Jump to content

Fratzyk

Super Membru
 • Content Count

  623
 • Joined

 • Last visited

About Fratzyk

 • Rank
  Captain Slow

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2015
 • Motocicleta
  Momentan s-a dat
 • Numar Moto
  -
 • Club
  Prefer crasmele

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda Hornet

Recent Profile Visitors

606 profile views
 1. Salut, Cand zici cheala, adica nici AC nu are ?:)
 2. Parerea mea e ca ar trebui sa o faci de ras cu mai multe poze, si mai in detaliu Arata intr-un mare fel dihania.
 3. Salut, Poti verifica aici : http://proinfrastructura.ro/harta-calitatii-drumurilor.html#map=8/45.722/25.65 Lumea zice ca ar fi corecte datele completate.
 4. Ca idee, daca ti l-au schimbat pe garantie nu inseamna ca ai primit din nou garantie de 24 de luni la el, ar trebui sa scrie pe certificat faptul ca a fost inlocuit si ca se prelungeste garantia cu perioada cat a stat in service. LE : Se pare ca la Iphone e putin diferit, spor la vanzare
 5. Salut, Ai PM cu logo-ul complet, multumesc in avans Andrei. Multumesc Frankone, ai facut o treaba senzationala Andrei.
 6. Salut, Pentru a nu mai deschide un topic pentru un lucru destul de marunt, am sa scriu aici. Deci, am nevoie de putin ajutor sa modific o imagine, gen din 42 sa fac 43, dar sa se mentina acelasi stil Acesta e doar o parte din imagine , daca ma poate ajuta cineva, voi trimite logo-ul complet. Daca e cineva dispus sa ma ajute, contra cost binenteles, let me know. Mersi.
 7. Salut, Legat de aspectul cum se poate creste puterea nu am un raspuns, dar ar trebui sa ai in vedere ca o data ce ai sa ai mai multi cai sub tine, ar trebui sa umbli si la partea de franare.
 8. Mulțumesc pentru link, locația e Iași, nu știu dacă băieții de pe OLX pot rezolva de la distanță, dar caut pe OLX și din Iași, mulțumesc pentru idee, nu mă gândisem să caut pe olx:)
 9. A căutat, nu a găsit nimic, la service a sunat și i-a cerut 300 de lei, mi se pare exagerat de mult pentru atâta lucru. E legat la ecu cică in ideea in care ar fi furat, o prostie din punctul meu de vedere, dar se pare că injinerii care l-au făcut nu sunt de acord cu mine.
 10. Salut, Dupa ce a scos bornele de la mașina din titlu, cumnatul meu s-a trezit că are casetofonul blocat. Am căutat pe net dar nu am găsit nimic, daca este vreun coleg care mă poate ajuta rămân dator:) Ar trebui să aibă un card cu un cod, dar din păcate prin actele și hârtiile care le are nu a găsit așa ceva. Atasat Sn care apare in bord și pe casetofon:) Mulțumesc, Andrei
 11. Pai am zis că dacă tot arată că o prună să aibă și culoarea:))) Am vandut-o cuiva care se ocupa de dezmembrări, nu am vrut sa am pe cineva pe conștiință, deși am ieșit în pierdere financiar, sunt împăcat cu mine:))
 12. Mare dreptate ai legat de partea cu arcurile pe fata, uitasem de asta :))) Aveam o bataie pe partea dreapta dupa 80 km/h, ma duc la service trage de ea nimic, o las in fata blocului vreo 2 saptamani (luasem alta masina) si cand dau sa o mut s-a rupt arcul pe dreapta, o las acolo si cumpar arc.Dupa vreo 2 saptamani dau sa plec cu ea asa(aveam 50 de metri pana la primul serivce in cartier) se rupe si pe stanga :))) Alta problema care aum avut-o, a fost ca s-a blocat o roata pe spate, a explodat ceva in interiorul tamburului si asta a fost, dupa la service pe platforma, reparatie de 600 de lei plus 100 platforma. Am un prieten cu C5, numai probleme, l-a lăsat în mijlocul intersecției pentru că nu știu ce senzor de 20 de lei a dat eroare, și împinge balena printr-un trafic infernal :))
×
×
 • Create New...