Sari la conținut

Frezzzatu

Membru
  • Număr conținut

    178
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Frezzzatu

  1. La un accident intre doua vehicule, vinovat este intotdeauna conducatorul in stare de ebrietate chiar daca nu din cauza lui sa produs accidentul. Eu am fost la un pas de moarte din cauza unei carutze(americani la furat de fiare) ce circula pe un drum comunal, neiluminat, noaptea.Caruta era fara nici o semnalizare iar din fata circulau alte masini ce imi opturau vizibilitatea din cauza farurilor. M-am ales doar cu cateva julituri pentru ca mergeam incet, daca mergeam mai tare ajungeam si eu la stiri. Americanii si-au vazut linistiti de drum
  2. Frezzzatu

    BURSA LOCALA Brasov

    Ms de pont,dar au dot 05-06...nu m-a dau banii afara din casa dar sanatatea mea e mai pretioasa
  3. Frezzzatu

    BURSA LOCALA Brasov

    Caut sa cumpar o pereche de gume pt o vitezana, de preferat noi sau aproape noi, la un pret decent.Cine a cumparat de curand sau are la vanzare sa dea un semn. Dimensiuni: 180/55 ZR17 73W 120/70 ZR17 58W
  4. Stiu pe cineva mai mic de statura ce tot scapa motocicleta pe jos cand se oprea pe loc si nu ii mai pornea vre-o 10 min dupa.
  5. Se arde siguranta de la releul de pornire (30A)
  6. Arata foarte bine. Sa ai parte doar de experiente placute alaturi de ea!
  7. Recomand sa mergi la service. Si mie mi le-a schimbat cineva in spatele blocului si dupa tot imi curgea. La final am ajuns tot la service doar ca am cheltuit dublu.
  8. Normal ca il poti manca. Pofta mare Inca nu e zapada la brasov...doar a fulguit asa un pic, oricum nu-mi fac probleme, mi-am pus gumele de iarna )
  9. Nu are nimic, nici cand mergi la spalatorie si o spala cu jet puternic nu se intampla nimic, nici cand te prinde ploaia pe drum, insa ai doar avantaje daca pui o husa pe el...si eu il tin in timpul sezonului afara insa il trag langa bloc sub un balcon.
  10. Buna! Un pret pentru vopsit doua jante moto Gsx-r, culoare green candy. Multumesc
  11. Eu iti recomand sa-i bagi benzina buna prima data, am patit si eu sa nu urce in ture si sa imi moara motorul in mers de la benzina de proasta calitate.
  12. Nu se inchide automat...ramane deschisa...la protectie e la fel ca un open face cand e deschisa...eu am un Airoh si a rezistat eroic la un impact de 100 la ora cu asfaltul, inca o folosesc.
  13. Daca esti fumator poti fuma in timp ce conduci ), daca iti curge nasul sau te mananca ajungi la el fr probleme, daca iti vine sa stranuti sa nu stropesti interiorul...poti manca seminte
  14. Cu bateria dusa am avut si eu probleme anul trecut si il porneam impins...si becul de ulei ramanea aprins pana se mai incarca putin bateria iar cand a fost bateria descarcata mai tare ramanea becul aprins si acul de la vitezometru sau turometru (nu imi mai amintesc) nu mai mergea.
  15. Am gasit aici un clip in care un mos il da jos pe ambele parti si totusi motorul pare ok.
  16. Foarte frumoasa motocicleta. Sa ai parte de mult asfalt uscat cu ea. Sper ca ai facut full CASCO la ea ca la cat plastic e pe ea daca o dai de doua ori pe jos reparatia te costa cat una noua.
  17. Eu am luat anul trecut un Srad din '98 si am avut un accident drastic, finalizat cu un impact frontal cu o masina. Ma costat foarte putin reparatul si motocicleta merge foarte bine si acuma.Sunt foarte multumit de ea. Spun asta pentru ca si eu am ales intre Hornet si Srad. Nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi dar cred ca, conteaza foarte mult la achizitionare si ce iti place tie dar si ce moto detin prietenii tai. Ai mei toti au SS si merg cu viteza si este obositor sa te ti dupa ei pe un naked...nimeni nu cred ca vrea sa mearga la drumetii singur
×
×
  • Creează nouă...