Sari la conținut

Wadu

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Wadu

  1. m-ati facut curiosi, cu sensul rotii de mers si al cauciucului m-am dus la masina pentru ca am cauciucuri sport acelasi model ca al motocicletei adica in V ...si surpriza ...sensul de mers este corect cum este la SV-ul acela.... pentru ca prima data roata atinge cu varful V-ului ...si trimite apa in parti in spate....daca ar trimite-o in fata ar trimite apa in mijlocul rotii, tot peste ea ar da...si ar forma mai usor acvaplanare...pe cauciuruci nu este desenata si directie cum trebuie sa mearga roata?...pentru ca la asa profil intotdeauna am vazut o sagetuta pe roti ...in ce directie sa se invarta. Scuze de OFF...Curaj ...sa mergi pe-asa frigornita mai ales descoperit pe moto ...si pe-asa zapada.
  2. Ce bine te-ai mai agatat de "prefer" ala...uita-te mai jos la PS...de ce te contrazici singur ? ...tu asta vrei, asta iti doresti ...crezi ca eu m-as bucura sa mori ?...M-as bucura sa nu faci victime...ca de murit ...daca esti inconstient si prost, beat pe-o roata si cu stalpu-n cap nu dau 2 bani.
  3. mori cu zambetul pe buze ?...daca mori si fara sa faci victime ...o sa zambim si noi. asta e tot luata de pe undeva, te-ai facut motociclist ca sa te sinucizi ?...sau te-ai facut din pasiunea de a merge pe 2 roti ...nu de a cadea de pe ele. asa la fel de bine puteai sa-ti iei o funie care costa mult mai putin asta este tocmai ce ziceam de cei carora li se fac RIP-uri zilnic. ai exact aceeasi mentalitate, postezi mult pe "accidente" dar nu inveti nimic...nu ne pari mai interesant acum sa stii ... ...sa dau quote din postul meu ? ..."povestiri sau minciunele" ? . nu ma pune te rog sa mai postez iar ca-ti fac un thread numai al tau de n-o sa-ti poti scoate capul, mc. PS: da-mi o replica...si convinge-ma ca nu am dreptate, ca-s un prost care vrb fara sa aiba un fir de care sa se tina.altfel,te rog, NU.
  4. si ma tot minuneaza "scrisurile" astea pe zi ce trece...caut ceva sa invat....dar invat ca de fapt majoritatea celor pe vitezane au EXACT aceeasi mentalitate ca protagonistul sau ca multi altii ...plansi la accidente...(la urma urmei norocul ti-l faci singur se poate sa te si paleasca si el de-aiurea. ...dar e mult mai mica sansa decat daca mergi ca descreieratul si nu te gandesti ce poate fi dupa coltz ..)si ne mai si miram de ce mor ca stupizii ...cand ei o cauta continuu si cu nerabdare(sa nu cumva saprinda 30 de ani...ca nu le mai da nimeni rip...pe forum...poate ca si asta e un tel in viata....sa incerci sa fii plans 2 zile de forumisti ...si dupa aia uitat pe vecie ...si poate si folosit ca amuzament la cat de prost a fost in viata...crezand ca e mai respectat sau mai bine vazut in ochi), sunt sigur ca statisticile alea cu cruisere dupa 40 de ani ,betii si ma rog ...sunt facute in mare parte in america ....am observat ca la noi doar atunci cand se linistesc isi iau cruisere ....nu cand se prostesc . jinx22 e punctul de pe forumul asta care ma distreaza cel mai mult...cu replicile inteligente si intortocheate psihologic...de fapt el vorbeste numai balarii din povestirile altora ...si probabil mare parte din ele minciunele .
  5. "3) sa traga concluziile necesare si sa vina cu solutii ca sa nu se mai intample unul de genul" ....atat e corect din ce-ai spus ....nu se face topicul sa-l plangi,daca vrei sa-l plangi te duci la el ...iti arati respectul parintilor si rudelor....pe cine crezi ca misti sufleteste zicand "RIP" pe un forum si aratand o floare ?... deci ...si tu ce-ai invatat din toate astea ?....ai invatat ca el a vrut sa se dea 5 metri cu 200 la ora, fara permis, fara motocicleta inmatriculata, prin centrul orasului si in mijlocul intersectiei omul ala daca scapa viu ...fara nici macar sa fie nevoie sa fi ranit pe cineva ...ar fi facut puscarie ...si stii de ce ? ...pentru ca nu era din nici un punct de vedere LEGAL...din orice unghi te-ai uita nu poti sa spui ca e corect ...sau ca e om macar ... pariez si ca o maimuta daca ar fi condus motocicleta aia isi dadea seama ca exista riscul sa ii iasa ceva in cale...si s-ar fi gandit la viteza pe care o are si spatiul de franare .. eu in orice clipa ...orice miscare orice spatiu in care nu am vizibilitate ...ma orientez si imi calculez spatiul de franare ...daca ar iesi cineva ...poate uneori sunt paranoic ...dar m-a salvat multe ori de pietoni care sar de dupa masini parcate sau masini care ies fara sa se asigure ...el nu a avut nici macar un gram de spirit de conservare....a cerut-o si-a primit-o ...de ce-l plangi ?alegerea a fost complet a lui ....nimeni nu l-a impins ...si daca tot dadeai replici din biblie ....sa stii ca nu Dumnezeu i-a apasat mana pe acceleratie.
  6. si spunea cineva de-aici ca o sa apara pokemonii si mari si mici ...imi pare rau de topicul asta dar ce scrie jinx22 acolo chiar ma prapadeste de ras ...inca nu am auzit sa iei sida de la tzantzar... dar...de ce sa plangi unul care ar fi putut sa omoare pe cineva ? ...cand poti sa inveti sa nu faci ca el ...in loc sa scrii "RIP" si sa zici ...ce om bun era..(poate era in casa,in cartier, dar pe carosabil era un intrus) mai bine citesti ...esti atent ...si nu repeti greseala lui ....pentru ca "prostul invata din greseala lui si desteptul invata din greseala altuia" ... tot de la jinx22... cica omul a vrut sa se plimbe si el 5 metri ...ca doar e om ...ca si cum ar fi cerut bicicleta prietenului sa faca 2 cercuri in jurul bordurii nimic nevinovat , nu? ...sa fim seriosi ...ar fi putut face multe victime in aia 150 de metri in care a alunecat motocicleta...si la viteza pe care o avea ....cred ca facea 50 de metri pe secunda ...nu 5 metri tura ...
  7. pai si ce cauta topicul pe motociclism ? ...asta ar trebui sa fie pe otv nu pe motociclism.ro ... nu era motociclist...si conducea o motocicleta inexistenta... prostia omeneasca.
  8. scuza-ma ...oricum ai mai multe infos decat mine ....eu m-am luat dupa google "technical specifications Bmw F650 GS dakar" ... Dry Weight / 193 kg (425 lb) acum nush ce si cum ...oricum mc de incurajari ..deci raman la ideea mea
  9. Salut.am tot cautat pe net de ceva timp(pana adun banii) o moto potrivita ptr mine 1.91/75 kg...de la supersport am sarit la cruiser si de la cruiser am sarit la enduro touring....am ramas cu sufletul la BMW F650 GS Dakar ptr ca cel simplu am inteles ca e mai micut...oricum am ajuns la concluzia asta gandindu-ma "ce vreau eu sa fac cu moto de fapt? " Supersport: Curse ?....neah ....ca pana ajung la pista fac curse pe strada.....ma tavalesc ...si n-am rezolvat nimic ...oricum am masina sa ma vitezonesc Cruiser : Cruiser e visul meu de cand sunt mic ....si eram asa fericit cand ma gandisem cum o sa arat pe un Suzuki Volusia 800....Fratiorul Lu' HD Fat Boy vrb vine...oricum arata frumos nichel tot.....dar m-am gandit si mai bine...intr-adevar calatoriile sunt visul meu,dar pe offroad ce fac cu 250 de kg si tot nichelul ala ?....si uite asa am ajuns la BMW Lumea vorbea numai pro pentru el....consum ...rezistenta...... , dar cand eram mai fericit ... vine cineva si spune....dar e Prea greu D'le....ca uite ....daca iei un ktm sau o honda TA ....zbori pe OFF ....deja intrasem in depresii cand m-au luat oamenii cu astea....si ma uit eu la "Technical specifications" Honda Trasnalp/KTM adventure 990/si asta micu' BMW F650GS Dakar (bine ....990 si 650 e diferit...dar cam astea erau exemplele date).....si ma uit ...unul are 199/191/193 KG fara benzina. Deci ...intrebare mea e : Cum oare e bmw-ul mai greu decat restul ? :| ca chiar is buimac aici ... Mc. Radu
  10. Frumoasa plimbare,sunt multi care fac poze ...dar nu reusesc sa le faca asa artistic ,dar si vremea cu norii aia atat de frumosi au ajutat mult.tocmai pentru asta am ajuns de la cruiser la ideea ca o sa-mi iau bmw F650 GS Dakar Tocmai pentru faptul ca poti sa vezi atatea lucruri/locuri pe care majoritatea motociclistilor/soferilor care nu au enduro le e practic "interzis".Din cauza pozelor ca acestea nu mai e doar o dorinta, ci e un vis. PS: puteti sa-mi spuneti va rog ce aparat folositi de au iesit pozele asa ....parca ar cuprinde mai mult spatiu:), Va multumesc. Radu.
  11. @Adam,in primul meu post am scris ca nu am putut evita un accident in care era sa mor ...cu toate ca eram in masina a intrat aproape fara sa franeze cu toate ca avea stop ...3 metri inainte sa intre in noi a inceput sa franeze...fara abs = acceasi viteza,avea 60km/h impact cu dacia mea de la munca...deci 90% masina a fost distrusa...a ramas o parte din portbagaj intreaga pentru ca m-a aruncat pe bordura si am intrat in alta masina parcata.ar fi fost foarte grav daca eram cu moto intr-adevar...dar in 5 ani de permis mi s-a intamplat doar odata...si asta mi-a fost o lectie buna,chiar daca cealalta parte are stop dar eu nu am vizibilitate, incetinesc...ca nu fac febra de la frana,dar in schimb nu ma doare capul dupa o trasnaie ca aia.cum am spus,e pacat ca multi invata din greselile lor....dar am putea sa invatam din greselile altora...sau ghinioanele lor. @scafbikes Ai dreptate,dar trebuie sa schimbam si mentalitatea oamenilor...
  12. Eu cred ca nu ati inteles ce-a vrut sa spuna @Mihai ...de fapt omul vorbea ca atunci cand este sigur pe sine accelereaza...si atunci cand nu este nu se risca, @Adam,tu spui de DN ca si cum ai spune ca ai fi singur pe asflat...nu poti sa mergi in linie dreapta cu limita de viteza si sa te simti sigur. este exact ce spuneam de pietonii care trec pe trecerea de pietoni fara sa se asigure...cu toate ca este dreptul lor , nu le garanteaza siguranta.chiar daca ai limita de 70,90km/h limita nu inseamna ca atata timp cat mergi asa esti in siguranta...inseamna ca tre sa fii in alerta tot timpul,de dormit poti sa dormi acasa....sau sa nu fii atent. @Adam, cand lovesti un caine pe autostrada cu 130km/h si dupa aia du-te si ia legislatia si bate cainele cu cartea in cap ...crezi ca o sa inteleaga?
  13. Mergi pe drum fara sa ai vizibilitate?...e o greseala,din pacate trista....nu poti sa acuzi vaca ptr ca i-a iesit in cale.... E atunci cand pietonii trec pe trecerea de pietoni fara sa se asigure,bazandu-se pe faptul ca e dreptul lor, intr-adevar e dreptul lor ...dar eu poate nu observ in secunda aia, sau nu mai am frane sau cine stie ce ...trebuie sa fiu precaut ca pieton, pentru ca el e cel vulnerabil,nu cel din masina...el poate sa-si piarda foarte usor viata pentru o neatentie...la fel si cand mergi pe banda ta si din fata iese unul in depasire...la fel nu poti sa te bazezi pe el ...ptr ca poate lui i se inneaca motorul si nu apuca sa intre inapoi ...sau cine stie ce alte 10000 de lucruri ce se pot intampla... la fel si greseala omului,cum animalul e imprevizibil,nu poti sa te bazezi pe el ca nu iese ...trebuie sa fii precaut chiar si pe verde....si pe drum cu prioritate....asta te ajuta sa eviti multe alte accidente. Nu ma indoiesc ca nu sunt si accidente ce nu pot fi evitate,pentru ca eu am trecut printr-o intersectie unde nu era vizibilitate la sensul perpendicular...si uite ca a trecut femeia pe stop(se grabea la munca) cu 60 de km/h....si mi-a intrat lateral in usa...ganditi-va cum arata dacia mea de la munca...si cam atat....pacat ca acesta a fost un exemplu trist....pentru ca putem sa ne imaginam ...si sa prevenim ...decat sa se intample si dupa aceea sa fim precauti.
×
×
  • Creează nouă...