Sari la conținut

ArgesBiker

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ArgesBiker

  1. https://racereplay.net/motogp-sprint-thai-gp-28-october-2023_800215eda.html
  2. @Andreas46 Si eu tot incepator sunt. am facut anul trecut, din luna mai, aprox 5000km (fara pasager), dar la inceput am mers pe drumuri cunoscute, de genul "hai pana la tara" adica pe un drum la care cunosc toate curbele si denivelarile dar mai ales ce trafic este de obicei. Apoi am inceput si pe alte drumuri din judet si in afara. Am fost si pe Transfagarasan si Transalpina, mers lejer in ritmul meu, singur. Intr-o zi de vara am fost pe Transfagarasan cu un prieten care are ani si km multi de motociclism si cand a inceput sa mearga in ritmul lui pe curbe, imediat s-a indepartat, dar apoi o lasa mai usor si ma apropiam, deci mare grija la mersul in grup. Bafta!
  3. Si asta mi se pare o prostie. De ce nu fac si astia aceeasi regula ca la celelalte circuite ?
  4. Iti trebuie un adaptor, nu poti monta direct frana pe furca.
  5. Faza e sa mergi si tu regulamentar, ca si cum ai fi cu motocicleta: semnalizezi, nu mergi haotic, nu sari de pe trotuar pe strada aiurea si invers, ai lumini noaptea, elemente reflectorizante pe haine, esti cu ochii in patru si anticipezi traficul. De ani de zile fac naveta, la Pitesti, e mai lejer decat la Bucuresti, dar avem si noi bizoni destui.
  6. The Encyclopaedia Metallum ALBUM OF THE YEAR 2021 RESULTS: 1. The Ruins Of Beverast - The Thule Grimoires = 416pts 2. Spectral Wound - A Diabolic Thirst = 390pts 3. Iron Maiden - Senjutsu = 388pts 4. Stormkeep - Tales of Othertime = 336pts 5. Hooded Menace - The Tritonous Bell = 330pts 6. Carcass - Torn Arteries = 315pts 7. Helloween - Helloween = 302pts 8. Archspire - Bleed the Future = 284pts 9. Pharaoh - The Powers That Be = 272pts 10. Suffering Hour - The Cyclic Reckoning = 243pts Sursa: https://forum.metal-archives.com/viewtopic.php?f=1&t=133910
  7. @frigider nu mai bine iti faci rotile tubeless si scapi de problemele cu camera ? dar la ce faci tu cu bicicleta (din ce am vazut pe youtube) clar ai nevoie de o pereche de roti solide.
  8. Urmareste clipul asta unde tipul chiar explica foarte bine cum se merge incet cu motocicleta. Si eu sunt la inceput de drum si pe mine m-au ajutat mult indicatiile lui.
  9. Daca abuzezi prea mult de bicicleta mai degraba se strica rotile, daca nu sunt unele de calitate.
  10. https://letsrock.ro/news/iron-maiden-va-concerta-la-romexpo-pe-26-mai-2022-11726.html
  11. Evergrey - una dintre cele mai sub-apreciate trupe, din pacate.
  12. Uzura la lanturi difera de la un biciclist la altul, nu cati km face unul sau altul ci cum il exploateaza si mai ales cum si cat de des il curata.
  13. @ENEOS Eu de obicei fac naveta cu bicicleta la serviciu (aprox 4 Km) Dimineata merg cu farul pornit pe maxim si ma tine lejer 2 saptamani. Daca mai ies si la ture de mtb dupa-masa, care in perioada asta se prelungesc spre seara, iar folosesc farul si clar nu mai tine 2 saptamani fara sa-l incarc, dar oricum nu se descarca asa usor cum spui tu. Sa zicem ca daca plec de acasa cu el incarcat full, tine lejer orice tura as face si am iesit si la ture de cateva ore numai pe intuneric. Nu fac reclama, nu am actiuni la Lidl, doar imi spun parerea despre un produs folosit.
  14. Recomand kitul de lumini de la Lidl, cel la 70lei. Farul lumineaza chiar foarte bine pe intuneric, are lupa bine gandita, imparte putin din lumina si in fata rotii, dar bate si la distanta mare in fata.
  15. @mihaipessper Sa aveti drumuri faine impreuna si astept sa mai postezi aici pareri despre cum va intelegeti. Si eu caut ceva asemanator.
  16. @ionutpmmersi pt informatie. inca o intrebare: aveti idee daca marile magazine din Bucuresti fac reduceri in perioada urmatoare ? urmeaza si Black Friday si ma gandesc daca sa mai astept, poate prind reduceri mai bune.
  17. Salutare. Am tot rasfoit topicul si nu gasesc pareri despre modelele mai noi: Scorpion Exo 520 Air si Exo 1400 Air. Aveti careva unul din aceste 2 modele ? Merita diferenta de pret pt Exo 1400 ? Sau ce alta casca integrala pt touring recomandati pt un incepator cu buget in jurul sumei de 1000lei ?
  18. Peste mine era sa dea masina politiei
×
×
  • Creează nouă...