Sari la conținut

mickeydoo

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mickeydoo

  1. mickeydoo

    BURSA LOCALA

    Salutare, Vand si eu o bunicutza http://www.okazii.ro/motociclete-yamaha/yamaha-virago-xv535-1995-a170109942 Virago 535, an 1995, inmatriculata - 1550 EUR negociabil. Mai multe detalii in anunt.
  2. mickeydoo

    Ajutor&asistenta moto!

    M-am gandit sa zic si cum s-a rezolvat, nu doar sa scriu si sa cer sfaturi. Le multumesc si celor care au raspuns dupa pt a ma ajuta cu transportul. Am rezolvat in seara aceea cu un alt tip foarte ok. Am dus-o la SF Moto (unde btw am avut o experienta placuta in ciuda costului pieselor de inlocuit ). De pornit a pornit dupa schimbarea bujiilor, dar nu mergea bine. Lipseau niste o-ring-uri foarte mici din carburatoare (mana ultimului "mecanic") care le-am rezolvat cu kit-uri de reparatie, flansele de admisie erau aproape crapate - le-am schimbat, o diafragma era sparta - schimbata. Pe langa toate astea, rezervorul superior (cel vizibil) e cam ruginit pe interior si cam baga mizerie in cel mare si apoi in carburatoare. Rezervorul mare a fost curatat - ocazie cu care s-a gasit o cantitate surprinzatoare de ulei in benzina. Nu intrebati de unde, ca nu stiu. Concluzia e ca am cumparat o motocicleta care a stat mult si care a fost gestionata mecanic de amatori sau rau-intentionati. Sa speram ca nu mai descopar prea multe. .... acum țăcăne ceva la motor - cilindrul din fata, sus ... vom vedea.
  3. mickeydoo

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare, Pentru un Virago din 98 are cam putini km si are cam multe accesorii pe ea ca sa coste doar atat. Adica ... trebuie sa iti pui intrebarea de ce ar vinde-o asa ieftin cel din Italia de unde cumpara ei. Sissy bar eu n-am vazut sa aiba (scrie in descriere ca ar avea). Eu am luat un 535 din 1995 de la ei in iarna cu vreo 1500 eur si are carburatoarele cam coapte. Cam regret ca am luat de la ei. Garantia aceea de 1 an (la fel ca si service-ul lor) lasa muuult de dorit. Ia-ti Virago 535 ca-i faina, da nu de acolo si nu aia.
  4. mickeydoo

    Ajutor&asistenta moto!

    mersi. Incep de la filtrul de benzina si ma duc mai departe. Problema e ca asta are un rezervor undeva sub sa si e destul de greu de demontat ... Cred ca tot ajung pe la ceva service. » Post actualizat in 06 Aug 2014 12:48 Salutare din nou! Imi puteti recomanda pe cineva care poate sa imi transporte motocicleta din Manastur pana la SF Moto pe calea Baciului? Maine as vrea sa o duc, dupa 17:00 preferabil. Stiu ca era cineva pe forum cu tractare moto in semnatura dar nu-l mai gasesc nicicum. O zi faina tuturor! » Post actualizat in 07 Aug 2014 08:54 Nevermind ... am gasit o platforma care sa mi-o transporte. As fi vrut sa dau de lucru cuiva de pe forum, dar acum asta este ... august ... concedii.
  5. mickeydoo

    Ajutor&asistenta moto!

    Salutare, Am o Yamaha Virago 535 din 1995 care aseara dupa ce am pornit-o si a stat putin cu socul tras (aprox 1 min) la cam 50% s-a oprit brusc. Am mai reusit sa o pornesc, insa se simte ca merge impiedicat si ramane putin timp pornita dupa care se opreste iar. De dimineata am mai incercat o data dar am mutat alimentarea din rezerva. A pornit cu socul (dar mergea mai slab), am lasat socul, am tras putin de acceleratie si dupa doua secunde s-a oprit iar. Intrucat aseara era bezna si azi de dimineata ma grabeam la servici am lasat-o asa si n-am apucat sa verific nimic. De mentionat ca Benzina sigur este in rezervor (e chiar cam 85% plin). Filtrul de aer l-am schimbat de aprox 1 luna. Am inca "garantie" de la Sermoto, insa si acolo trebuie sa o duc eu sau sa platesc costurile de transport. Mecanicul la care am mai umblat (nu de la Sermoto) e in concediu Ce sa incep sa verific sau ce imi recomandati sa fac? Stiu ca rezervorul superior (cel mic de aprox 3 litri) are un strat subtire de rugina si mi-e sa nu fi intrat rugina impreuna cu benzina in carburatoare. Mersi anticipat!
  6. Ca incepator (sau chiar cu experienta 0) trebuie privit cu atentie intr-adevar, dar e de luat in calcul faptul ca are 24 de ani filmarea. De exemplu, ei recomanda 100% frana fata si 0% frana spate. E bun video-ul, dar e bine sa vezi si altele mai recente, sau macar sa citesti comentariile de pe youtube. Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...