Sari la conținut

suzukilifeanddanger

Membru
  • Număr conținut

    174
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de suzukilifeanddanger

  1. Raspuns offtopic : ignition module 4 pc3 sorry dar nu prea mai am timp de net !bafta all si asfalt uscat !
  2. se merita investitia , am un prieten care are un gsxr 600 k6 , parea c-am lipsita da viata inainte sa puna pe ea Power Commander 3 + Ignition Module , filtru sportiv + Toba , o sa ai un cuplu mult mai bun ( adica ceia ce ii lipseste la un 600 cc )! Ar fi bine sa le iei de la cineva deja setate ( adica de la mana a doua , in cazul in care nu ai unde sa le setezi tu )!
  3. dur dur baiatul ... insa o casca ar fi indispensabila la cum merge si nu gsxr 1000 e gsxr 750
  4. eu alea le-am folosit vara trecuta si am fost foarte multumit !!!! si am un mers foarte agresiv ! au o stabilitate incredibila ! ..... poate ai vrut sa zici ca se incalzesc c-am greu si se racesc prea repede !
  5. ai incercat michelin pilot power ?
  6. pai aveti dreptate .... mi-a trebuit 1 luna sa reusesc sa merg cu ea cum mergeam cu gsxr-ul .... deja devenise inervanta .... insa acum o iubesc prea tare .... sincer am vrut sa o vand anul acesta la inceput sa imi iau iar un gsxr 750 .... insa nu pot sa o dau tin prea mult la ea.... trebuie prea mult timp la dispozie pt inretinere fata de gsxr .... mereu dupa "plimbare" trebuie sa verific suruburile de la cadru, scarite ... etc .... ( mi s-a desfacut odata si pompa de ambriaj , noroc ca am vazut cand eram aproape de casa ), si consuma guma spate undeva la 2500- 3000 km ... fata de gsxr 750 care ducea pana la 5000 km ... in fine ....Asfalt Uscat ( pt mine azi incepe sezonul 12 grade cu soare ) !
  7. asa ca chestie ....nu va hazardati sa criticati gusturile ! eu cred ca e bine ca fiecare sa isi ia ce simte el ca vrea ... nu ceia ce vor cei din jur ... adica numai de ochii lumii ... pt ca personal cunosc asa zisii motociclisti care se dau de o viata pe moto si nu sunt in stare sa mearga pe ele .... mai bine zis sunt praf pe curbe ... !!!!! eu am renuntat la la gsxr 750 k7 pt ca era prea banala pt mine ... am probat gsxr 1000 k7 ... nu m-a impresionat .... si am trecut pe tl1000r , din 1998 .... care rupe strada din toate punctele de vedere !!!! Respect All !!!!
  8. eu as zice sa nu te iei dupa poze ... pt ca pe k6 ai un tip de centralina iar pe k8 alta .... ceva diferit la releu eu cred ca e ! k8 are 3 variante de "functiune" al centralinei ( centaralina cu 3 "mape" A, B ,C sa fiu mai explicit )!
  9. si unde e filmuletul ? il tii numai pt tine ? RUSINICA !
  10. man ! nu vreau sa fac tam-tam pe subiectul acesta .... insa nu am vazut NICI UN TEST (cu super sportive) cu acele gume colorate frumos ( ca la montain-bike ) , tu chiar ti-ai monta asa ceva pe mobra ? Mult Succes ! gume colorate frumos
  11. man ..... sincer .... e pe bune intrebarea?
  12. eu am aplicat o foaie de look carbon pe cadru , am platit in jur de 12 E pe o foaie de 20cm pe 30 cm ( iti trebuie mai multe foi ) le-am luat de la o firma de tuning , tin foarte bine , arata foarte bine ( si asta zic la un an de cand le-am pus ) si in plus am muncit destul de mult ( am dat jos carene , prize aer ,atacuri carene ....... am facut sablon pt a ataca coala de jur imprejur )
  13. se potricesc si piesele de la gsxr 600 / 750 k1-k2 -k3 .... referitor la codita , carene , faruri ....etc !
  14. .... are dreptate todea ! filtru de ulei il gasesti la magazin sau il comanzi pe net si iti ajunge acasa ! sau poate vrei unul folosit ? :-?
  15. tin sa va contrazic ! am avut gsxr 750 k1 si gsxr 750 k7 ... la design modelul k6-k7 e mai frumos , la manevrabilitate este net superior lui k1 nici nu ai ce sa compari intre ele , la putere este o racheta pe langa k1 .... nu mai vb aiurea din auzite .... iar k8 nu este k7 ( 600/750 ) .. personal m-am plimbat cu el si inca ma plimb ... are un prieten ..... este total diferit la ciclistica ! de la a vedea la a proba este o mare diferenta ! si in plus daca intrati pe youtube si cautati spotul de lansare la k9 gsxr 1000 ve-ti vedea diferenta intre un k8 si k9 .... care nu se limiteaza la design ... are un alt motor ! ori va informati bine .... ori mai bine vedeti-va de treaba ! iar daca va place sa fiti retro sau poate nu aveti bani de una noua ... nu sustineti ideia ca alea din 2004( ca ex) sunt o bomba in miscare pe langa astea de ultima generatie ! daca schimbati un kit de lant , puneti un filtru sportiv , o toba sportiva ....... face multe ....una veche probabil sa aiba deja toate astea cand o cumparati .... una noua costa deja ea prea mult ..... si vi se pare ca e lipsita de viata ..... cereti parerea detinatorilor mai intai ... ! iar "horsman" la clasa 600 gsxr ----- sunt 3 modele diferite ..... iar la cel din 2004 .... deja locul acela de care vb tu in porbagaj ..... e la jumate !!!!!!!! iar sa iti iei o sportiva cu gandul de a face grand turism ..... bazandute pe locul acela din porbagaj ...... la k7 nu imi incapea nici portofelul cu setul de chei .....! luati-va fratilor motoare de grand turism ... poate asa o sa fiti multumiti , mari si grele !
  16. era in viteza 1-a si deschizand tot gazut brusc ... normal sa se intample asa ! plus ca era de cilindrata mare motorul !
  17. asa este , michellin pilot power sunt niste gume excelente ! am avut inainte de acest set michellin pilot sport si sunt mai bune , nu se racesc asa repede din ce am obs eu , iar daca e sa le compar cu ce am mai avut pana acum , dunlop si brigestone .... nu imi mai pun in viata mea acele gume o alegere buna sunt si metzeler rennsport de care am fost multumit chiar si pe strazi umede ! ! Mesaj completat pe curbe cu 190 o sa fii mai stabil , in schimb o sa devii un pic mai lent ( vb din propia experienta ), in schimb cu 180 o sa fii mai agil insa nu la fel de stabil ca si 190 ! la urma urmei depinde de tine cat de stabil esti pe curbe ))))) !
  18. cred ca la toata lumea le merge foarte bine motorul !
  19. poate ... insa sa conduci un monstru ca vtr1000 sp1,2 sau TL 1000 R iti trebuie experientza pe bune ... nici nu incape ca un incepator sa se suie pe ea .... e sinucidere .. nu iarta deloc aceasta motocicleta ... e grea si puternica in acelasi timp ... ori stii ce faci cand tragi de ea ... ori date jos si mai mergi o perioada cu alte mobre . Mergea bine pe curbe baiatul (VTR1000SP2) .... insa nu a reusit sa tina pasul cu mine .... la urma urmei ... daca o fi sau nu mai buna sau mai slaba ... e cel mai putin important lucru ..... eu am vrut TL 1000 R pt a avea o motocicleta mai scumpa la vedere ca sa zic asa ..... si in acelasi timp puternica .... si in acelasi timp sa fie neaparat Suzuki ! Asfalt Uscat !
  20. frumoasa drumetie , ai ajuns la circa 100 km de orasul unde stau eu , Trento , de admirat e ca ai plecat la drum singur , BRAVO ! undeva prin muntii aia ma dau si eu cu "bicicleta" mea ,strazile sunt excelente , insa nu tare agreez acele strazi care le/ai facut tu , sunt prea inguste si pline de restrictii ,Dolomitii sunt intradavar un loc unde sa te dai cu mobra , e supeeeeeeerb ! felicitari inca o data pt drumetie , eu inca nu am avut curajul sa plec la drum singur atata strada !
  21. bv , a iesit super bine ! acum ia si dai gaz !!!!
  22. re all ! dupa 2 ani pe gsxr 750 k1 si gsxr 750 k7 , adica dupa 70.000 km de rulat pe sosea + - ,am trecut pe TL 1000 R ... insa nu inainte sa ma interesez mai in amanunt despre acest model .....probleme in mod particular nu are modelul , sunt asa de multumit de el ca nu as mai trece pe 4 cilindri cat traiesc , e impecabil pe curbele deschise , ca un tren pe sine ( ca sa zic asa ).... insa am probat ,multe modele de motoare de toate cilindratele ca sa ajung sa stiu ce vreau , vazand anul trecut un SV 1000 S si stiind ca are acelasi motor , imi era frica sa fie cumva 250 km|h viteza lui maxima , insa nu a fost asa viteza lui e de 300 km|h deoarece am facut 290 km|h si mai aveam inca 1000 turatii pana la rosu si daca ati obs ca undeva intre 250/500 turatii le mai poti face pe rosu , e un monstru .... e cel mai monstru dintre toate motoarele ... a trebuit sa lucrez un pic la sistemul de franare , am schimbat si filtru aer stock cu un K&N ,iar tobele cu Arrow , iar gumele care le montez sunt michelin pilot sport , se consuma foarte repede guma spate , undeva la 4000 km , dupa fiecare ieshire fac cate o inspectie generala ( dupa ce am pierdut 3 shuruburi si m/i sa desfiletata scarita stanga pilot ) pt a fi eu mai sigur , am facut o "intrecere" sa zic asa cu VTR 1000 SP2 si ...... saracul de el nu are nici o shansa .... nici pe drept nici pe curbe ......asa ca chestie ca aud nishte voci pe aici pe forum ! Asfalt Uscat !
  23. re all ! am avut ocazia sa probez saptamana trecuta acest model cbr 1100 xx din 99" si am ramas oarecum impresionat , care are de gand sa isi ia una sa nu stea prea mult pe ganduri , dar ... am obs ca nu are amortizor de directie montat stock ..... ar trebui sa va puneti unul ,cei care aveti de gand sa va luati acest model , eu i/am simtit lipsa !
  24. are dreptate kelu ! daca tot ai deschis subiectul ..... baga mare, nu te jena !
×
×
  • Creează nouă...