Sari la conținut

zece d rosu

Membru
  • Număr conținut

    450
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    iulie 2007
  • Motocicleta
    Honda CRF1000L Africa Twin
  • Numar Moto
    10
  • Club
    V-Stromania & Friends

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSF 600 S Bandit (50.000 KM), Suzuki V-Strom 650 L2 (65.000 KM), Honda Africa Twin (45.000 KM)

Vizitatori Recenți Profil

1.708 citiri profil

zece d rosu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Da, e mai "baieteasca"....Sorry!
  2. Cu ocazia 1 mai muncitoresc, ca in fiecare an, am luat drumul Greciei, de data asta spre o destinatie ceva mai indepartata si anume in minunata lume a Minotaurului - CRETA. Dupa o escala in Macedonia, la Skopje, am luat Ferryboat-ul spre Creta, unde am stat 6 nopti in partea de est a insulei, langa Agios Nikolaos. Am incercat sa vedem cat mai mult, desi distantele sunt destul de mari si nu cred ca am vazut mai mult de 60-70 % din ce era de vazut. Printre obiectivele mai mult sau mai putin cunoscute vazute de noi au fost: - Morile de vant de pe platoul Lasithi; - Insula leprosilor Spinaloga; - Fortareata venetiana din Heraklion si orasul vechi; - Palatul Knossos al vechii civilizatii minoice si situl arheologic; - Ierapetra, cea mai sudica localitate din Europa; - Pestera unde se spune ca s-ar fi nascut Zeus; - Excursie de 1 zi in Santorini; - Manastirea Moni Arkadiou, o emblema pt. lupta de eliberare a cretanilor de sub imperiul otoman; - Laguna Balos din nord-vestul insulei; - Orasele Rethymno si Chania; In total am avut 2 saptamani si aprox. 5.000 km, in jur de 25 grade.
  3. Profitand de vremea buna din weekend, m-am avantat pe TA pana la Barajul Oasa. Drumul este curat, fara zapada, desi in cea mai mare parte ud pe jos. Se poate merge fara probleme. Mai departe de Oasa nu am mers, ca stiam 100 % ca va trebui sa ma intorc la un moment dat, pana in aprilie nefiind nici o sansa sa se poata iesi la Obarsia Lotrului.
  4. Da, ceva de genul asta.....nu este o aplicatie in sine, la Huawei-ul meu ai la modul fotografiere posibilitatea de selectare a anumitor "Inscriptionari" cu vreme, locatie, etc...care-ti vor aparea pe poze.
  5. Multumesc tuturor pt. aprecieri! Traseul a fost cat se poate de simplu: la dus am venit pe Veliko Tarnovo, iar la plecare ne-am intors pe Sofia. Baza am avut-o in Uranopoli, ultima localitate inainte de Athos.
  6. Personal am ales sistemul de protectie combinat de la OUTBACK MOTORTEK si sunt foarte multumim de el. Arata foarte bine pe motor si protejeaza excelent (l-am si testat din pacate): https://europe.outbackmotortek.com/product/honda-africa-twin-crf1000l-crash-guards-system-combo/
  7. Oriunde te-ai duce in Grecia, mai ales in octombrie, e genial. Fara zgomotul turismului de masa, drumuri libere, plaje pustii si taverne goale. Iar peste toate astea vremea de 25 de grade zilnic te face sa nu te mai dai jos de pe motocicleta. Dupa tranzitul prin Bulgaria, cu cateva opriri la punctele de interes, tura noastra de final de sezon a vizat Athosul ca si destinatie, acolo unde am petrecut 2 zile fara sa motociclim desigur, insa avand ca scop putina culturalizare. Inainte de asta am avut 3 zile la dispozitie pe care le-am petrecut in sa, batand drumurile de coasta pe cele 3 "degete" peninsule si rotunjind putin cauciucurile. In total o saptamana de bine-cuvantare din toate punctele de vedere...
  8. Va salut! Am nevoie de pareri daca se poate face la inceput de octombrie (prima saptamana) Cappadocia in special si Turcia in general. Ma refer d.p.d.v. al vremii, precum si daca se mai fac zboruri cu baloanele in aceasta perioada. Nu mi-ar strica nici cateva recomandari de trasee spectaculoase.... Danke!
  9. Vorba aia din copilarie o stiti? "Ia din fata, nu mai sta la coada".... :)
  10. Frumos, ce fain arata acum in plina vara.... Cu niste cauciucuri dual, eu zic ca n-ai nici o problema sa urci si cu Vara....
  11. Si eu sunt maniac cu intretinerea, dar sa plang ca mi s-a julit scutul de sub motor n-am s-o fac....d-aia e scut, sa-l lovim.....WTF :)
×
×
  • Creează nouă...