea nu le pun aici ca nu vreau sa fiu off topic, cu atat ca Gixeru' ma bate gandu sa mi-l tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jarod Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Honda e proaspata....cumparata de 2 saptamani....si mai am un minsk (care ar merita niste poze aici ca o trecut prin multe si tot frumos o ramas ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free moto Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Da, postez si eu frumusete de Viroaga, ca noua, pe care din pacate o vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 salutare...daca punea lumea poze......pun si eu...ca doar sunt incepator si ma mandresc cu "drujba" mea..... ...cat de multe poze sa dea domnu......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toni.ack Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 N-am ce sa zic altceva: SUNTETI BUNI!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 misto motoare aveti prin bm asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Salutare! Mi-am luat si eu un Hornet 600 din Italia....asta e....de pe langa Baia Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Se vede pe ea ca e intretinuta nene , sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente . Lasa`mi un PM cu pretul pe care ti l`a cerut pe transport ca sunt foarte curios ( mie mi s`a parut ca a exagerat putin cand a adus`o pe a mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 1, 2008 Autor Share Postat Mai 1, 2008 Se vede pe ea ca e intretinuta nene , sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente . Lasa`mi un PM cu pretul pe care ti l`a cerut pe transport ca sunt foarte curios ( mie mi s`a parut ca a exagerat putin cand a adus`o pe a mea ) De ce pe PM? Hai ca si eu sunt curios de pretul platit pe transport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Salutare! Mi-am luat si eu un Hornet 600 din Italia....asta e....de pe langa Baia Mare bijuterie cati mai multi km fara probleme de orice gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 De ce pe PM? Hai ca si eu sunt curios de pretul platit pe transport... Ma gandeam ca nu vrea sa spuna pe forum . Ma rog , mie mi se pare foarte ciudat , adica in August 2007 mi`a luat 100 Euro pe o motocicleta , iar acum in Ianuarie 2008 , mi`a luat 200 Euro , si totusi nu a mers doar pt ea , ca avea marfa de adus . Mi se pare putin cam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 1, 2008 Autor Share Postat Mai 1, 2008 Ma gandeam ca nu vrea sa spuna pe forum . Ma rog , mie mi se pare foarte ciudat , adica in August 2007 mi`a luat 100 Euro pe o motocicleta , iar acum in Ianuarie 2008 , mi`a luat 200 Euro , si totusi nu a mers doar pt ea , ca avea marfa de adus . Mi se pare putin cam mult sunt in bm care i-au si mai mult...stai linishtit...500 ...etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) sunt in bm care i-au si mai mult...stai linishtit...500 ...etc... Dar totusi nu inteleg de ce asa mult , de parca i`ai pus sa iti aduca o masina . Ma rog , asteptam un raspuns de la vladut sa vedem lui cat i`a luat pentru adus . Da tu nu ai mers nicaieri azi Raul ? Editat Mai 1, 2008 de Jock3r69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 1, 2008 Autor Share Postat Mai 1, 2008 Dar totusi nu inteleg de ce asa mult , de parca i`ai pus sa iti aduca o masina . Ma rog , asteptam un raspuns de la vladut sa vedem lui cat i`a luat pentru adus . Da tu nu ai mers nicaieri azi Raul ? numa cu mashina... motorishk "veche" e vanduta de 3 sapt ...si astalalta ma duc maine dupa ea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 numa cu mashina...motorishk "veche" e vanduta de 3 sapt ...si astalalta ma duc maine dupa ea ... Azi vreau sa vad pozele in topic cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) De obicei un transport de motocicleta e de la 300 de euro in sus, eu asa am auzit. Daca e din ala care se ocpa cu din astea, poate e si mai mult, ca el o si verifica sa nu fie ceva bai la ea. Mie mi-a adus-o cu 100 de euro, da am fost eu in Italia dupa ea. Deci am platit 100 pt moto si 150 pt mine, dus-intors. Am stat acolo o saptamana la neamuri si am vazut mai multe. Am adus-o intre bagaje in microbus. Am luat-o de la o femeie. Mi-a zis, du-te in strada Marconi, langa cabina telefonica, acolo e. Cand am vazut-o, nu mi-a venit sa cred ce bunoaca era, noua. Cei din microbusu care mi-au adus-o asa stiau ca e noua Am luat-o de la o femeie. Cred ca am avut noroc, ca ea vroia sa isi ia un Transalp noua. Pretu a fost si el bunoc. Am mai vazut Hornete, vreo 3 acolo, insa asta care am luat-o, desi a fost un pic mai scumpa, mi-a luat aeru cand am vazut-o. Editat Mai 2, 2008 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 De obicei un transport de motocicleta e de la 300 de euro in sus, eu asa am auzit. Daca e din ala care se ocpa cu din astea, poate e si mai mult, ca el o si verifica sa nu fie ceva bai la ea. Mie mi-a adus-o cu 100 de euro, da am fost eu in Italia dupa ea. Deci am platit 100 pt moto si 150 pt mine, dus-intors. Am stat acolo o saptamana la neamuri si am vazut mai multe. Am adus-o intre bagaje in microbus. Am luat-o de la o femeie. Mi-a zis, du-te in strada Marconi, langa cabina telefonica, acolo e. Cand am vazut-o, nu mi-a venit sa cred ce bunoaca era, noua. Cei din microbusu care mi-au adus-o asa stiau ca e noua Am luat-o de la o femeie. Cred ca am avut noroc, ca ea vroia sa isi ia un Transalp noua.Pretu a fost si el bunoc. Am mai vazut Hornete, vreo 3 acolo, insa asta care am luat-o, desi a fost un pic mai scumpa, mi-a luat aeru cand am vazut-o. Ahhh da , si @Raul , si eu am fost cu masina dupa amandoua . La fel mi`a fost adusa si mie vladut , intr`e bagaje in microbus . Zici ca e de la 300 in sus care se ocupa cu asa ceva , eu nu ma refer ca sa ti`o cumpere el , sa ti`o verifice , etc. , doar pentru transport . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loryzzz Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 motoru' meu zxr 400, sper sa ne vedem in oras sezonul asta... p.s. sant din baiut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Optimus Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Mi-am schimbat si eu CB-ul cu un VFR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate