Sari la conținut

Petrescu Mircea

Membru
  • Număr conținut

    159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Petrescu Mircea

  1. Salutare , Am achizitionat de curand un K100 Rs modificat . Motocicleta are ceva timp de cand sta si nu stiu cat de functionala este . La prima vedere pare ca pierde ulei pe jos pe la baia de ulei , bateria moarta , maneta de frana ramane trasa , estetic mai necesita atentie etc. Intrebarea ar fi daca stiti pe cineva care se pricepe si ar avea timp sa se ocupe de ea macar de partea mecanica . Preferabil in jurul judetului Arges . Multumesc
  2. Cum fac sa nu mai vad ABSOLUT NIMIC din ce scrii ? Se dau premii pentru nr de postari , altfel nu-mi pot da seama de ce comentezi atat fara rost ?
  3. Am vandut acum 3 luni GS-ul personal , 2004 , ABS , top case de aluminiu , incalzire in manere , etc cu 3800 euro .
  4. La banii astia iti poti lua un GS 800 sau GS 1200 , te vei plictisi repede de 650cmc . Stiu , vei spune ca F650 GS are tot motor de 800 cmc , insa nu are aceeasi cai , are un singur disc de frana pe fata .... de V-strom nu stiu ce sa-ti zic . Bravo ca te-ai orientat la motociclete cu ABS .
  5. WTF aproape un an si nu ai cumparat inca un cazan de masina ????? Eu zic sa mai astepti 1 -2 ani , sa mai faci drive test de 20 ori , sa fii sigur ca iei o decizie corecta .
  6. Si stiam ca sunt multi retarzi aici .... my bad . Imi cer scuze , ignorati ultimul meu post .
  7. Motocicleta iertatoare nu prea exista , tu esti singurul care poate face orice motocicleta sa fie iertatoare prin stilul de condus . Prima mea motocicleta a fost un FZ6 N , la fel ca si tine am luat-o ca pentru un incepator . Pot spune ca am fost norocos , nu am avut niciun incident , nici macar minor . Dupa un an am dat-o si am trecut la alta categorie . Oricat zici tu ca nu esti teribilist , tot vei avea momente de teribilism ( cel putin eu am avut si mi-am dat seama ca trebuie sa scap cat mai repede de ea ) . Acum daca ma intreaba cineva, o mobra care se ridica destul de usor pe o roata si prinde 245 km/h nu este o motocicleta de incepator cum am crezut eu . Sa ai bafta in orice alegere ai face !!
  8. Nu mai bine dormi linistit si visezi la Ibiza ?? Parbrizul oricum e spart , mai conteaza ca vezi in secunda aia sau dimineata ?
  9. incearca sa faci un contract de vanzare cumparare intre fratito si tu , cum ca el ti-a vandut masina , apoi il rupi dupa ce rezolvi treaba .
  10. Interesant rauuuu . Cand ai de gand sa faci traseul ?
  11. Tu ti-ai pus nickname-ul asta sa ne pacalesti ? Vorbeam de masina X si tu ai venit cu descriere la masina Y . Intra pe site-ul euroncap si vezi daca e vreo diferenta intre Logan si Sandero ( dupa spusele tale sunt aproape identice ) .
  12. Nu stiu de unde ai ajuns la sandero cand in accident e implicat un Logan ....
  13. Diferenta de masa este intr-adevar de 6% insa nu si daca pui la socoteala lungimea A-classului 3776mm si a Loganului 4288 mm , in concluzie diferenta creste simtitor . Am raportat stelele Ncap strict la protectia soferului altfel statistica ar fi fost 3* sofer , 3* copii si 1* pietoni -medie : 2.33 ; la A- class 5* , 4* , 2* , media 3.66 . destul de mult zic eu . Nu mergem pe folclor , mergem pe statistici sau astea nu sunt importante ? Deci si Volvo e nasoala ca e Suedeza ... in contextul in care nu s-a inregistrat niciun deces in modelul XC90 ; hai sa murim in ea , doar suntem nationalisti nu ? PS : ce masina ai ? PS2 : lucrez la Dacia , stiu cat de cat ce vorbesc .
  14. In primul rand sa nu comparam grosimea tablei Mercedesului cu tabla Daciei ( sa nu mai vorbim de stalpii de rezistenta si altele ) . In al doilea rand , Loganul facelift cum e cel implicat in accident ( sa zicem ca era 1.6 benzina ) are 980kg , iar A class-ul ( 1.4 benzina ) 1060 kg ( conform www.auto-data.net ) . Si in ultimul rand si cred ca cel mai important , Loganul a luat 3 stele Euro Ncap , iar A-class 5 stele . Deci este posibil ca motociclistul sa nu fi avut chiar viteza luminii cum afirma unii si cum a spus si PzKpfW , multi puteam fi in locul lui .
  15. am un Huawei P10 SIGILAT daca te intereseaza la 900 lei fix ! ( este mai bun ca P20 lite )
  16. Multumesc , am gasit si pe olx la 400 OEM , stiu ca pretul este foarte bun , insa nu prea imi permit in acest moment sa scot din buzunar 1000+ lei pt discuri si placute .
  17. Salutare , Am si eu nevoie de un disc frana fata ( nu stiu din ce cauza am unul ovalizat ) pentru modelul 2004-2012 . Multumesc .
  18. Mare grija ... asa m-am calicit si eu pt 100 lei si era sa ma duc pe copca ( cred ca a prins o bula de aer si avea momente cand maneta de frana era tare ca de obicei dar frana cu tinea DELOC ) . schimbat apoi la service lichidul din nou si nu a mai avut nicio problema . M-am jurat ca nu mai fac asa ceva .
  19. Daca acel tap a murit de batranete ??? Ce e sadic in asta ?
  20. Sa intelegem ca pentru sustinerea tombolei trebuia sa se vanda tichete de minim valoarea motocicletei ?? Ai specificat inainte undeva acest lucru ?? **Pentru a se tine tombola este necesar un numar de minim XXXXX participanti ** -asa era normal . PS : Putea fi vandut si UN SINGUR bilet la tombola , premiul trebuia acordat .
  21. Where are you from ? In Pitesti i can help you with headlight for 1 day or https://www.olx.ro/oferta/far-bmw-r-1200-gs-IDcdpcU.html#7af941cf22 - i found one headlight for sale in Brasov .
  22. Eu am fost in ultimii 2 ani de 1 mai in Samothraki , mereu am prins vreme superba . E si dupa sufletul omului :)) . PS : pleaca si 6-7 amici in acceasi perioada acolo .
  23. Marauder , cati km crezi ca are o duba din 2001 ????? Voua chiar va place sa fiti pacaliti si chiar meritati sa fiti pacaliti ; se vand masini din 2015 cu peste 150.000 - 200.000 km si voi CREDETI ca o masina din 2001 are 170.000 ca de , omu si-a luat Ducato sa se duca pana la McDonald's in parcare sa-l vada lumea .
  24. Camera asta este perfecta pentru 2 prieteni rock-eri cu veste si pantaloni de piele :))))
×
×
  • Creează nouă...