Serghei Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 nesimtitul ala din din duba , nici macar nu a oprit , nu ca nu m-ar fi vazut in oglinzi [/quonte salut merci pentru urare , merita o piatra , sau cel putin o casca in parbriz chit ca mi-am julit cotul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...20070821-024204 Imi pare rau de el,e prieten bun cu mine dar si-a cautat-o cu lumanarea. MJR,baiatul sta in Iosia si se plimba pe aici sa impresioneze. Ce mai poti sa zici cand circula fara permis si cu motor neinmatriculat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 31, 2007 Autor Share Postat August 31, 2007 Imi pare rau de el,e prieten bun cu mine dar si-a cautat-o cu lumanarea. MJR,baiatul sta in Iosia si se plimba pe aici sa impresioneze. Ce mai poti sa zici cand circula fara permis si cu motor neinmatriculat ? true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oreg Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Accident grav in comuna Satu Nou(duminica pe la 16:30 ). Un motociclist (fara permis) a intrat intr-o dacie care vroia sa parcheze. Motociclistu trebuia sa aiba viteza, dupa cum arata atat motorul, cat si dacia. Din fericire nu sunt morti, dar motociclistul a suferit rani grave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Accident grav in comuna Satu Nou(duminica pe la 16:30 ). Un motociclist (fara permis) a intrat intr-o dacie care vroia sa parcheze. Motociclistu trebuia sa aiba viteza, dupa cum arata atat motorul, cat si dacia. Din fericire nu sunt morti, dar motociclistul a suferit rani grave. no comment....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 2, 2007 Autor Share Postat Septembrie 2, 2007 Accident grav in comuna Satu Nou(duminica pe la 16:30 ). Un motociclist (fara permis) a intrat intr-o dacie care vroia sa parcheze. Motociclistu trebuia sa aiba viteza, dupa cum arata atat motorul, cat si dacia. Din fericire nu sunt morti, dar motociclistul a suferit rani grave. Asa e, toti tzaranii si mucosii se dau cu motoare.. is inconstienti .. din cauza idiotilor astora mor oameni nevinovati.Ala nu avea ce cauta pe sosea fara carnet.Isi merita soarta... din cauza lor, celor care fac fapte de acest gen suntem toti judecati astfel.Nu ma bucur ca a avut accident dar nici nu imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Un alt accident care s-a petrecut in Oradea duminica din vina soferului din cate se spune. Un motociclist a scăpat cu viață după ce s-a izbit frontal de o maÂşină. Accidentul s-a produs duminică după-amiaza (2 septembrie), pe strada Iosif Vulcan din Oradea... Echipa medicală de urgență SMURD, condusă de dr. Cornel Gociu, a fost solicitată duminică, în jurul orei 15:00, să intervină la un accident. Un motociclist tânăr s-a izbit frontal de o maÂşină pe str. Iosif Vulcan. Acesta a fost aruncat la câțiva metri de locul impactului. În urma accidentului, motociclistul a suferit o fractură de antebraț stâng Âşi o plagă escoriată la nivelul organelor genitale. Martorii susțin că autoturismul care l-a lovit pe tânăr a depăÂşit o maÂşină oprită pe partea dreaptă a străzii Iosif Vulcan, aproape de intersecția cu str. Libertății (direcție de mers spre Parcul Traian), motiv pentru care a trecut de axul drumului Âşi s-a lovit de motoreta care venea din sens invers. Victima accidentului de circulație a fost transportată la Spitalul Județean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 insanatosire grabnica .... si ala fara permis care o intrat in Dacie ii la fel de destept ca si ala cu RS`u de pe calea Aradului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 Un alt accident care s-a petrecut in Oradea duminica din vina soferului din cate se spune. Un motociclist a scăpat cu viață după ce s-a izbit frontal de o maÂşină. Accidentul s-a produs duminică după-amiaza (2 septembrie), pe strada Iosif Vulcan din Oradea... Echipa medicală de urgență SMURD, condusă de dr. Cornel Gociu, a fost solicitată duminică, în jurul orei 15:00, să intervină la un accident. Un motociclist tânăr s-a izbit frontal de o maÂşină pe str. Iosif Vulcan. Acesta a fost aruncat la câțiva metri de locul impactului. În urma accidentului, motociclistul a suferit o fractură de antebraț stâng Âşi o plagă escoriată la nivelul organelor genitale. Martorii susțin că autoturismul care l-a lovit pe tânăr a depăÂşit o maÂşină oprită pe partea dreaptă a străzii Iosif Vulcan, aproape de intersecția cu str. Libertății (direcție de mers spre Parcul Traian), motiv pentru care a trecut de axul drumului Âşi s-a lovit de motoreta care venea din sens invers. Victima accidentului de circulație a fost transportată la Spitalul Județean. Impact frontal cu motocicleta, în Oradea ORADEA - Un motociclist de 25 de ani a ajuns duminică la spital, după ce a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care a pătruns pe contrasens. Accidentul a avut loc, în jurul orei 14.30, pe strada Iosif Vulcan din municipiul Oradea. PolițiÂştii spun că orădeanul D.B.G. (41 ani), aflat la volanul unui autoturism marca Ford Fiesta înmatriculat în județul Bihor, a încercat să depăÂşească un alt autoturism care staționa, intrând astfel pe contrasens. „În timp ce efectua depăÂşirea, autoturismul a pătruns pe contrasens Âşi a intrat în coliziune frontală cu o motocicletă marca Honda înmatriculată în județul MaramureÂş, condusă din sens opus S.Z. (25 ani), din Baia Mare”, precizează subinspector Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. În urma impactului, motociclistul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. stirea e aiurea... cum adica motociclistu a intrat in autoturism... de parca era vina motociclistului..astia de la "bihon" put de prosti ce is. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 vor sa zica ca tot motociclistu ii de vina ca nu circula mai pe margine .... da multi nu stiu ca motociclistul are dreptul da a ocupa intreaga banda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Imi pare rau pentru baiatul (SZ) care a facut accident pe Iosif Vulcan. E un prieten de-al meu (fost coleg de serviciu). Am incercat sa-l sun azi dupa ce am aflat de accident, dar nu a raspuns la telefon. Sper sa se faca bine...repede. Aleck, tu poate mai il stii...e tipul cu Hornetu...cu care am fost eu la Alesd...mai demult putin. In urma acestor accidente nefericite....exista un singur lucru bun: Deja se vorbeste foarte mult despre situatia motociclistilor. In ultima vreme, am citit multe stiri prin ziare, reviste, la TV...etc, in care se incearca sa se explice oamenilor ca ceea ce se intampla in momentul de fata cu motociclistii este "pur si simplu un macel". Si inca ceva.... S-a facut un studiu (cred ca in Romania) din care a reiesit ca soferii de masini simt o "ura instinctiva" fatza de motociclisti din cauza zgomotului prea mare pe care acestia il fac. Eu nu stiu ce sa zic...fiecare sa traga concluzii pentru el. Ride safe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 Imi pare rau pentru baiatul (SZ) care a facut accident pe Iosif Vulcan. E un prieten de-al meu (fost coleg de serviciu). Am incercat sa-l sun azi dupa ce am aflat de accident, dar nu a raspuns la telefon. Sper sa se faca bine...repede. Aleck, tu poate mai il stii...e tipul cu Hornetu...cu care am fost eu la Alesd...mai demult putin. In urma acestor accidente nefericite....exista un singur lucru bun: Deja se vorbeste foarte mult despre situatia motociclistilor. In ultima vreme, am citit multe stiri prin ziare, reviste, la TV...etc, in care se incearca sa se explice oamenilor ca ceea ce se intampla in momentul de fata cu motociclistii este "pur si simplu un macel". Si inca ceva.... S-a facut un studiu (cred ca in Romania) din care a reiesit ca soferii de masini simt o "ura instinctiva" fatza de motociclisti din cauza zgomotului prea mare pe care acestia il fac. Eu nu stiu ce sa zic...fiecare sa traga concluzii pentru el. Ride safe... da tipu a fost cu noi cand fix cand ne-am intalnit prima data cu tine Alek,era tipu ala cu hornetu care a si plecat spre piatra cu cel cu ducati.In fine.. ideea e ca la noi in tara se circula ca in india. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 da tipu a fost cu noi cand fix cand ne-am intalnit prima data cu tine Alek,era tipu ala cu hornetu care a si plecat spre piatra cu cel cu ducati.In fine.. ideea e ca la noi in tara se circula ca in india. True, true... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Insanatosire grabnica omului, sper sa nu fie prea grava situatia. In ceea ce priveste "ura instinctiva" cum zicea Mircea e clar ca exista, si se simte zilnic in trafic. Sper sa se vindece treaba asta candva, dar teama mi-e ca mai dureaza. Sanatate maxima baiatului lovit! Gatu' jos la ala care a iesit in depasire fara sa-i pese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...20070904-051425 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...20070904-102457 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...20070904-100537 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 (editat) http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...20070904-051425 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...20070904-102457 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...20070904-100537 „A intrat pe jumătate în maşină” SATU NOU - Localnicii din Satu Nou spun că tânărul motociclist, accidentat duminică, obişnuia să treacă cu viteză mare prin sat. In urma articolului aparut în editia de luni, referitor la accidentul ce a avut loc duminica în Satu Nou, între o motocicleta Kawasaki si o Dacia 1310, satenii au tinut sa ne faca câteva precizari. Reamintim ca duminica, în jurul orei 17:00, motocicleta Kawasaki condusa fara permis de S.S. (25 ani), din Hodos, a intrat în coliziune cu Dacia 1310 condusa de oradeanul N.S. (39 ani). Politistii spun ca oradeanul nu s-ar fi asigurat când a dat înapoi pentru a intra într-o curte. În urma impactului, conducatorii celor doua vehicule au fost internati în spital. De asemenea, sotia soferului si cei doi copii, pasageri în Dacia, au fost raniti. Oamenii care locuiesc pe strada unde s-a produs accidentul spun ca tânarul motociclist obisnuia sa treaca frecvent prin sat cu motocicleta cu viteza foarte mare. De asemenea, ei mai cred ca acesta avea peste 100 km/h în momentul impactului cu Dacia. „S-a auzit o bubuitura foarte mare. Când am iesit afara sa vedem ce s-a întâmplat, am vazut ca motorul era pe jumatate intrat în masina. De abia au reusit patru sau cinci barbati sa scoata motocicleta afara. Aici suntem în localitate si ar fi trebuit sa aiba viteza mica, 40 sau 50 kilometri pe ora. Ori dupa urmele care se vad pe masina, eu nu pot sa cred ca a avut o viteza atât de mica”, spune localnica S.E. Frâna de 20 de metri „Era o Dacia papuc parcata mai sus, si motociclistul a depasit-o, dar nu a depasit cu 40-50 kilometri pe ora, ci avea mai mult de 100 kilometri pe ora. Urma de frânare a motocicletei are peste 20 de metri. Soferul Daciei a vazut «papucul» acolo si nu a observat motocicleta, care a aparut din senin. A început manevra de dat înapoi, si atunci o intrat motocicleta în Dacie. Asa mergea pe aici, si numai ce vedeai ca a disparut! Zbura pe aici cu motocicleta, pâna când s-a întâmplat accidentul”, povesteste un alt localnic, S.N. --- Mesaj completat în 06 Sep 2007 21:40 -------------http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm site interesant Editat Septembrie 4, 2007 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Stiti ceva de cele 2 pasagere internate la Spitalul Judetean? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Stiti ceva de cele 2 pasagere internate la Spitalul Judetean? Ce pasagere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 10, 2007 Autor Share Postat Septembrie 10, 2007 MotocicliÂşti prea grăbiți Doi tineri motocicliÂşti au intrat sâmbătă în atenția polițiÂştilor rutieri, chiar în timp ce la TămăÂşeu Âşi Oradea se onora o întâlnire motociclistică internațională. Astfel, în jurul orei 16, bistrițeanul S.I.B. (29 ani) a intrat cu o motocicletă Suzuki în depăÂşire pe DN1, lângă LugaÂşu de Jos, în zona indicatorului cu semnificația ,,DepăÂşirea interzisă”. Ca urmare, motociclistul a intrat în în coliziune cu un autoturism Dacia 1310 cu care G.G.K. (20 ani), din Tileagd, încerca să vireze la stânga, spre un drum lateral. În urma impactului, motociclistul a fost rănit grav, fiind transportat de urgență la spital. Tot sâmbătă, dar spre seară, polițiÂştii rutieri l-au reperat pe strada Republicii din municipiul Oradea, pe orădeanul L.F.I. (17 ani), în timp ce conducea o motocicletă cu viteza de 110 km /h, filmat Âşi înregistrat radar. Ca urmare, tânărul este cercetat pentru infracțiunea de punere în circulație a unui autovehicol pe drumurile publice, fără permis de conducere corespunzător. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 bine face cu el ... poate poate se calmeaza si astia fara permise si motoare neinmatriculate. si pt baiatu din bistrita insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easyrider_or Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 „A intrat pe jumătate în maÂşină” SATU NOU - Localnicii din Satu Nou spun că tânărul motociclist, accidentat duminică, obiÂşnuia să treacă cu viteză mare prin sat. In urma articolului aparut în editia de luni, referitor la accidentul ce a avut loc duminica în Satu Nou, între o motocicleta Kawasaki si o Dacia 1310, satenii au tinut sa ne faca câteva precizari. Reamintim ca duminica, în jurul orei 17:00, motocicleta Kawasaki condusa fara permis de S.S. (25 ani), din Hodos, a intrat în coliziune cu Dacia 1310 condusa de oradeanul N.S. (39 ani). Politistii spun ca oradeanul nu s-ar fi asigurat când a dat înapoi pentru a intra într-o curte. În urma impactului, conducatorii celor doua vehicule au fost internati în spital. De asemenea, sotia soferului si cei doi copii, pasageri în Dacia, au fost raniti. Oamenii care locuiesc pe strada unde s-a produs accidentul spun ca tânarul motociclist obisnuia sa treaca frecvent prin sat cu motocicleta cu viteza foarte mare. De asemenea, ei mai cred ca acesta avea peste 100 km/h în momentul impactului cu Dacia. „S-a auzit o bubuitura foarte mare. Când am iesit afara sa vedem ce s-a întâmplat, am vazut ca motorul era pe jumatate intrat în masina. De abia au reusit patru sau cinci barbati sa scoata motocicleta afara. Aici suntem în localitate si ar fi trebuit sa aiba viteza mica, 40 sau 50 kilometri pe ora. Ori dupa urmele care se vad pe masina, eu nu pot sa cred ca a avut o viteza atât de mica”, spune localnica S.E. Frâna de 20 de metri „Era o Dacia papuc parcata mai sus, si motociclistul a depasit-o, dar nu a depasit cu 40-50 kilometri pe ora, ci avea mai mult de 100 kilometri pe ora. Urma de frânare a motocicletei are peste 20 de metri. Soferul Daciei a vazut «papucul» acolo si nu a observat motocicleta, care a aparut din senin. A început manevra de dat înapoi, si atunci o intrat motocicleta în Dacie. Asa mergea pe aici, si numai ce vedeai ca a disparut! Zbura pe aici cu motocicleta, pâna când s-a întâmplat accidentul”, povesteste un alt localnic, S.N. <small>--- Mesaj completat în 06 Sep 2007 21:40 -------------</small><br/>http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm site interesant super gretoase ultimele poze dar instructive cred ca ma duc sa-mi iau ceva sa-mi calmez stomacul...pozele astea te sperie de propria motocicleta ce-i de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 asta ii filmu cu accidentu din HU cand se lovesc frontal bike`rii http://www.youtube.com/watch?v=fJ9hKpsulmY...ted&search= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 20, 2007 Autor Share Postat Septembrie 20, 2007 Motociciclist rănit grav ORADEA - Un tânăr motociclist a suferit leziuni grave în urm aunui accident petrecut miercuri seară în Oradea, pe strada Clujului. „În jurul orei 21.30, pe strada Clujului din municipiu, orădeanul P.V. (47 ani), în timp ce conducea un autoturism marca Dacia 1310, în momentul în care a efectuat un viraj la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete, acroÂşând-o. Motocicleta marca Honda era condusă cu viteză excesivă din sens opus de M.I.L. (26 ani), din OÂşorhei, pe un sector de drum cu lucrări la carosabil Âşi cu restricție de viteză la 30 km /h.”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județului Bihor, subinspector Alina Dinu. În urma impactului petrecut între Plastor Âşi Uzina de Apă, motociclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...20070920-094534 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 LA MINE N USA DE LA FIRMA SI EU AM FOST ASEARA PN LA LUCRU SI AM VAZUT MOTORU SI GABORII CARE FACEAU MASURATORI EU VENEAM CU 180 SI M AM SPERIAT CD AM VAZUT IN FATA 5-6 MASINI DE POLITIE AM CREZUT CA MA ASTEAPTA SA MA INHATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate