Sari la conținut

B.B.

Super Membru
  • Număr conținut

    19.517
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de B.B.

  1. Eu cel mai tare o sa rad de Method. Cum stie el toate alea, ce bani imparte Gigi, cat de primadona e Marcheza, cum ii fura sandvisul lui Pedrosa sa alerge ala flamand (dupa ce ca era slab, bietul Dani), etc. Ce mai, eu am impresia ca toti greii din motohepe se consultă cu Method cand iau o decizie.
  2. Pe mine deja ma apuca rasul cand vad cum faceti voi scenarii despre unde o sa mearga Marquez. Va spun a mia oara, e MARC MARQUEZ nu e Jorge Martin sau Bastianini sau Bezzechi sau mai stiu eu cine. E 8x campion mondial inca in viata si inca concurand si avand 31 de ani, nu 42.
  3. Nu are cum pt ca merge la Ducati alaturi de Pecco.
  4. Si a fost si asa nustiu cum, parca a oprit un pic in dreptul lui de i-a arata un deget apoi a trecut ca trenul si si-a vazut de drum. Daca are noroc MM si nu se mai varsa prea mult si nici nu-si mai rupe alte oase, o sa demonstreze tutror, inclusiv tie ca este un mare mare mare campion pe langa care Peccolino e doar in fasa. Uite, stofa de campion fara urme de carton pe el deloc: Acosta.
  5. Best overtake voted by the fans: https://www.facebook.com/reel/393854220224769 Frumos, eu nu o vazusem ca eram pe moto la inceputul cursei.. dar cam asa se trece pe langa carton.
  6. Da, pai tocmai, Pecco Banania nu este unul de-ala, trebuia sa isi vada de treaba. Scuze ma intereseaza baschetul si Jordan asa de mult ca si ortodoxia crestina.. EXACT! Lasa ca "performezi" la a fi tare in tastatura pe forum.
  7. Tie chiar ca iti trebuie un clip de desene animate ca sa intelegi, nu pricep cum poti sa te incapatinezi intr-un anumit mod de gandire si sa nu mai iesi din el. E incredibil. Tu tratezi cazul ca pe o incercare de depasire a lui MM la Pecco si ce spui tu este perfect justificat, nimeni nu sta ca momaia si se lasa depasit, hai treci frate ca nu am chef. In cazul nostru MM il depasise deja pe Pecco si pe Pecco l-a mancat in poponeata sa incerce sa redepaseasca in acelasi viraj intr-un loc destul de ciudat si iesind si el larg la fel ca MM. Pecco avea intre marginea din stanga a suprafetei de joc si carena lui MM cam 3-4m in plm, dar nu, el a ales sa intre ca bivolul in Marquez care la randul lui incerca sa reintre pe senalul navigabil si sa nu se duca in mal in partea cealalata. Pecco avea doua optiuni: 1 - sa isi bage pwla si sa-l lase in pace pe MM 2 - sa incerce sa revina in alt viraj un pic mai incolo daca avea asa mare ritm de tren intercity de mare viteza, Dar nu, el s-a incapatanat sa rezolve problema pe loc, ca doar el e marele campion .. de carton.
  8. Tu unde te uiti de ai comentatori de-astia? Daca nu sunt indiscret..
  9. Nu, putea sa gândească logic ca pentru 2 puncte nu meritau sa cadă amândoi. Știa cine e Marquez.. Adică s-a băgat intr-un clinci riscant pt doua puncte amărâte. MM era mai rapid ca el din moment ce a ajuns sa-l poată depăși.
  10. Ducati.... ..... ............. ................ O fi ea cea mai buna dar la sfarsitul zilei tot Ducati este...
  11. In zona sunt doar cateva orasele mici, Spielberg ala e cat Faurei.. si mai e unul langa, posibilitatile de cazare in pat sunt doar la ceva pensiuni/moteluri care sunt book-uite cred ca cu un an inainte. Nici nu mi-am pus problema.. pt mine daca gasesc un loc legal unde sa pun un cort e OK. Dorm si sub cerul liber, ma doare in pla. Dar cum in Austria nu merge sa iti pui cortul in livada cuiva sau in vreun sant.. am zis na, sa fiu in randu lumii si sa am unde bea o cafea dimineata si unde sa ma spal.
  12. Ai de plm.. pai tu crezi ca se intra la buluc sau cum. Sunt campinguri private. Am incercat la unul si era full abia la al doilea de pe lista am MAI găsit loc.. @Method Cel unde am rezervat e asa: 25eur de persoana/ noapte. 20eur o taxa unica de motocicleta sau 40 masina sau 60 camper/rulotă. Platite o data indiferent cat stai. Deci eu platesc 3 nopti 75 eur + 20 motocicleta= 95euro. O sa ajung acolo vineri dupa amiaza si plec luni dimineață. Iar biletul de GP general entrance este 135 euro.. nu imi iau tribuna sau alte chestii, prea scump.
  13. Camping chiar langa circuit. Cort o sa am. Scuze de exprimare, pt mine cazare reprezintă un loc unde pot sta peste noapte
  14. Ma gândeam dar am văzut ca ați fost blânzi cu MM, am deschis acum cu frică forumul mă gândeam ca iar gasesc "crashquez" și alte alea si ma ofticam si nu mai scriam nimic ever!! Btw, mi-am rezervat cazare pt Spielberg in Aug si mi-am găsit si partener de drum si weekend. :yes:
  15. Ca nu iti place ție asta e partea a doua. Mie imi plac americanismele si mi-au plăcut si majoretele si am salivat la cururile lor. Stim toți că ești rusofil. Mai rusofil ca rușii in plm. Vezi ca șepcile alea moto sunt si au fost inventate tot de ei, se cheama "baseball cap". Cine s-a pocnit cu cine in primul tur? La un moment dat MM a pierdut si niste aripioare parcă.. (nu ca i-ar fi trebuit)
  16. Ieri am dat o tura prin Serbia pe clisură.. 600km de la Timișoara până la Timișoara.. Tm - Kovin - Golubac - Drobeta /Portile de fier - Orșova - Caransebeș - Lugos - Tm. Când era 21:30 eram in Petrom la intrarea pe autostrada la Lugoj, mi-am pus telefon pe PrimaSport si sunet in casca si am plecat dar n-am putut urmari deloc, doar ascultam comentariul.. Aglomerat nebuneala, tiruri, nrbunie, intuneric.. La un moment dat nici nu mai intelegeam cine e pe 1 pe 2. Ba era Pedro, ba Martin, ba Marquez,..exact nebunia din cursa o aveam eu in trafic.. la un moment dat dupa Lugoj tot sensul de mers pe autostradă pe avarii.. incetinit de la 130 la 0 in cativa m. Am crexut ca e ceva accident dar nu, era doar aglomerat. Am ajuns acasă, mă arunc pe canapea.. tocmai depășește MM pe Acosta.. yes yes ce frumos...apoi dezastru. Imi venea să plang!! Asta e, Cabron e Cabron.. iar a avut un scurt in procesor acolo.. nu s-a putut abține.. In rest.. Vinales fenomenal, bravo lui!! Mișto cursa!!
  17. Iar nu cred că ajung sa vad cursa.. e pe PrimaSport2? Incerc pe telefon..
  18. Eu il vad bine pe MM, cu coroniță. Pedro n-are decât sa vina pe locul 2.
  19. Eu am spus de tupeu in sensul ca după părerea mea depășirea la Marquez a fost făcută fără sa gândească prea mult, a fost gen " hai mă ca mă grăbesc, da-te" cand era evident ca MM merge la ceva strategie si nu i-ar fi permis in veacul vecilor sa treacă .. se rupea in pietriș si nu îl lăsa.. Nu pe COTA unde toti ochii erau pe el. Drept urmare MM nici nu l-a lăsat prea mult iar apoi hârjoneala cu JM a lui Acosta l-a ajutat pe MM sa ia ceva avans. Acosta mai trebuie sa înțeleagă ca mobra aia nu e Ducati si ca MM si JM sunt (încă) cateva clase peste el. Pe de altă parte, iar.. mă intreb cum se uită on oglindă după cursă Binder si Jackass...
  20. Acum ma gândesc cum o sa arate la anul echipa Aprilia cu un Vinales copt și mulțumit si ne-certat cu nimeni din echipa si coleg cu Martin.. Ar fi interesant. Iar anul asta cum ar fi ca batalia la campionat sa se dea strâns între ăștia 3 de azi si Pecco si Enea pe nicăieri. Chiar ca e silly season. final de sezon: 1. Vinales 2. MARTIN/Marquez 3. Acosta. --- Daca o mai tin asa il trece Gigi pe Pecco pe GP23 ... Hahaha
  21. Ete caca.. MM a mers binișor. Motocicleta campioana e aia cu rosu si lenovo. Vinales ăla nu stiu ce a băut in ultima vreme.. daca lui ii trebuie doi ani sa se invete cu o mobra prin 2028 poate ia si un campionat mondial.. -- Nu vreau sa par rautacios dar la tirbuson cred ca e un amestec de talent si tupeu. Adica hai sa dam in ea ce plm. Pana cand nu se mai poate. Pare ca are tot ce trebuie baiatul dar inca nu e copt.
×
×
  • Creează nouă...