Sari la conținut

Alex.R

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Suzuki V-Strom DL 650 (2006)

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F650GS (2002)

Alex.R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc mult pentru link-uri, am mai lamurit cate ceva. Cat despre drum va pot spune ca planul este sa-l facem in 16 zile si ne dorim sa fie un tur. Locurile din Rusia, Abkhazia si Georgia nu sunt turistice si tocmai de aceea cred ca merita vizitate.Va voi tine la curent cu evolutia turului si ca si mai devreme, orice informatii sunt binevenite.
  2. Salutare, Noi ne pregatim de un Tur al Marii Negre si am vrea sa stim daca mai sunt motociclisti care au facut traseul. Cautam sa aflam informatii utile legate de traseu, locuri de cazare, zone de care sa ne ferim etc. Plecarea va fi la jumatatea lui Aprilie. Orice informatie e binevenita. Alex
  3. Salutare, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu dimensiunea cauciucurilor pentru un Suzuki GSF 600 N Bandit din 1996? Am cautat pe site-uri si am gasit 2 situatii: 110/70-17 150/70-17 sau 120/60-17 160/60-17 Care e mai buna? Multumesc anticipat.
  4. Mersi. Mai am si eu o intrebare asa ca de proaspat V-Stromist....ulei il verific la rece sau la cald? A, si de unde reglez turatiile la relantii? am citit aici ca trebuie sa stea la 1400 de ture dar la mine sta constant la 1000 dupa ce se incalzeste si pe la 8-900 inainte.
  5. Imi poti spune si mie unde legi mansoanele? Am inteles ca exista o mufa speciala pentru cele originale...acum ma apuc sa o caut.
  6. abia am gasit topic-ul dar mi se pare extraordinar ce faci cu moto-ul. Asta ce de la un tipicar la altul Spor la treaba in continuare si abia astept sa vad rezultatul.
  7. Nu te contrazic dar eu Daytona am vazut pe cele mai multe mobre si chiar pe site sunt mai bine cotate. Apropo de azi sunt la 40€ asa ca e un moment foarte bun pentru cumparaturi
  8. Salutare, eu mi-am comandat de la Louis, manerele Daytona. Am vazut la multa lume montate pe mobra si mi-au spus ca sunt multumiti. Sunt la promotie acum 50€ si vin in max 2 saptamani. http://www.louis.de/_406250df24eb3b18fac83238cd31ed98bb/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=460&wgr=338&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=10032048 Eu unul abia astept sa le montez in weekend Le au si pe stoc la Kronau direct dar nu sunt la pretul redus daca te grabesti.
  9. Multumesc de ajutor cu rotile. M-am lamurit si linistit Vin cu o alta intrebare de incepator, trebuie sa-mi schimb uleiul...ce pun? Nu am schimbat ulei pana acum si nu stiu ce a fost pus inainte.
  10. Echilibrarea se face cand schimb cauciucurile. Dar Centrarea cand se face? Cum se manifesta o roata dezechilibrata? Dar una descentrata? Intreb pentru ca sunt incepator si poate nici nu-mi dau seama daca ceva e in neregula.
  11. Cine stie unde pot echilibra si eu rotile? Sunt destul de confuz cu asta, rotile cu spite se echilibreaza cu plumbi sau direct din spite? Multumesc anticipat.
  12. Am si eu o intrebare la cat sta temperatura la ulei pentru un F650GS? Incepand de saptamana trecuta am observat ca motorul se cam incinge in oras si sare de 90 de grade temperatura ulei-ului, ieri la intrarea in Bucuresti a ajuns pe la 96. Nu e suficient sa se aprinda becul dar mi se pare un pic cam mult avand in vedere ca nu au venit inca caldurile. Mentionez ca am verificat si completat apa (antigel) in radiator. Multumesc.
  13. Salutare, are cineva pentru un f650gs 2002: - scarita pasager dreapta - maner frana (amandoua rupte la o cazatura) - maner ambreiaj - doar daca este cel original (eu am o copie) multumesc, Alex Mesaj completat Salutare, are cineva pentru un f650gs 2002: - scarita pasager dreapta - maner frana (amandoua rupte la o cazatura) - maner ambreiaj - doar daca este cel original (eu am o copie) multumesc, Alex
  14. Si noi am avut versiunea scurta a traseului tau... Bucuresti-Ploiesti-Slanic-Alunis-Brebu-Cimpina-Ploiesti-Bucuresti. Foarte frumos drumul
×
×
  • Creează nouă...