Sari la conținut

vale

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vale

  1. asa 'functionez' acum, cu o foaie din asta peste geaca de vara. doar ca aia nu prea ma lasa sa bag multe layere pe dedesubt pentru frig. Am si o alta geaca mai larga, dar m-am saturat sa imbrac 2 bluze si un breaker, mai ales ca ca nu e ca si cand merg sute de km si e posibil sa mi se faca cald/rece. `Doar acasa-munca. O geaca de iarna corespunzatoare mi-ar fi suficienta. dar prefer sa fie intr-o culoare "stridenta"
  2. Si eu as fi in cautarea unei geci de iarna (merg cu scuter all year) dar vreau ceva super deschis la culoare: alb sau verde. Desi toti producatorii se lauda cu protectii, reflectorizante si alte rahaturi, nu produc in astfel de culori. Deci daca stiti vreun model care sa intruneasca aceste doua cerinte iarna+hiviz, dati un link. PS: bikehub.ro /= thebikehub.ro
  3. Si cum a fost? Ca as pleca si eu pe undeva sapt viitoare si mi-as lasa motorul in apropiere.
  4. vale

    Casca fara bureti

    stiu ca fara ei e zero efectul de protectie, chiar se simte asta. Dar cum fara nimic pe cap nu puteam pleca, am zis sa merg asa. Sa inteleg ca de fapt aerul care intra in ea prin ventilatii sau neetansari si "loveste" captuseala cu burete, formeaza zgomotele alea naspa de pana acum?
  5. vale

    Casca fara bureti

    Sambata mi-am spalat buretii de la un hjc is17. I-am dus la uscatorie si am uitat de ei pana azi dimineata cand a trebuit sa plec la munca. Nu puteam deranja persoana ce are cheia de la respectiva camera asa dimineata asa ca am plecat fara bureti. Mi se balanganea ca naiba pe cap. Dar cum am o pozitie dreapta pe scuter (si un drum destul de scurt) nu a fost chiar greu de mers cu ea in starea in care era. Ce am remarcat a fost insa ca au disparut suieraturile, tiuiturile si alte zgomote pe care le auzeam pana acum (casca e ieftina, nu aveam mari pretentii de silentiozitate de la ea), in acelasi regim de viteza 50-60km/h. Auzeam strict motorul si 'natura'. La intoarcere, pe un pic de ploaie si vant, acelasi feeling. Nu imi pot explica fenomenul, poate aveti voi vreo idee.
  6. vale

    Kymco Fanclub

    Un bump al topicului ca tocmai ce mi-am luat un Downtown 300i ABS. Astept sa revina oamenii la birourile anaf si inmatriculari ca sa ma pot bucura de el.
  7. Cum anume se transmit datele catre 112? Sms aprobat de ei si in momentul in care il primesc se activeaza “din oficiu”. Nu de alta, dar atu sunat vreodata la 112 sa reclamati ceva? Suni...ii dai datele unei doamne....aia te redirectioneaza catre politie, pompieri sau ce vrei tu si apoi o iei de la capat cu explicatiile privind numele, adresa, telefonul etc si dupa 2-3 minute (daca ai noroc) se ajunge la subiect.
  8. vale

    SCORPION - Discutii Generale

    poate nu toti ati vazut anuntul asta: /index.php?/topic/738222-vand-casca-noua-scorpion-exo-1200-air-hornet/
  9. Pentru cei din sectorul 2: - taxa inmatriculare - se plateste la Oficiile postale (60 de lei) - taxa talon - se plateste la CEC (37 de lei)
×
×
  • Creează nouă...