Sari la conținut

PzKpfW

Super Membru
  • Număr conținut

    11.566
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de PzKpfW

  1. Pe lângă garanție, contează și experiența mecanicului cu astfel de operațiuni. Cineva care a mai făcut asta o dată pe un Monster din '95 dar în rest se coupă doar de japoneze nu prea este de încredere pentru mine. Din păcate pentru tine, dacă vrei să mergi la cineva cu experiență va trebui să faci ceva km. Pe de altă parte, ai motocicletă de touring, poți s-o iei ca pe o plimbare.
  2. La 701 SM nu am avut problemă până acum (2017), dacă are vreo importanță. Ce-i drept, pe stradă folosești mai puțin ambreiajul.
  3. Din câte știu, service autorizat Ducati vei găsi doar la București și la Cluj.
  4. Au toate VIN de Austria și sunt toate făcute practic pe aceeași linie, în aceeași hală la Mattighofen.
  5. Eu știu în București dacă te aranjează. Procedura este simplă teoretic: se desfac capacele de chiulasă, se verifică jocul la supape, se înlocuiesc pastilele care nu sunt în toleranțe. La Multistrada este ceva mai lung/complicat fiind mult plastic de desfăcut. ca să ai acces. Treabă de câteva ore.
  6. Este practic aceeași motocicletă ca și KTM 690 Enduro și Husqvarna 701 Enduro (alte plastice și culori, setări foarte sensibil diferite). Există un topic dedicat despre 690 Enduro R. Sunt aceleași motociclete, cu diferențele minore menționate mai sus.
  7. Când a fost? Aldeguer va merge la anul pe GP24, este deja decis.
  8. Pentru că Pramac ar fi însemnat atunci 2 ani de contract direct. Acum are o șansă teoretică să ajungă la echipa oficială. Dacă nu se concretizează, probabil merge la Pramac (plan B). Nu trebuie să-l bată pe Martín neapărat, trebuie să fie constant printre primii și să aducă puncte echipei. Nu se poate întâmpla fizic, este un singur loc disponibil la echipa oficială, și este al lui Acosta. KTM au încercat să mai obțină loc pentru o echipă "oficială" anul trecut poate tocmai pentru acest scenariu, dar li s-a refuzat. Mai mult, Márquez nu cred că vrea să aibă a 3-a motocicletă diferită în tot atâția ani. Evident că vrea și este la fel de evident că vizează locul lui Bastianini. Dar la cum arată lucrurile acum (cu Martín și Bastianini pe primele locuri în clasament) are relativ puține șanse. Iar în afară de Ducati, loc liber la echipă oficială ar mai fi teoretic doar la Aprilia - care nu a făcut nicio mișcare în acest sens. Sau s-ar putea întoarce la Honda în locul lui Mir și să-și aprindă o lumânare. Circumstanțial. În mod realist nu cred că Bastianini se va bate pentru titlu anul ăsta. Cu Martín va fi altceva.
  9. Deocamdată cred că Bastianini face destul încât să rămână unde este. Dar da, planul B este clar Aprilia acum. Ducati nu-l vor pe Martín adversar, dar nici nu vor să strice armonia dintre Bagnaia și Bastianini. Apoi mai este Marc Márquez - fie la echipa oficială, fie la Pramac.
  10. Așa și eu. Dar vine tare din urmă un puști din Mazarrón.
  11. Vorbesc din perspectivă de privitor obiectiv, care-l consideră pe Marc Márquez ca fiind printre cei mai talentați piloți din istorie. Are motocicleta de anul trecut, dar cred că la momentul de față (per total) este cam a 2-a cea mai bună de pe grilă. Un pilot de talia lui ar fi trebui (poate) să arate puțin mai mult pe un asemenea material. În același timp, îl compar puțin cu fratele, care are 1 an în plus experiență cu echipa și motocicleta (oarecum) și este pe nicăieri. A performat bine până acum? Absolut. Mă așteptam la puțin mai mult? La fel de clar.
  12. Oricum ar fi, este poate puțin dezamăgitoare performanța lui deocamdată, după primele 3 etape. Pe o notă adiacentă, Di Giannantonio este în continuare mai rapid ca Bezzecchi.
  13. Până să ajungă în pietriș era la bătaie sus. Și a căzut de pe locul 1. Mă întreb ce s-a întâmplat cu feeling-ul atât de pozitiv din teste cu GP24, care "rezolva toate problemele GP23-ului". Fie este ceva specific circuitului, fie este o problemă mai gravă. Personal mă bucur că avantajul celor de la Ducati pare să nu mai fie atât de evident ca anii trecuți.
  14. Foarte, foarte faină cursă. Excelent. Viñales constant (?!) și revenind de pe locul 11. Márquez la bătaie pentru victorie. Bagnaia în afara topului 4 în campionat. Acosta al doilea podium în trei curse. Bastianini pe locul 2 în clasament. Acosta pe locul 4 în campionat. Primul Ducati pe locul 3. Acosta viitor campion. Îmi pare bine că văd această eră a MotoGP-ului live.
  15. PzKpfW

    Automobile sport

    În SUA se estimează un preț de 115.000$. Probabil în Europa va fi același număr dar în €. Absolut trist.
  16. Chiar dacă nu câștigă, va fi în top și se va bate pentru locul 1. Și așa.
  17. Sunt destul de convins că se va bate pentru victorie. Cel puțin.
  18. Dacă iese campion anul ăsta, are foarte mari șanse să ajungă acolo. Logica de PR Ducati, aceeași ca anul trecut: campionul este de fapt pilotul nostru. Dacă nu, italienii ar putea opta pentru stabilitate (Bastianini) sau lovitură de imagine (Márquez).
  19. Iannone ar putea ajunge la BMW anul viitor dacă Bautista nu se retrage. Sursă.
  20. Sper pentru el să nu fie singurul motiv. Și despre Razgatlıoğlu se spunea același lucru când a trecut la BMW anul trecut, bani, dar în perspectiva în care germanii intră (poate) în MotoGP în 2027 și-i oferă lui Toprak un loc acolo, are mult mai mult sens.
  21. Și eu eram destul de sigur. M-a surprins cu totul. Clar s-a deschis o oportunitate acolo. Tot cred că Aprilia își va schimba cel puțin unul dintre piloți la anul. Iar Espargaro și Martín sunt prieteni buni.
  22. Respect pentru fidelitate. În rest nu prea văd vreun lucru pozitiv de spus. Yamaha până cel puțin în 2027 nu va conta. Se pare că "riscul" la care se referea în post-ul de acum câteva zile era de fapt riscul de a rămâne acolo și de a pierde câțiva ani, nu de a pleca. El știe mai bine ca noi
  23. Este clar o regulă care-l vizează în mod specific pe Bautista. Ceea ce pot înțelege, publicul vrea să vadă competiție, nu un pilot care domină. Totuși mi se pare injust față de el. Mai rău este că nu au reacționat cu nimic timp de 6 ani cât Rea a defilat cu Kawasaki, dar lui Álvaro i-au tăiat-o după 2 sezoane. În mod realist nu cred că se va bate pentru titlu anul ăsta. Va fi între Toprak și Bulega.
  24. Tocmai, Catalunya a fost relevant: este un circuit pe care nu mai câștigase, nici cu Yamaha. A fost ajutat de penalizarea lui Bautista și de lipsa de experiență a lui Bulega, dar a fost mai mult de atât acolo. Ceea ce nu este un lucru rău. Și Aprilia a făcut ceva similar cu RSV4, o motocicletă gândită pentru curse și abia apoi pentru stradă. Modelul de superbike a apărut (și concurat) dealtfel cu 1 an înainte să apară versiunea stradală. Și Honda au făcut la fel cu RC30 sau RC51, și Yamaha cu R7 (OW-02) de exemplu.
×
×
  • Creează nouă...