Sari la conținut

bambilici

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bambilici

  1. Tot la 105 ar trebui sa porneasca, ca si la modelul mai nou. Unele persoane cand merg la resoftat schimba si pragul de temperatura la care intra termocupla. Daca ai luat motocicleta sh, mai mult ca sigur ca asta s-a facut la ea.
  2. Daca o folosesti atat de mult pe oras, eu cred ca as opta pentru mt09, fiind simtitor mai ieftina, mai usoara cu 20 si ceva de kile, si consum mai acceptabil. Din ce am auzit mt10 are consum maricel.
  3. Daca postai acum 2 saptamani, te scapam de ele.. deja am comandat de la dealer
  4. Cei care cautati crash bars, eu mi-am luat unul din modelele de la HEED (cel cu protectii si pentru panouri laterale). Calitatea e foarte buna, la fel si pretul. Iar fata de cele de la Givi au o forma mai aparte si se aliniaza mai bine pe langa motocicleta. https://heedshop.eu/en_US/c/MT-09-Tracer-900-GT/158 Sunt fabricate in Polonia, iar transportul a fost gratis.
  5. Eu as merge pe PR5, am mai avut pe motorul vechi, am fost foarte multumit de cum se comportau pe ploaie, dar si pe uscat. Ofereau feedback foarte bun. De roadtec nu pot spune nimic, dar chiar daca sunt subiectiv, dpmdv. Michelin > Metzeler.
  6. Daca bine am citit pe net s-ar putea sa fie trecut codul de culoare pe undeva pe sub una dintre sei.
  7. Legat de crash bar-ul de la SW-Motech, nu protejeaza chiar deloc motorul. Pe grupul de facebook de Tracer chiar ieri era un utilizator care spunea ca s-a certat cu customer support de la SW-Motech si era frustrat fiindca si-a scapat motoru si i-a fost lovit capacul de pe partea stanga, si tot el a fost cel suparat cand angajatii i-au spus ca e evident ca s-a lovit, fiindca nu protejeaza capacele :)) Legat de saua standard, de pe pe tracer gt 2019 cel putin, eu nu ma pot plange. Cel mai mult pana acum am facut 350km, dar nu am avut nici un disconfort sau durere de la sa. Singurul lucru ce nu ma incanta la ea, este faptul ca pe pozitia cea mai low, saua este un pic inclinata in fata.
  8. Mi-a ajuns ieri parbrizul touring de la Puig. La 1.74 cat am eu inaltime, isi face treaba ok. Pe pozitia cea mai de jos vantul loveste cam 70% din casca si se ventileaza, iar turbulentele sunt simtitor mai mici decat cu parbrizul stock. Pe pozitia cea mai inalta, pentru mine elimina tot vantul din zona pieptului si a capului. E diferenta ca de la cer la pamant, pot sa merg cu viziera deschisa la viteze de autostrada, fara sa simt deloc vant/curent sau sa imi fac griji de musculite. Uneori, in functie de cum bate vantul, mai simt turbulente minore in partea superioara a castii, care sunt generate de vantul care loveste viziera cand merg cu viziera deschisa de tot. Am atasat poze cu parbrizum maxim sus, maxim jos, si comparat cu cel stock.
  9. Eu am GT 2019 si nu am avut problemele de care spui cu suspensia, nici macar cu pasager. Chiar mi s-a parut mai stabila motocicleta cu pasager. Fata de versiunea standard are si alte suspensii, nu e diferenta doar faptul ca sunt reglabile. Versiunea normala nu am testat-o, dar exact de lucrurile astea cu suspensia mi s-a plans un prieten ieri, care a luat una la test drive. Eu ti-as recomanda daca dispui de bugetul necesar sa alegi versiunea gt si nu o sa regreti. Pentru mine pilotul automat si quick shifterul au fost cele care m-au facut sa optez pentru asta, restul fiind bonus sa zic asa. In legatura cu parbrizul, intr-adevar e mai horror decat ma asteptam sa fie. am citit pe net inainte sa o cumpar ca se plangea toata lumea de el dar chiar atat de insuportabil nu ma asteptam sa fie. La 1.74 cat am eu chiar si pe inaltimea maxima e degeaba. Am comandat un parbriz touring de la puig de pe amazon si astept sa ajunga. Intre timp nu am de ales decat sa folosesc dopuri de urechi ca sa nu ma aleg cu dureri de cap dupa o ora chiar si pe drumuri nationale. Optiuni de parbrize sunt de la puig, mra, givi, yamaha original pt touring, powerbronze, ermax, cam de astea am auzit eu. Iti recomand sa intri pe facebook pe grupul https://www.facebook.com/groups/MT09TracerOwners/ , foloseste functia de search si gasesti cam orice informatie vrei. E comunitatea mare si destul de activa. Ps. Eu l-am luat fara sa fac un drive test, si in afara de parbriz nu am nimic sa-i reprosez si sunt foarte incantat de ea.
  10. @TNG suna interesanta ideea de resoftare dupa ce iese tracer-ul din garantie. As avea o intrebare, daca sti cumva cat de mult influenteaza consumul? Cat de mult creste dupa resoftare? Mersi.
  11. Cred ca incurci accidentul cu acesta:
  12. Pote ar fi cazul sa ii faci un reglaj de TPS/sincronizare. Daca senzorul de TPS nu este reglat cum trebuie, poate da probleme de genul asta, mai ales sub 3k rpm.
  13. Miercuri daca ajung la motor te ajut (gen 2), daca nu e prea tarziu. Intre timp, poti intra pe grupul asta, si sa intrebi. https://www.facebook.com/groups/2208271392/?ref=bookmarks
  14. Salut, sunt interesat sa cumpar suporti pentru genti laterale pentru sv650 2008 (KAPPA KL529 / GIVI PL529). Daca vinde careva contactati-ma va rog in privat. Mersi! Poze cu suportul pe care il caut se pot gasi aici: https://www.svrider.com/forum/showthread.php?t=246481 » Post actualizat in 25 Aug 2018 08:47 Dezmembreaza cineva suzuki sv gen 2? As avea nevoie de capacul de plastic de la cutia trusei de scule.
  15. am avut eu simptome de genul asta, nu la sv ci la celalalt motor, tot carburatie. Intr-un final mi-am dat seama ca a fost filtrul de aer. Pana sa ma prind s-a tot manifestat asa, agravandu-se de la zi la zi simptomele. E simplu sa elimini varianta asta, da jos filtrul de aer si da o tura de bloc sa vezi cum se comporta.
  16. Ce ai luat pentru swingarm? Poti pune un link? Si ce generatie de SV ai?
  17. Un update? Ce ai mai reusit cu Jupiter-ul?
  18. Cadrul negru apare de la modelul 2005 in sus. Si doar in 2009 a aparut Gladius. Ce e drept, la noi in tara majoritatea SV-urilor sunt <2005 deci mai rar cu cadrul vopsit. Eu am decis ca intr-un final sa imi iau din Italia SV. Acolo fiind mai multe la vanzare am avut de unde sa aleg un K8 (naked) superb.
  19. bambilici

    Cu si despre accidente

    Scuza-mi expresia, da ti-ai dat filme. Motorul a fost al unui tip Stefan inainte sa il cumpere Bogdan, de unde si numarul. Nu are nici o legatura cu impresiile sau urarile adresate participantilor la trafic pe care le suspectezi tu.
  20. Salut. Mai revin cu o intrebare, sper sa nu pornesc polemici pe tema asta . Vreau sa fac schimbul de ulei. Pana acum in motocicleta veche am pus doar 10w40. Si la sv, in manual, 10w40 e una din optiuni. As vrea sa stiu daca e cineva care a probat diferite vascoztati, cu ce s-a comportat mai bine motocicleta. Cam 60-70% din km o sa ii fac in oras, si cum clujul e un oras aglomerat, o sa se incalzeasca bine motorul. Pe langa asta, am observat in factura de service la 1000 km ca s-a pus ulei 15w50. De asta as fi curios de niste pareri. PS: cu marca uleiului o sa ma descurc la momentul cand o sa fie schimbat, ma intereseaza doar vascozitatea. Mersi.
  21. Salut. Acum am un scorpion EXO 500, si as vrea sa trec la EXO 1200. As vrea sa stiu cat de silentioasa e, daca are careva.
  22. Salut. Am achizitionat recent un suzuki sv 650n generatia 2. As vrea sa imi iau genti laterale si tot caut ceva suport pentru ele dar nu gasesc mare lucru. Ce folositi cei care aveti side bags? Imi spuneti un model sau o recomandare, ceva ? La gentile astea ma gandeam: https://www.fc-moto.de/en/GIVI-EA100B-Saddle-Bags-Easy-T-Pair
×
×
  • Creează nouă...