Sari la conținut

piticusmecher

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de piticusmecher

  1. Practic ce te-a enervat ? Ca la + 80 inca merge si poate ,ca a mers mai mult ca tine,nu poti sa treci peste fara sa scrii rautati ? On Multumim pentru tot ce faceti si ne spuneti si noua !
  2. Multumim !!! Craciun fericit si tie !!! Sa ne aduca Mosul tot ce ne dorim (si cate doua craciunite) !!! Craciun fericit tuturor !!!
  3. Si sa facut si initierea !!!La Tg.Secuiesc la intalnire !!! Foarte multumiti !!! Multumesc,din nou, Marcel !!!
  4. Buna Dimineata Azi nr.rosii ,vineri la RAR saptamana viitoare o inscriu si apoi timp sa fie !!! Multumesc Marcel !!! Recomand cu mare bucurie !!!
  5. Salut THRACVM RC Suceava 2nd Motorfest organizeaza doua evenimente , 4-6 august si 1-3 septembrie ???
  6. Repede sa te faci bine!!! Sanatate !!!
  7. Tatal meu a fost din Humoreni ! Eu am petrecut niste vacante faine acolo cu bunicul meu Silvestru(Solovastru)cantor la biserica,dascal,iubitor de horinca si muieri !!!
  8. Bun,aromat gustos,peste Metaxa 7(nu da-ti cu pietre,e gustul meu).50 lei de la L.I.D.L. @SenorPinkMultumesc pentru sinteza de mai sus !
  9. Metaxa 7 prea aromat,dulce pentru gustul meu. Am pus felie subtire de lime a fost ceva mai baubil. Dpmdv prea aproape de lichior !
  10. Mi-am pus odata un cub de gheata in whisky si nu mi-a placut,asa ca am renutat la idee !
  11. Multam ,ramane la mine !!! In urma recomandarilor de pe acest topic urmeaza sa comand si eu o sticla . Oare chiar nu merge fara gheata ?
  12. Metaxa 7stele,0,7l din comertul romanesc ,primit cadou. N-am baut niciodata. Il tin pentru mine sau il fac cadou ? In general sunt bautor(amator) de bourbon ! Multam de sfaturi !
  13. Imi place cum scrii,as da bani pe o carte scrisa de tine !
  14. Sunt incepator la fumat trabuc si inca le gust pe astea usurele!!!
  15. La trabuc ma mai dedulcesc si eu din cand in cand -Romeo y Julieta No 2- Flor de Copan Monarcas-Partagas (de care nu am fost incantat)! Am si umidificator (mic de voiaj)
  16. Salut. Din cele ieftine din care beau aproape zilnic (nu mult)Wild Turkey 101,Buffalo Trace(la litru are 45% comparativ cu 40 cat are sticla de 0,7)Elijah Craig Small Batch.Da sunt fan bourbon dar...am baut si single malt ,nu multe, mi-a placut Macallan dar nu mai stiu sigur daca era double cask sau triple cask,Robert Burns de la Arran(foarte fain ) din cele japoneze am baut Nikka from the Barrel dar prea putin am avut sezatia de Katana lichida!!! Afumatele nu-mi plac !Deloc!
  17. Exact asta sa-i fie numele "Bauturi si Baruri "!!! Just do it !!!Nu mai astepta !!!
×
×
  • Creează nouă...