Sari la conținut

Flopa

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    1995
  • Motocicleta
    Yamaha XV535

Vizitatori Recenți Profil

326 citiri profil

Flopa's Achievements

  1. Sunt facute la modul grosolan,fara fineturi dar tin cu siguranta mai mult decat aluminiu.E adevarat ca pentru asta iti trebuie mai mult de un ciocan si o menghina.
  2. Flopa

    Kawasaki Vulcan 900

    De cand e la tine a mers mai bine si acum nu mai merge sau asa l-ai luat? Nu pot sa iti recomand un mecanic anume dar daca gasesti unul poti sa-l rogi sa iti verifice membranele carburatoarelor(daca e pe carburatie).Teoretic e foarte simplu de verificat la lumina,daca au ciupituri sau taieturii trebuie schimbate,chiar si unul auto iti poate face verificarile minime gen bujii,filtru aer,etc.
  3. Am patit ceva similar , imediat dupa ce am achizitionat o motocicleta.Fostul proprietar ,deranjat probabil ca se vedea culoarea rosie a cablului sub sezut, a decis sa schimbe traseul cablului pentru a nu mai fi vizibil.Consecinta a fost ca s-a tensionat cablul si mufa de conexiune nu se clipsa/inchidea corespunzator , la socuri si denivelari intrerupea.Verifica conexiunile electrice principale sa fie bine inchise ,pinii sa fie curati ,neoxidati si sa nu prezinte urme de supraincalzire.Incearca usor cu mana sa vezi daca fisa e fixa pe capul bujiei,bornele de la baterie sa fie stranse,sau cablurile de masa cum ti s-a sugerat.
  4. Sincer nici nu stiam ca exista astfel de gratare,de altfel nu sunt sunt vreun specialist nici la sudat nici la pus pe gratar.Cel pe care l-am facut eu a esuat probabil din cauza faptului ca probabil avea rama exterioara posibil din alt tip de material cu alt coeficient de dilatare ori am "reusit " eu cumva sa un sa tensionez barele la sudare. Pentru o solutie rapida si nu de durata merge si un suport facut la menghina in garaj.Personal as fi folosit inox 2-3mm,bineinteles indoit la presa ,daca e loc si de o nervura de intarire tine mai mult decat motocicleta .
  5. Cu ani in urma am facut si eu unul,nu la fel de reusit .Pe deasupra la caldura mare barele s-au deformat teribil ,practic era inutilizabil.In ce consta un gratar reusit,in grosimea si felul materialului sau exista alta reteta"secreta?Din cate imi amintesc cele mai cautate erau cele decupate dintr-o singura placa.
  6. Din filmare mie imi pare ca face "vid" in rezervor, trage niste "guri" sanatoase de aer inspre "inapoi".
  7. Salut ,nu pare sa "fiarba",nu cumva ai busonul infundat? incearca fara buson eventual.
  8. Sa mai facem precizarea ca avocatul apararii,fost judecator ,a fost coleg cu cei care au dat verdictul.Solutia data in acest caz este urmarea fireasca a faptului ca sistemul de justitie a fost facut praf si pulbere incepand cu epoca Dragnea (care el "saracul " nu a mai apucat sa beneficieze)si a luptei sale cu statul paralel si oculta mondiala ,continuat cu mare succes de guvernela urmatoare marca FSN sub inaltul patronaj al presedintelui Grivco.Mafia politica din min. justitiei ,CCR,ICCJ si celelalte structuri au reusit sa albeasca inculpati in cazuri grave de coruptie si nu numai.Incercase unul prin 2020 sa reformeze justitia organizand concursuri pentru posturi in detrimentul numirilor politice dar CC al pcr a reactionat promt si a taiat din fasa aceasta timida incercare, si mai grav fiind faptul ca toate acestea s-au facut in vazul tuturor fara ca sa existe cea mai mica urma de reactie publica de dezaprobare, iar rezultatele le vedem si simtim astazi.Acest caz este doar varful aisbergului, avem cazurile revolutiei si mineriadelor cu hotarari CEDO neaplicate,cazul Ursu,piedone cel cu grija pentru cetatean achitat si el,Udrea/fiica lui Base ,din nou Udrea in cazul smecherilor din energie cu spaga de 3,8 mil dovedita in instanta ,achitata si ea,cazul microsoft,black cube,popoviciu are condamnarea anulata!?,si pe langa toate aceste cazuri de politicieni/afaceristi corupti mai sunt multe alte cazuri cu impact social imens de genul celui de la Baia Mare cu traficantii de persoane ,inclusiv minori , ale coror fapte sunt recunoscute de justitie , dar ,ce sa vezi ,s-au prescris.Atat de departe s-a ajuns incat se incalca flagrant principiile si recomandarile curtii de justitie a UE ,iar urmarile se vor simti in anii urmatori. Daca privesti retrospectiv ,pe vremea cand DNA-ul instrumenta cazuri si prezenta instantelor probatorii beton in urma carora atat unii mai celebri cat si ceilalti mai din umbra ajungeau sa plateasca cu libertatea consecinta faptelor proprii de natura penala , atunci nu ai cum sa nu realizezi ca am fost deturnati de la parcursul nostru catre o societate "cat de cat" democratica si ca ne aflam pe "colision course" cu UE iar alternativa care ne asteapta cu bratele deschise este cea estica.Cata vreme ne luptam cu oculta si cu statul paralel ,cu imperialismul vesticilor prezentat pe 99% din ce reprezinta mass-media actuala oamenii nu au ochi sa vada fapte si consecinte ce sapa la temelia societatii actuale, majoritatea preferand sa jeleasca in fata drobului de sare.
  9. E acelasi lucru ca si la descarcarile electrice,fulgere, poti sa fii doar "mangaiat" de el sau poti fi ars la propriu, depinde pe unde alege ,sau aproximativ ,pe unde e ghidat curentul sa se descarce .In cazul basculantei prietenului probabil descarcarea s-a prelins pe carcasa ,nu prin componente,un fel de cusca lui Faraday.
  10. Are,are, si inca unul cu greutate , el a si facut-o celebra, doar nu credeai ca a aparut asa simplu din neant.
×
×
  • Creează nouă...