Sari la conținut

Dok

INACTIV
  • Număr conținut

    123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dok

  1. Eu mi-am luat TKC80-ul pentru spate. Sa vedem cat ma tine.
  2. Vorbesti de service-ul MyMoto. Cand ajung in Bucuresti o sa dau o fuga pe la ei inainte sa comand ceva. Cred ca au si la Schumoto furtune aftermarket.
  3. Vreun link ai la ceva mai bun? As incerca ceva de la Goodridge daca fac si pentru modelul acesta. Daca am timp sa butonez acum in concediu o sa caut pe net niste variante, insa daca aveti deja ceva pus pe motor nu ezitati sa ne spuneti si noua. LE: se pare ca au si pentru modelul nostru: http://www.goodridge.co.uk/motorcycle-brake-lines/bmw.htm
  4. @Angi: sa presupunem ca ai dreptate, motorul nu ar putea sa aiba mai mult de 40.000-50.000km facuti onroad. Aspectul arata acest lucru, nu a fost folosit in offroad. La numarul acesta de km tot nu ar avea voie sa aiba probleme. Daca as fi mers cu el numai onroad sunt sigur ca nu aveam nicio problema cu el pana acum. Transalpul meu de anul trecut avea 51.000km facuti pe offroad cand l-am luat si nu mi-a facut nicio problema. Pana in prezent la BMW am schimbat semeringurile de la furca, tampoanele de la transmisie, reparat firele de la pompa de benzina, sudat cricul lateral, facut intretinerea (ulei, bujie, filtru aer, filtru ulei, ulei furca, gume noi, camere noi). Ambreiajul se pare ca nu este nevoie sa il schimb, se pare ca nu era reglat. Am reusit sa stric indicatorul de benzina, butonul de flash, cricul si aparatoarea din spate de plastic. Ma vad nevoit sa il pastrez din cauza centrului de greutate mai scazut decat Transalp care ma ajuta enorm pe coclauri. Trebuie sa mai bricolez cate ceva la el, sigur il mai tin inca un sezon. Vreau sa incerc si modelul nou dar momentan mi se pare cam scump chiar si la SH.
  5. Cam ciudate BMW-urile astea. Se tot strica cate ceva la ele. Ba nu mai pornesc decat atunci cand vor ele, ba se mai strica nu stiu ce nimic pe la ele. Eu tocmai ce am revenit acasa dupa ce mi-am facut de cap cateva zile cu motorul pe coclauri. Bineinteles ca acum trebuie sa repar iar la el. Trebuie sa verific lantul si rola intinzatoare, am impresia ca sunt uzute. Bate pur si simplu lantul la mers usor. Am reusit sa stric butonul de flash, l-am tinut apasat ca vedeam nimic cu faza scurta si am impresia ca s-a ars contactul. La o coborare pe serpentine cu piatra netasata am reusit sa il trantesc pe partea dreapta, din fericire fara a distruge ceva la el. Totusi dupa ce am plecat la un moment dat s-a oprit motorul. Il porneam si se oprea. Daca il tineam turat mergea foarte bine, insa cum lasam gazul se oprea. Pur si simplu nu statea la relanti. Mi-a facut asta de cateva ori insa si-a revenit. S-a mai oprit odata in drum si ca sa plec cu el am ridicat relantiul mai sus. A doua zi si-a revenit. Acum vad ca nu mai face. La intoarcere spre casa am ramas fara frana spate din cauza furtunului care s-a spart. Din cate am auzit asta e buba cunoscuta la F650GS.
  6. Eu am fost cu bilciu si este ok circuitul. Chiar daca am dat DRZ-ul (a ajuns la bilciu) m-am jucat acum putin si cu Dakar-ul.
  7. O sa incerc maine la Luis sa vad ce scor imi dau. Daca e de bun simt il comand de la ei.
  8. Gata, mi-am schimbat tampoanele de la transmisie. Alta viata, pleaca mult mai lin si nu mai face zgomot. Urmeaza sa fac zilele astea daca am timp cateva protectii din duraluminiu precum cele de la Touratech pentru senzorul de viteza, cilindru de frana, lant si bidonul cu lichid de frana. Trebuie sa studiez cateva poza de la rezolutie mai mare, sa imi iau niste cote si sa ma apuc de lucru. Aveti idee de un pot cumpara un cric central ieftin pentru Dakar? Am intrebat la Bavaria cat ar fi pretul unui cric central si mi-au spus ca nu au reper pentru Dakar.
  9. Arata mult mai bine decat ale mele. Trebuie sa trec pe la Bavaria sa vad daca au ajuns. Culmea este ca nu doar la Bavaria costa atat. Am incercat si la furnizorii de piese si pretul este acelasi, unii dintre ei mi-ai recomandat sa cumpar direct de la BMW.
  10. Daca dai cricul central si crashbar-ul separat, ma intereseaza pe mine. In rest, nu pot sa-ti zic decat bafta la vanzare, motorul arata foarte bine.
  11. Daca iti plac noroaiele sau iesirile pe offroad alege BMW-ul, insa daca faci peste 60-70% onroad mergi pe Transalp.
  12. MyMoto Cotroceni sau Viilor. Ar trebui sa aiba deschis. Camerele sunt Kenda si costa in jur de 50 RON.
  13. Acum spui...le-am platit. Si totusi nu are nimeni nicio solutie/sugestie pentru problema cu care ma confrunt acum?
  14. Daca faci peste 60% off atunci merita mai mult TKC80, altfel daca mergi mult onroad balanta inclina spre K60 asa cum spui tu.
  15. Pai cum sa fie ars daca el sta aprins tot timpul. Un tampon costa in jur de 80RON.
  16. Parca as incerca si eu pe fata noul model. Pe spate folosesc un Continental TKC80 si daca nu reusesc sa fac rost si pentru fata atunci apelez la K60 M&S.
  17. N-am mai comandat kitul, momentan merg cu el asa. Posibil sa fi fost strans din reglaj de la maneta si acum nu ma mai deranjeaza. Saptamana trecuta, in drum spre Lepsa alaturi de transalpisti, Dakarul meu s-a oprit pur si simplu in mers. Am incercat sa il repornesc dar fara niciun rezultat, Stiu, neplacuta situatie sa ma aflu intre atatea Honde si BMW-ul meu sa fie singurul care nu mai merge. N-am reusit sa ii dam de cap asa ca l-am suit in duba. A doua zi l-am luat la verificat: sigurante, bujie si intr-un final am descoperit ca pompa nu mai functioneaza (a disparut zgomotul specific atunci cand pui contactul). Am scos pompa din rezervor si am luat la verificat firele. Concluzia, un fir de alimentare la pompa era intrerupt. Problema legata de indicatorul de benzina a aparut dupa ce am rezolvat problema cu pompa. Neavand la indemana prea multe variante de verificare am testat pompa cu 12v de la bateria unui alt motor. Sunt sigur ca prin aceeasi metoda a fost alimentat si indicatorul de nivel. Este posibil sa se fi ars/defectat acest sensor de nivel? Aveti vreo solutie pentru aceasta problema? Am intrebat la Bavaria cat costa un senzor si mi-au spus ca acesta nu se vinde decat impreuna cu pompa de benzina. Intre timp mi-am schimbat uleiul in furca, semeringurile, placutele de frana pe spate, bujia si filtrul de aer. Parca mi-am luat alt motor, dupa un mic reglaj al manetei de acceleratie, bujia (NGK Iridium) si filtrul de aer schimbat se misca mult mai bine. Mi-am dat comanda pentru tampoanele de al roata spate (preiau socurile din transmisie) si sper acum sa ii dau de cap cu indicatorul de benzina.
  18. Ai facut pana acum suporturi de prindere pentru coburi la vreun BMW F650GS?
  19. Imi pare rau chiar daca am citit acum topicul respectiv tot nu am gasit raspunsul la intrebarea mea. Cum pot prinde topcase-ul de mobra mea? Exista sistemul de prindere pentru Dakar? Am sa incerc in seara asta sa citesc o mare din acest topic poate mai aflu cate ceva. De exemplu, cand dau gaz pe loc turatia revine greu la relanti. Sa fie oare de la cablu, trebui sa il desfac si sa il curat?
  20. Daca crezi ca reusim sa montam vreuna pe Dakar mai ai de client. Zi-mi ce sistem (suport) de prindere au?
  21. Sa vedem cum stau cu bugetul dupa achizitia unui topcase. Pana acum nu am reusit sa gasesc nimic la noi. Nimeni nu are pe stoc suport de prindere pentru BMW F650 GS si nici nu au termene de livrare.
×
×
  • Creează nouă...