Sari la conținut

petru_xxl

Super Membru
  • Număr conținut

    687
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de petru_xxl

  1. In logan break (mcv sai cum se cheama) a incaput bmw gs800 cu rotile si ghidonul scos. Petrica Ciobanu a reusit performanta asta
  2. Sunt nepretuite , preturi si detalii pe PM sau la telefon.
  3. Iti trebuie micrometru 75-100 mm si trusa de alejaz cu cala sa se incadreze la 100mm pentru a efectua o masura interioara exacta a cilindrului, atunci afli si daca este ovalizat, dupa care studiezi manualul de reparatie iar in functie de specificatiile de acolo iei o decizie. » Post actualizat in 11 Mar 2018 21:30 Am reparat un kawasaki klr650 si am gasit pistoane de cumparat cu 2 cote de uzura (diferenta de 1 sutime intre ele) dupa care urmau r1 si r2. A avut noroc s-a potrivit ultima cota de uzura.
  4. Am fost in seara asta si am facut programare pe maine, asta este o iau treptat si o aduc la zi.
  5. Multumesc mult, asemenea. Deja cu recompensa sunt pe calea cea buna sa o invat sa nu sara pe mine. Incet, incet ma documentez si ma ocup de ea. Am sa vad poate o dau si la dresaj, o studiez 1 saptamana 2-a sa vad ce o duce capul . Acum este in perioada de acomodare, miroase tot prin curte stabileste teritoriu, si-a primit o gheara de la motan deja, dar sper sa se inteleaga pe viitor .
  6. Am facut pasul, nu e chiar mica, are 5 luni si o cheama Sara ( pana vine fiumiu de la scoala probabil ). Carnet de sanatate nu are, are doar un vaccin facut, urmeaza vizita la veterinar si sa ma apuc de construit un tarc .
  7. Sa stii ca m-am gandit sa pun niste camere fake momentan. Rottweiler daca aduc acasa trebuie sa ma mut , totusi cred ca am sa merg pe amstaff.
  8. Astazi dimineata am gasit cainele mort in curte, avea 8 ani, ce s-a intamplat nu stiu, ziua statea in lant, noaptea il lasam liber in curte. Seara trecuta l-a eliberat fiul meu, a vazut ca nu e chiar asa vioi catelul dar nu a dat importanta, a crezut ca nu are chef de joaca l-a mangaiat si a intrat in casa. E nasol tare sa nu il mai vad, toata ziua aveam treaba cu el ba un mars la cusca, ba il mangaiam, mai o schema, mai o figura. Pe alta parte, nu demult s-au mutat langa mine niste tigani dubiosi, eu in curte am motociclete, atv-uri la reparat, poarta o tin legata cu lant si lacat noaptea dar totusi daca vine vreunul la furat nu il impiedica aspectul asta. As vrea acum sa imi cumpar un amstaff, am citit putin despre ei pe net, lui maicamea ii este frica de asa un caine chiar daca i-am explicat ca nu e agresiv cu membrii familiei. Habar nu am ce sa fac. Daca imi iau un amstaff si o simte pe maicamea ca ii este frica ce se poate intampla? Ciobanesti sau alti caini cu parul lung nu as vrea. Voi ce imi recomandati, pe scurt un caine de curte, iubitor cu familia si agresiv cu strainii?
  9. petru_xxl

    ZZR-1100

    Merci. Urmatorul upgrade sunt franele fata, am achizitionat de la userul Conquistador ce dezmembreaza un zzr 1400, pompele de frana si de ambreiaj ( super om, recomand), de la altcineva (in urma unui topic pe forum) etrierii de suzuki gsxr 1000 k1, ce se potrivesc cu mici modoficari, iar furtunele de la un prieten din Focsani, date jos de pe un zzr1100 el a pus furtune mai lungi in urma unor modificari. Sper ca dupa montaj sa franeze cum trebuie motocicleta, nu eram multumit deloc de franele stock. » Post actualizat in 27 Mar 2018 20:15 Update. Usor, usor acuma are toate comenzile de zx14. Deabia astept sa o scot la plimbare.
  10. Merci de feedbackul pozitiv. Dupa mecanica si iar mecanica, nu am mai avut nici un proiect sa ma destresez, asa ca intr-o seara ma uitam la niste discuri de frana vechi si am zis sa incerc sa fac ceva cu ele. Asa ca am facut o secure si o moto din suruburi vechi (si o piulita noua )) ). Mai am proiecte de secure, va urma... .
  11. Astazi impreuna cu un prieten am schimbat farurile la masini+becurile night breaker unlimited, am facut foto special pentru topic acesta sa se vada diferenta. Eu pot spune ca e diferenta mare, vad mult mai bine cu becurile astea, am schimbat farurile din cauza fazei lungi mai tare era oglinda dusa, la Mercedes Vito pentru lunga are oglinda separata, una peste alta se merita investitia, am sa il schimb in curand si la moto.
  12. Cumpara ceva mai mare, cata putere vrei sa dezvolte un motoras de 49cc. Crezi ca daca il delimitezi o sa zboare? E conceput asa pentru o fiabilitate mai mare sau vrei sa schimbi seturi motor la 2 saptamani.
  13. La ziua 4. Suceava-Radauti(muzeu, gradina zoologica)-Putna-Marginea(ceramica, atelier olarit, tine de oale in special )-Sucevita-pasul Palma-Gurahumorului-TransRarau(sus ai o bifurcatie pe care ai sa faci stanga sa vezi pietrele, la coborare spre Vatra Dornei ai sa ai drumul mai rau, asta vara il peticeau dar se merita de mers chiar daca injuri). Daca vi prin zona si nu te descurci sau vrei sa faci o pauza de cafea, apeleaza cu incredere. Ai mare grija la trafic pe tot judetul Suceava.
  14. Pai daca ti se pare scumpa manopera poti sa bagi tu degetelele acolo si sa iti schimbi singurel piesele, eu ca sa schimb o distributie iau 100euro manopera nu stiu daca e mult sau putin, eu atat consider ca este ok ca sa imi aloc timpul pentru asa ceva, daca cineva considera ca e scump nu ma intereseaza, poate sa mearga la altul sa o schimbe. Asta le-am spus si celor mai buni prieteni fara nici un fel de suparare. Vad ca ai grija de moto, nu te juca cu intinzatoare manuale, schimba lantul de disributie daca tot vrei sa faci o treaba, daca lantul este intins ce treaba sa mai faca intinzatorul original, iar daca fabricantul considera ca e ok intinzator manual ii punea el din start si iti specifica sa il intinzi odata la n/km/ore de functionare.
  15. Am eu un set, atasez foto indata. » Post actualizat in 10 Dec 2017 09:41 Trebuie putin curatate, pret la intelegere. Radauti, tel. 0773727509
  16. Suportul pentru aparatele de sudura l-am facut din resturi de teava patrata ce le aveam prin gospodarie (de asta nu am foto din timpul constructiei), rotile sunt de la un pat de spital, e usor de tras prin garaj, mai trebuie sa ii adaptez franele pe roti dar nu ma deranjeaza cu nimic deocamdata. Eu zic ca a iesit destul de bine avand in vedere ca e facut din resturi .
  17. Este corect, doar ca nu stiu cu ce se ocupa clientul , ma gandeam ca nu stie nimeni , oricum din prietenii mei nu a stiut nimeni ce sunt si sunt cativa care au legatura cu spitalele. Urmatorul post il fac cu suportul pentru aparatele mele de sudura.
  18. M-am inspirat de aici: http://dcknives.blogspot.ro/p/2-x-72-belt-grinder.html?m=1 doar sistemul de intindere a benzii si reglare e mai simplu al meu ( asa cred ), bine ca am baza de acum accesorii am sa le construiesc incet cu incet. Iar primele piese facute pentru un client sunt astea, nu spun ce sunt va las sa ghiciti , sunt din inox si atasez si foto cu materialele din care au fost realizate.
  19. Cea mai noua treaba e beltgrinderul, mai trebuie vopsit cadrul, dupa ce l-am facut si am lucrat cu el imi era ciuda ca nu l-am realizat mai repede. E facut pentru banda abraziva de 50x1800mm, asta se gaseste in comert. Urmatorul post am sa pun niste piese realizate cu el. Dar la prima proba am ascutit aproape toate cutitele din casa cu banda de granulatie 240, doar asta am avut de proba cand l-am realizat, au iesit brici .
  20. Fac curat nu am timp de vandut , am sa fac un topic si despre campaniile umanitare pe care le desfasuram in zona Radauti.
  21. Donez 2-a unitati, 2-a boxe si un picup. Radauti 0773727509 cel mai bine telefonic
×
×
  • Creează nouă...