Jump to content

SenorPink

Super Membru
 • Posts

  1,094
 • Joined

 • Last visited

About SenorPink

Contact Methods

 • Yahoo
  lestat_lacroyx@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  iulie 2008
 • Motocicleta
  BMW K1600 GT
 • Numar Moto
  BigDawg
 • Club
  Flamingo

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Suzuki GSX 650 F, Suzuki GSX R 600, Kymco Downtown 300i, Kawasaki Vulcan 900 Classic, Kawasaki Versys 1000 SE

Recent Profile Visitors

13,579 profile views

SenorPink's Achievements

 1. Nu mă înțelege greșit, sunt de acord cu tine, adică când vine vorba de o astfel de achizitie contează și experiența și felul în care ești tratat de dealer. Nu de alta dar nu îți cumperi o pereche de tenisi de 260 de lei, iei o moto de 26k euro. Din punctul ăsta al experientei sunt de acord că cei de la beamer sunt peste restul
 2. In București? Eu am fost și am făcut și drive test. Fără nici un fel de stres mi-a dat-o la testat Fabio și m-a invitat să trec și cu pasagera să vadă și ea cum e. Ok nu e la nivelul BMW de customer skills dar oricum e peste alte reprezentante.
 3. Nu insinuez nimic, zic că poate din greșeală v-ați dat ignore sau ceva, ca mentalist nu e banat de admini.
 4. În anii 80 au scos cele mai urâte modele. , Cred că au avut până de inspirație atunci. Iar după a venit Cervo C Classic . Si iar din 2000 până prin 2007 pauza de inspirație până și venit cu Swift și Kizashi. Și cam la fel sunt la motociclete acum, nu prea mai au inspirație din păcate pentru ei.
 5. Sa stii ca si pe afara exista un prag minim sub care nu se scade si nu se vinde bunul. Dupa care urmeaza hammer price - pretul la care s-a licitat si caruia i se mai adauga taxe si comisioane. La noi spre exemplu, urmaresc site-ul de bunuri recuperate care se vand public in regim de licitatii si de cele mai multe ori preturile sunt la nivelul mediu spre sus al pietei si practic nu prea renteaza sa iei de acolo. Iar in plus piata sh la noi e cumva atipica fata de ce e prin alte parti, o groaza de rable care se vand la pret de bun retro/vintage, motiv pentru care sunt si foarte mare fan al cumparatului de nou.
 6. Da pot sa raspund cu mana pe inima ca nu am facut nimic din cele de mai sus. Inca de cand mi-am luat permisul la 18 ani nu am dat spagi!! Si valabil si la doctor si peste tot. Am fost si acolo si erau mult mai multi de 100k, majoritate nu diaspora ci localnici. Iti zic pentru ca am stat pana la final Si hai sa nu mai folosim pluralul cu ne-am batut joc, tara a ajuns asa din cauza noastra. Nu, tara a ajuns asa din cauza astora de au pus mana pe ea si care au preluat fraiele dupa 89.
 7. Zi-mi si mie exact cum "ne-am batut noi" joc de munca si sacrificiile parintilor si bunicilor? Ai fost cumva in conducerea tarii? In parlament? Eu unul nu am fost, nu am avut putere de decizie, deci zi-mi si mie cum anume ne-am batut joc? Vorbim de plural aici? O sa vii sa zici ca nu am votat? Ba am fost la vot, si? Pleaca PSD, vine mini-PSD si tot asa... Deci zi-mi si mie cum anume ne-am batut joc noi ca nu inteleg?
 8. Hai sa ne calmam ca initiatorul a luat decizia de R1250 RS. Gata cu struto-camilele astea adv ca nu mai e rost. Doamne ajuta si sa fie ce-ti trebuie
 9. M-am uitat si la asta si sunt in ganduri. Pe deoparte am nevoie de ceva de oras si ma batea gandul de un Super Cub 125 nou desi cred ca ar merge si FZX 750 dar pe de alta parte ma bate gandul de una d-asta clasica care are o anumita atractie. Problema la ea e ca ma gandesc la cum se gasesc piese. Singurul lucru ce as face la ea ar fi sa schimb butoanele sa para noi si eventual switchgear. Dar se mai gasesc astea? Sau se pot reconditiona?
 10. Ohhhh ok. Nu cunosc modelele astea, eu am rămas blocat pe Nighthawk și am sperat că poate poate găsesc în Europa. Cred că este singurul model retro pe care l-aș cumpără
×
×
 • Create New...