Sari la conținut

emypavel

Membru
  • Număr conținut

    354
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de emypavel

  1. Salutare tuturor. Am sa va exprim o parere asa zisa "din interior". In calitate de expozant la a 4-a editie SMAEB, va pot spune ca evenimentul nu este organizat avand ca scop principal veniturile uriase pe care unii vi le inchipuiti, nici pe departe. Organizatorii sunt si ei motociclisti pasionati si o fac mai mult din dorinta de a sustine o piata complexa si slab dezvoltata in raport cu pietele externe. Intr-adevar, rentabilitatea este luata in calcul dar sa nu exageram. Se fac eforturi foarte mari pentru a sustine acest eveniment (sa negociezi inchirierea Romexpo pt o piata de nisa cu un nr. relativ mic de oameni interesati in comparatie cu targuri de turism, agricole sau alte cele nu este usor) si a-l duce de la notiunea de "targ" la cea de "salon", poate ati observat, este deja a 3-a editie de cand a fost reluata organizarea la Romexpo lucru care ar trebui sa ne bucure si sa ne dea speranta. Spunea cineva mai sus de vanzari fara bon si marfa pe sub masa pt castiguri mari si rapide, evaziune...este totusi o exagerare...apoi, si consumatorii trebuie sa penalizeze aceste practici, daca exista. Nu ai bon, nu ai garantie iar majoritatea expozantilor sunt firme cunoscute care nu se preteaza la actiuni de genul. (nu spun ca nu exsita pe piata si astfel de samsari, dar noi nu-i cunoastem). Dezbaterea problemei intrarilor este binevenita si sunt sigur ca se ia in calcul. Nici sa ai la tine teancuri de bani nu este o solutie. Solutia este la comercianti, sa isi instaleze POS-uri, adica acest lucru este obligatoriu. Anul trecut am avut peste 50% tranzactii cu cardul...e o lectie pe care am invatat-o iar comerciantii care nu vin dotati cu asa ceva, au doar de pierdut. Discutii vor fi tot timpul, veniti la salon si sunt sigur ca nu o veti face degeaba, este totusi, locul unde ne simiti noi bine, intre camarazii nostrii, jucarii si alte frumuseti!
  2. In Bucuresti, castile Scorpion se pot incerca si achizitiona la distribuitorul nostru MOTODISCOUNT.
  3. Multumim pentru aprecieri. In curand deschidem un nou magazin la Targu Mures, mai mare, mai dotat...asa ca, va astept sa ne vizitati cand porniti la plimbare pe E60 Puteti vedea, proba si cumpara noile modele de la Scorpion si la SMAEB 2016. Cred ca vom fi in hala C2, vom posta si pe facebook locatia standului. Toate bune baieti!
  4. Baieti, daca aveti intrebari referitoare la castile Scorpion, va reamintim ca www.motoemotion.ro este importatorul in Romania. Orice fel de neclaritati aveti, intreabari despre accesorii, functionalitate, potrivire, etc...va rog sa ma sunati la tel: 0756 113 111 Emilian. Asfalt uscat!
  5. Salutare prieteni. In calitate de importatori ai castilor Scorpion Exo in Romania, va informam ca, in acest moment avem pe stoc peste 150 de casti din modelele EXO 410, noul EXO 510 (preponderent), EXO 1200, EXO 2000 EVO si EXO 920 flip up. Ne dorim ca in viitorul apropiat sa acoperim aproape toata gama, inclusiv cele off road. Va punem la dispozitie de asemenea, acesorii si piese de schimb. Preturile castilor EXO 510 vor beneficia si de o reducere pentru lansare. Pentru orice fel de intrebari privitoare la caracteristicile castilor, asteptam telefonul vostru la nr. 0756 113 111. Speram ca saptamana aceasta sa finalizam actualizarea intregii game. O veti gasi pe http://www.motoemotion.ro/brands/scorpion-exo/ Veti putea vedea si incerca noil modele si la SMAEB 2016. Asfalt uscat Emilian Pavel Management- MOTOEMOTION » Post actualizat in 25 Feb 2016 09:35 Salutare Marius. Exo 510 este acreditata ECE pt Europa. Avem confirmarea acestei ceritificari de la producator. DOT este pt SUA. Oricum, la nivel de siguranta toate sunt omologate. Apoi, cat rezista casca, din pacate nu rezista celelalte parti ale corpului... dar nu ne gandim la asta, nu ? ...ne bucuram de pasiunea noastra. Una peste alta, este o casca care ne-a impresionat si ne-a convins sa devenim reprezentatii lor in Romania. Toate cele bune.
  6. Merg si eu cu prietena, in 14, 15 vom fi in Praga si in 16 revenim in Brno pentru cursa, ne auzim la telefon si ne intalnim pe acolo. Noi am gasit loc doar la peluza!
  7. Magazinul moto din Targu Mures, MOTO E MOTION, s-a mutat intr-o noua locatie, pe str. Arany Janos, nr.52. Inainte sa ne vizitati, puteti sa consultati oferta noastra si in magazinul online www.motoemotion.ro Va asteptam cu produse de calitate si preturi avantajoase! Mai jos, cateva instantanee din magazin!
  8. Aici gasesti toate informatiile si implicit poze de la eveniment http://www.eicma.it/ anu acesta se vor implini 100 de ani ! Aici https://www.facebook.com/media/set/?set=a.579653678767300.1073741832.288000477932623&type=3 poti vedea pozele facute de noi anul trecut si tot in galeria de pe facebook si din anii precedenti ! Merita sa mergi macar o data in viata la asa ceva...este probabil cel mai mare salon moto din lume ...lumea traiesti si respira motociclismul... o astfel de excursie te poate costa intre 350-500 euro (in functie de nr. de persoane) la Hotel de 4* Numai bine !
  9. Cei care vor sa ia parte la funeralii, inmormantarea va avea loc maine de la orele 13, la cimitirul din Livezeni- Targu Mures RIP si atentie ...de cele mai multe ori VITEZA ucide !
  10. Dumnezeu sa-l odihneasca...!
  11. emypavel

    Ture Moto

    Exact pe mine m-ai uitat si eu exact pe tine te-am uitat ))...am amanat pe maine iesire din lipsa de participanti ! ...ce zici ?
  12. emypavel

    Accident Otopeni

    Tz tz....Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !...mare pacat...ma ingrozesc stirile astea negre ...
  13. ai tu vreo problema cu ce i-am oferit eu ?, ca nu inteleg de unde atata ranchiuna !!!... ...si astept si eu o oferta din partea ta pentru un D211 cu acea diferenta mica...imi trebuie set cu 190 spate
  14. Am incaltat si eu pe mai multi cu astfel de anvelope, feedback-urile abia acum ar trebuie sa apara...de testat, le-am testat duminica vreo 150 km pe strada, pe un Kawa ZX10R si ce pot sa spun e ca, se comporta mult mai bine decat 2CT, de altfel, acestea tin sa inlocuiasca modelul Power PURE...sunt mai aderente, mai manevrabile si am observat o usurinta in schimbarea inclinatiei de pe o parte pe alta, se face mai rapid, probabil datorita formei...acum sigur, parerile sunt subiective... daca te intereseaza sa cumperi...am seturi la promotie : http://www.motoemotion.ro/anvelope-moto-la-promotie/ 120/70-17 (58W) cu 180/55-17 (73W)- pret/ set 1196 lei 120/70-17 (58W) cu 190/50-17 (73W)- pret/ set 1225 lei Transport inclus ! Si cei de la revzilla au un filmulet cu o prezentare:
  15. Intaresc si bold-uiesc textul de mai sus la dimensiunea maxima...pana ce nu ne vindecam de acest virus, sa lasam deoparte asteptarile puse in carca altora...
  16. Cum spui tu ...,...e bine ca stiu altii marketing )...subiectul este vast si ofera o plaja de discutie mult mai mare decat e posibil sa polemizezi pe un forum...si nu pot sa spun ca nu sunt de acord cu tine, e o buna strategie de marketing in unele cazuri, daca sti sa profiti de pe urma ei,... daca esti comerciant intelegi la ce ma refer...numai bine !
  17. parerile sunt imparite, polemica nu-si are rostul aici...personal, prin intermediul magazinului am vandut la zeci de clienti si nu s-a intors nimeni sa se planga...eu folosesc, de asemenea, intr-un 954 cu regim de mers mixt (pista si strada) si nu am avut probleme pana acum...da cum piata e libera, fiecare cumpara ce doreste si face ce vrea atata timp cat actiunile personale nu ataca integritatea altora...in rest...pace buna si asfalt uscat
  18. Da-mi voie sa te corectez putin ... in mod normal, pretul de lista recomandat spre vanzare pentru un 300V 4L este intre 310-330 lei in functie de fluctuatia Euro, acest pret intarind pozitia de ulei premium si de lider pe piata uleiurilor moto ! Motul se fabrica intr-un singur loc, Franta-Paris, nu exista o alta fabrica iar despre falsificare acestuia, personal nu am auzit cazuri concrete decat vorbe in vant, si chiar daca ar exista nu stiu cum ar arata unul fals ! Pana acum, din mai multe motive, ati gasit tot felul de preturi la Motul (vanzatori prosti care nu stiu sa vand decat cu un castig de 1 leu, denigrand imaginea produsului, insa inspre avantajul clientului final)...de acum inainte, uleiul Motul 300V 4l pentru ca despre asta vb. in ex. nu il veti gasi la un pret mai mic de 235 lei, preturi afisate public...(totusi e posibil sa mai raman si preturi neschimbate, insa aceste vor fi luate in vizor de catre noua politica de pret Motul) veti observa aceasta crestere de pret care oricum, va reprezinta o reducere considerabila din pretul normal de vanzare ! ...asta asa ca un scurt buletin informativ ) Asfalt uscat !
  19. Man, vreau sa vad cum arata pe motor si din alte unghiuri,...sti bine ca ceea ce gasesti in pozele de prezentare ale produselor, la unele motociclete, in speta pt 954, nu sunt detaliate ca si imagine...acuma sigur ca, nu pun pe nimeni sa faca poze, doar daca au din intamplare (pe feisbuci ) sau prin alte foldire uite ex: MRA: doar imagine din profil https://www.mrashop.de/erp/catalog/navigationPath//1.Sortiment/0.html?mral=1&type=%28753%2C19%2C0%29&form=%28165%2C20%2C0%29&spr=D Powerbronze: o imagine cu unu galben si un 929 http://www.powerbronze.co.uk/823037/818266/---HONDA-CBR900RR-2-02-03.model ei, pentru asta am nevoie de o parere a camarazilor, ...ca sa ma pot decide ce vine mai bine pe cbr-ica ! Numai bine si spor in toate !
  20. sunt dulciuri pentru motociclisti, daca nu te-ai prins... si nu strica dintii )
  21. salutare cbr-isti, ma intereseaza un parbriz racing double-bouble, pentru un 954,...caut parbriz cu tenta fumurie sau clar ... ceea ce pot sa-mi aduc prin intermediul magazinului meu de dulciuri, MRA, Powerbronze, Bodystysle, Puig,..sunt ok, probleme este ca nu gasesc fotografii mai clare pentru acest model de motocicleta, ...din mai multe unghiuri v-as ruga, daca aveti careva dintre voi montat pe motocicleta, parbrize ale marcilor enumerate mai sus, sa va dati cu parerea si eventual, sa-mi aratati niste fotografii cu mobrele accesorizate ! Mersi si numai bine !
  22. Este o recomandare bazata pe experienta mai multor oameni avizati, si inclusiv persoanala, sigur...aici sunt loc de multe interpretari, discutii, pe marginea subiectului dar de luat in considerare ar fi nr. de km (peste 40000) modul de exploatare si temperaturile in care se circula (se poate merge fara probleme si pana la 10 gr. cu 15W50), un ulei mai gros asigurand o pelicula mai buna in conditii de temperaturi ridicate precum si in cazul uzurii pronuntate, reducand in acelasi timp si din sunetul metalic... fiind o recoamndare, nu trebuie neaparat urmata....poate sa foloseasca fiecare ce ulei doreste, nu are nici un rost sa intram in discutii polemice !
  23. 300 v este un ulei utilizat pentru conditii racing, ...5100 se preteaza mai mult la motoare care nu urca foarte mult in turatii...deci, daca ramai la Motul (ulei premium) alege intre 7100 si 300 V, pretul nu difera prea mult intre ele ! De la o anumita vechime a motorului (nr. km) se recomanda a se folosi un ulei mai gros, gen 15-50 ! numai ca 7100 nu se gaseste in aceasta vascozitate, ramane doar 300V 15W50 !
×
×
  • Creează nouă...