Sari la conținut

Assisis13

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bragadiru
  • Carnet moto din
    2019
  • Motocicleta
    Boulevard c90
  • Numar Moto
    1
  • Club
    Archaic Knights București

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Red Rose 125, VL800

Vizitatori Recenți Profil

872 citiri profil

Assisis13's Achievements

  1. Hop și eu. Nu știam ca exista topic pt grasanele noastre:)
  2. Salutare! Stiti pe cineva care are coburi de vanzare ? Caut coburi rigide pt un Intruder VL800. Ms
  3. Salutare ! Am si eu un VL800 din 2004. Stiti pe cineva care face tobe de eșapament? Cele stock nu suna bine. Nu vreau sa-mi trezesc vecinii cand pornesc motorul, vreau sa bolboroseasca putin Ms Din 2007 :))
  4. Assisis13

    Honda sau Suzuki

    Salut ! Am scris mai grav..Nu mai agresiv. Reformulez..as vrea sa bolboroseasca dacă vroiam ceva agresiv, scoteam sitele. Nu vreau sa bubuie ..ci doar sa-i schimb putin sunetul.
  5. Assisis13

    Honda sau Suzuki

    Am revenit. Motorul e superb..la iarna o sa-i montez faruri aditionale, parbriz și baggere..Dar mai e ceva.. Bani de tobe V&H nu mai am..Dar am văzut un Shadow căruia proprietarul i-a dat 2 găuri în toba și suna f bine. Nu am apucat să-l întreb unde și cum a dat găurile alea...un sfat, ceva ? Vreau să sune putin mai grav
  6. Assisis13

    Honda sau Suzuki

    Da, da ! mea culpa ! am tradus spot light gresit. Le-am gasit pe diverse site-uri cu denumirea asta. Faruri adiționale e corect. Am văzut diverse modele de cruisere cu faruri aditionale montate și mi-a plăcut mult cum arata..de batwing nu mai zic deși, in cazul acestui model..Nu cred ca i-ar sta bine cu batwing..
  7. Assisis13

    Honda sau Suzuki

    Mulțam!! Asa e..toate la timpul lor. Deja ma uit dupa proiectoare
  8. Assisis13

    Honda sau Suzuki

    Arată bine...ce, nu imi iau doamna frumoasa ? :)) multam !
  9. Assisis13

    Honda sau Suzuki

    Gata, m-am decis !!!! E C800. Nu stiu care sunt diferențele între VL..C..si M800. Dar arată bine doamna asta !
  10. Assisis13

    Honda sau Suzuki

    :))) daaaa...Dar avantajele tehnice ale VL-ului au adus balanța la 50-50 sper sa o aduca astăzi VL-ul de la depozitul in care hiberneaza si va trimit poza. Nu eate postata la vanzare pe niciun site. Nu am postat doar ca sa ma bag in seama. Tin cont de sfaturile voastre la asta mă tot gândesc și eu..chiar dacă inima trage la shadow. O sa învăț sa iubesc si intruderul
  11. Assisis13

    Honda sau Suzuki

    Pfff..Ambele imi plac. Sunt stiluri diferite. VL-ul e clasic și mai vaca..shadow-ul e mai subțirel și are o alură putin. mai sport ca urmare a tuningului..de aici si dificultatea de a alege...incerc sa fac diferenta intre ele pe baza manevrabilitatii, fiabilității, service etc. Adică sa aleg și cu capul ca inima e împărțită în mod egal
  12. Assisis13

    Honda sau Suzuki

    Salutare, Trebuie să iau cat de repede o decizie și va cer sfatul ca sa reusesc sa înclin balanța:) Se da 1 bucată Shadow 750 din 2004, 23000 km, stilizata, cardan, carburatie, posibil necesar schimb anvelope (Nu au un nivel de uzura ridicat dar încălța motorul de vreo 3 ani), proprietarul nu a făcut nicio servisare dar nici nu a mers cu ea (din lipsa de timp, nu e samsar). Depozitata in garaj. Se da 1 bucată Intruder VL 800 din 2008, 21000 km, cumpărată de noua de actualul proprietar, cardan, injecție, anvelope cu talonete montate anul trecut, baterie noua. Servisare nu are anul asta.. Nu s-a dat cu ea. Aceeași poveste, proprietarul nu are timp sa se dea cu ea. Sta intr-un depozit. Ambele arată f bine. Ma tentează mai mult Intruder fiind mai tânără și având injecție. Dar trebuie să iau în calcul și întreținerea ulterioară, manevrabilitate (sunt începător), aftermarket etc . Asa ca sunt la 50/50 Diferenta de fost intre ele, 400 Euro..dar nu cântărește în luarea unei decizii. Multumesc mult!
  13. Salutare! pt un cruiser, ce anvelope sunt recomandate, cu camera sau fără camera ? mulțam!
  14. Salutare A durat ceva pana sa intru in posesia castii. Am tot taraganato pt ca m-am decis sa iau una portocalie. Am o geaca replica dupa Harley Davidson and the Marlboro Man (geaca purtată de Mickey Rourke)..are portocaliu pe ea asa ca am vrut și casca portocalie..Nu doar pt asortate e și vizibilă. HJC nu am gasit sa probez dar am probat Shark Spartan. Hm..nu mi-a placut..nu ma simteam ok cu ea pe cap. Au urmat aproape 4 săptămâni de medical și nu am putut sa ma ocup de achiziție. Pana la urma am decis să merg pe mana băieților de la Asfalt Uscat. Faini băieți! Foarte prompti. Am comandat vineri tot echipamentul (bocanci, Genunchere, cagula, antifurt de disc cu alarma, cagula, manusi și casca). Vineri m-au sunat si mi-au spus că mănușile și casca nu le au pe Stoc dar verifica de urgență la furnizori dacă le au pe stoc. Luni am primit tot mai putin casca ai mănușile. Între timp au Vb cu furnizorul dar și cu alți dealeri din RO si nimeni nu avea HJC RPHA 70 Viaspe stoc. Am schimbat luni comanda pt manusi (erau de culoare albastru inchis dar nu am fost atent cand le-am comandat pt ca voiam negre) și am renuntat la casca portocalie pt ca aveau negru mat pe stoc...poate îi fac un airbrush pana la urma..vedem. Azi mi-au venit și astea doua. Deci, acum am asa: Antifurt: Kodix KD6 Manusi: Rebelhorn Thug Pro Perforator Ghete: Falco Kaspar Genunchere: Dainese Casca: HJC RPHA 70 - solid black. Lant nu mi-am cumpărat încă. Oricum o voi tine în garaj la un prieten. Poate o sa-mi iau pt eventuale deplasări..vedem. Ce mi-ar mai trebui? Pt mine sau pt moto ? Mulțam!
  15. Salut ! La motor în mod cert nu ma bag la modificari. Nu cred ca ma bag de unul singur nici la Bat Exact în oraș ma încurcă, la viteza mica. Avand bratele scurte și totodată mai groase (sportul de performanță e bun dar dacă nu depășești 170 cm înălțime și pui masa musculara, pierzi din flexibilitate ), manevrarea pe loc sau cu 10-15 km/h, e mai dificilă. Pt moment echipamentul e prioritar doar pt mine. Doamna mea nici nu vrea sa audă de motor. Mai exact, nici nu stie ca imi cumpăr. Doar bănuiește și mai maraie din cand in cand la mine Casca imi iau HJC RPHA 70 Cizme Oxford (sunt de touring dar sunt putin mai scurte și arată ok. Protectie acceptabila). Geaca de piele cu protecții umeri și coate (o replică dupa geaca lui Mickey Rourke din HD și Marlboro Man. A fost filmul meu de suflet ). Mănuși și protecții de plastic. Am suficientă maturitate sa nu ma dau breaz si nici sa-mi fie rusine sa le port. Multumesc mult pt sfaturi. Raman dator cu o cinste, dacă apucăm să ne vedem vreodată.
×
×
  • Creează nouă...